- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.573
- 248
- Konu Sahibi Bayan mimik
İçsin iki kadeh şarabı
Ne gireni bilir ne de çıkanı

Ne gireni bilir ne de çıkanı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablaniz bir tuhaf miş nasil size böyle birşey soyleyebildikiKızlar ablam bugün evlendi. az önce bana mesaj attı "yapamıyoruz diyo birtülü olmuyor galiba vajinismus'um" diyor. bende "kendini kasma rahat ol vajinismus falan değildir" dedim. ne diyeceğimi bilemedim siz geldiniz aklıma ablama ne söyleyebilirim ilk gece hakkında bir türlü rahatlamıyor "yok olmuyor" diyor.
Yani bilemiyorum cinsel hayatını paylasan aileler varmı belkide ben çok uzagim kardeşlerime evet ya ben çok uzagim galiba
Bizim buralarda daha harmandali oynanir su saatlerde pek fakesin caniimm
Biraz sonrada ayy dur kizz oldu gibi 4 dk sonra ayyy olacakti tam ben gene oldum ya vajinimussdurur durur durr oldu kiz hadee
yaZar sana bunlari birazdan bu nedir ya gerdek gecesinde elinde telefon zaten olmaz öyle cicim telefonu bi biraksa olanlar olacakta
![]()
sen evlimisin ? Bence onemli olan nokta bu :) evli degilsen niye ablan sana soruyo ?Kızlar ablam bugün evlendi. az önce bana mesaj attı "yapamıyoruz diyo birtülü olmuyor galiba vajinismus'um" diyor. bende "kendini kasma rahat ol vajinismus falan değildir" dedim. ne diyeceğimi bilemedim siz geldiniz aklıma ablama ne söyleyebilirim ilk gece hakkında bir türlü rahatlamıyor "yok olmuyor" diyor.