Kızlar acaba hamilemiyimki çok heyecanlı bir el atın şu konuya :-)

ozge_91

BOY:156 B.T:15/10/2016 B.K:85.6 G.K:83.2 HEDEF:55
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
148
137
2 günden beri belimde ve kasıklarımda ağrılar oluyor bazen solkasıkta bazende sağ kasıkta beliminde tam ortasında yumruk gibi bir ağrı oluyor.Hafif mide bulantım var ama hiç çıkarmadım.Özellikle arabaya bindiğimde başım dönüyor ve bulantım artıyor.Sarı ve koyu renkli yoğun bir akıntı başladı.Adet olacakmışım gibi hissediyorum ama daha yedi gün var ve sürekli esniyorum.Sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi

2 günden beri belimde ve kasıklarımda ağrılar oluyor bazen solkasıkta bazende sağ kasıkta beliminde tam ortasında yumruk gibi bir ağrı oluyor.Hafif mide bulantım var ama hiç çıkarmadım.Özellikle arabaya bindiğimde başım dönüyor ve bulantım artıyor.Sarı ve koyu renkli yoğun bir akıntı başladı.Adet olacakmışım gibi hissediyorum ama daha yedi gün var ve sürekli esniyorum.Sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi

öyle gibi inşallah hamilesindir :)

Ay inşallah çok mutlu olurum :-)

adetini beklemen gerekiyor, benimde 2 gün var adetime ama ben umut etmek istemiyorum sonra üzülüyorum :)) gerçi benim göğüs ağrısı ve hafif kasık ağrısından başka belirti yok o yüzden umutlanmıyorum :))

adetini beklemen gerekiyor, benimde 2 gün var adetime ama ben umut etmek istemiyorum sonra üzülüyorum :)) gerçi benim göğüs ağrısı ve hafif kasık ağrısından başka belirti yok o yüzden umutlanmıyorum :))
Göğüslerimde kayda değer bir ağrı yok sadece yandan bastırınca biraz ağrıyor onun dışında bişey yok inşallah herkes bebeğine kavuşur

Bütün belirtiler bendede var ve adet günümüz de aynı bende çok umutlanmak istemiyorum ama bakalm hayırlısı canım sen inşallah hamilesindir paylaş sonucu mutlaka

Bütün belirtiler bendede var ve adet günümüz de aynı bende çok umutlanmak istemiyorum ama bakalm hayırlısı canım sen inşallah hamilesindir paylaş sonucu mutlaka
İnşallah ikimizde oluruz çok sabırsızlanıyorum:21:

Kızlar bende olan belirti kasık ağrısı ve üşümeydi daha sonra göğüs ağrısı başladı :) Rabbim hayırlı olanı nasip etsin sizlere :)

Bende ama çok kaptırmak istemiyorum kendimi çok üşüyorum son zamanlarda sendede oluyor mu cnm?
Bazen bir üşüme geliyor ama bazene bir sıcak basıtor suratım falan kıpkırmızı oluyor çok değişken vücut ısım

ben hamile miyim bilmiyorum adetime 1 hafta var yaklasık 4 gündür beyaz akıntım var ve eğilip doğrulurken karnım acıyor iğne batar gibi. sağ kasığımdada düne kadar hafif ağrı oluyodu. var mı bu durumu yaşayanlar?

ben hamile miyim bilmiyorum adetime 1 hafta var yaklasık 4 gündür beyaz akıntım var ve eğilip doğrulurken karnım acıyor iğne batar gibi. sağ kasığımdada düne kadar hafif ağrı oluyodu. var mı bu durumu yaşayanlar?
Benim akıntım koyu sarı renkte ve oldukça kıvamlı ağrıya gelince bugün sol kadığımın ve belimin ağrısından resmen kıvrandım adetime 6 gün var

kizlar sizleri 3 gundur takip ediorum fikirlerinize ve dualariniza ihtiyacim var. benim bi rahatszligim var gecen yil doktorum kesinlikle bebek yapamazsin bu seni ve kaybetmemize sebep olur diyerek bebegi yasakladi. ancak suan doktorum durumun iyi gorunuo bebek yapabilirsin dedi ama bu bizim son sansimiz olabilir diede ekledi. ben suan yurt disindayim kadin doguma gidemiorum normal yolla hamile kalmak zorundayim son adetim 21 nisandi yumurtlama gunum 3 mayis ben 1 mayis itibaryle iliskiye girdim. adet döngüm 25 gundur. yani dogal olarak adetim 16 mayista olmasi gerekio. suan gunume 12 gun var ama dünden beri belimde agri ve kasiklarimda sanci var kendimi aşırı yorgun hissediorum goguslerimde cok az sizlama var ve akintim cok fazla bununla birlikte baş agrisi cekiorum bu belirtiler hamilelik belirtisi olablrmi yoksa yumurtlamadan kaynaklimidir. fikirlerinizi ve dualarnzi bekliorum :KK43:

Kızlar bugün doktora gittim ve sağ yumurtalığımda 6 cm lik nur topu gibi bir kist olduğunu öğrendim ama doktorum yinede gebelik olabileceğini söylüyor adetini bekliyelim dedi 5 günüm var bakalım bekliyoruz şu kist nasıl yok edilir şuan primolut n kullanıyorum başka doğal falan bir şeyler yapılabilirmi ki

X