- 6 Mayıs 2023
- 155
- 39
- 18
- 35
- Konu Sahibi MyAngel0909
-
DEDİĞİM GİBİ KAN VER CANIM MUTLAKABakınca direk gözüküyor ama bu kamera net göstermiyor şimdi lavaboya gitti kahverengi akıntı gelmiş ama benim regl yeni bitti anlamadım ya üstüne görme gibide değil direk regl oldum 4 5 gün oluyor biteli midem bulanıyor dedim bı yapım çıkmaz zaten , yaptım aşırı silik flashla zor gördüm bugün yaptım ilk 5 dk da gözüktü
Hemen kan verip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bu yüzden koyulasmayi beklicem ya sizinde artış gayet iyi gibi bol dua edinDEDİĞİM GİBİ KAN VER CANIM MUTLAKA
Teşekkür ederimHemen kan verip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bu yüzden koyulasmayi beklicem ya sizinde artış gayet iyi gibi bol dua edin
Merhaba ben yeni katıldım aranıza acaba sonucun ne çıktı benimde kaset pozitif ama erken gebelik negatif batta 5 gün var dahaHerkese Merhaba! Benim sat 12 ekim bugün regl olmam gerekti olmadım şüphelendim test yaptım çok sili çıktı 6 gün önce erken gebelik yaptım negatifti acaba olabilirmi yardımcı olurmusunuz çok heyecanlandım. Kan vermeye gitsemmi
Şükür hamileyim cnmMerhaba ben yeni katıldım aranıza acaba sonucun ne çıktı benimde kaset pozitif ama erken gebelik negatif batta 5 gün var daha
Şuan gebeMerhaba ben yeni katıldım aranıza acaba sonucun ne çıktı benimde kaset pozitif ama erken gebelik negatif batta 5 gün var daha
Şükür hamileyim cnm
Selamselam kızlar bugün beta hcg değerim 63.8 çıktı
11 kasım 6.9
13 kasım 12,5
17 kasım 63.8
normal şuan dimi
Benim adetime iki gun kaldi, sol kasigim agri gidip geliyor, senin de oylemiydiSelamBence gayet normal
Var gibi, adetinez kac gun varBenim dün böyle çıktı bugün erken gebelik negatif dün çıkan da 5 dk içinde çıktı pazartesi kan vericem acaba var mı
Yeni okudum bes gun varmis daha olabilir hamilelikBenim dün böyle çıktı bugün erken gebelik negatif dün çıkan da 5 dk içinde çıktı pazartesi kan vericem acaba var mı
Ama erken gebelik negatif çıkınca bir şüphe duydum 1 senedir istiyoruz inşallah Allahım nasip ederYeni okudum bes gun varmis daha olabilir hamilelik
5 gün canımVar gibi, adetinez kac gun var
Bana dua eder misiniz inşallah pazartesi pozitif sonuç alayım negatif görmek yıkıyor artıkYeni okudum bes gun varmis daha olabilir hamilelik
InsaAllah ederm’canim dusunmemeye calis en azinda cizgi varBana dua eder misiniz inşallah pazartesi pozitif sonuç alayım negatif görmek yıkıyor artık
Çok teşekkür ederim progestan verdi dr progesteron düşük dedi 1 hafta sonra tekrar gideceğimSelamBence gayet normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?