- 3 Temmuz 2023
- 320
- 57
- 13
- 27
- Konu Sahibi MyAngel0909
-
Adetim 3 gün gecti gozle bu kadar gorunmuyor cizgi efektle gorunuyor kimyasaldir belki diye bekliycem 1 hafta sonra husranla sonuclaniyor cunkuEvet şükür hamileyim daha çok yeni kan testi verdinizmi
Adet gecikmesinde bukadar hafif belirgin olmasi normal degil cunku koyu olmasi lazimdi silikle gebe oldugunu ogrenen bir cok kadin kimyasal dis gebelik ogreniyor malesefEvet şükür hamileyim daha çok yeni kan testi verdinizmi
Kimyasal gebelikte testinizin ikinci çizgisi koyumuydu? Genelde silik çizgi ile kimyasal geçirenler var. Bende dün test yaptım baya koyu 2. Çizgi ama kimyasal olmasından korkuyorum sizce nasıl ?Merhabalar herkese , benim sonucuma da bakabilir misiniz , iki defa kimyasal gebelik geçirdim ve inanın suan sevinemiyorum bile ve kimseye de bahsedemedim. Normalde olmam gereken gün çarşamba , kaşık ağrım hafif hafif var . Testimi ekliyorum Bugün yaptım
Testi yarın tekrarla bence koyulaşırsa normal ama çizgi silikleşirse sıkıntılı diye biliyorum ama kan vermeye gidin bence kesin çözümMerhabalar herkese , benim sonucuma da bakabilir misiniz , iki defa kimyasal gebelik geçirdim ve inanın suan sevinemiyorum bile ve kimseye de bahsedemedim. Normalde olmam gereken gün çarşamba , kaşık ağrım hafif hafif var . Testimi ekliyorum Bugün yaptım
Teşekkür ederim , bu sabah verdim sağlık ocağına gidip bakalım hayırlısı artıkTesti yarın tekrarla bence koyulaşırsa normal ama çizgi silikleşirse sıkıntılı diye biliyorum ama kan vermeye gidin bence kesin çözüm
Aynen hayırlısı bende bugün sabah verdim bekliyorum bakalımTeşekkür ederim , bu sabah verdim sağlık ocağına gidip bakalım hayırlısı artık
Evet bayağı koyuydu hemde ikinci kez geçirdiğim yani direk belliydi . İlk kimyasal geçirdiğim çok silikti ama o yüzden anlamadım suan için hangisi olduğunu . Kan verdim sabah bakalım hayırlısıKimyasal gebelikte testinizin ikinci çizgisi koyumuydu? Genelde silik çizgi ile kimyasal geçirenler var. Bende dün test yaptım baya koyu 2. Çizgi ama kimyasal olmasından korkuyorum sizce nasıl ?
Ayy öyle mi hayırlısı olsun ikimiz için de :) sonuçları paylaşalım buradan . Ben çok korkuyorum çünkü iki ay üst üste kimyasal geçirdim . Ancak iki ay sonra düzene girdi adetim bile .Aynen hayırlısı bende bugün sabah verdim bekliyorum bakalım
Tabiki paylaşırım. Benim ilk pozitif görüşüm 4 yıldır. Pcos var bende üstelik. Adetin gecikmesinin de 26. Günü. Kimyasal çok okuduğum için korkuyorum tek rahatlatan bugün 26. Günü gecikmenin ama testin dün bile çok koyu çift çizgi olmasıAyy öyle mi hayırlısı olsun ikimiz için de :) sonuçları paylaşalım buradan . Ben çok korkuyorum çünkü iki ay üst üste kimyasal geçirdim . Ancak iki ay sonra düzene girdi adetim bile .
İnsaallah hersey çok güzel ilerlesin sizin icin . Benim adet günüm yarın , testi dün yaptım . Yani 23. Günümde . Bilmiyorum hayırlısı olsun bakalımTabiki paylaşırım. Benim ilk pozitif görüşüm 4 yıldır. Pcos var bende üstelik. Adetin gecikmesinin de 26. Günü. Kimyasal çok okuduğum için korkuyorum tek rahatlatan bugün 26. Günü gecikmenin ama testin dün bile çok koyu çift çizgi olması
Aynen hayırlısı olsun yaİnsaallah hersey çok güzel ilerlesin sizin icin . Benim adet günüm yarın , testi dün yaptım . Yani 23. Günümde . Bilmiyorum hayırlısı olsun bakalım
6 gün geçmiş aradan şuan yeni idrara karışıyo olabilir 1 2 gün daha bekle bir test daha yap derim sonuçta kan vermede de 2 gün arayla yapılıyorHerkese Merhaba! Benim sat 12 ekim bugün regl olmam gerekti olmadım şüphelendim test yaptım çok sili çıktı 6 gün önce erken gebelik yaptım negatifti acaba olabilirmi yardımcı olurmusunuz çok heyecanlandım. Kan vermeye gitsemmi
Yeni gördüm sonucunuzu .. evet şuan için 5 üzeri değer pozitif görünüyor ama henüz çok yeni zamanla yükselecektir inşallah6.9 çıktı sonuç anlamadım de yerinde yok
Canım sonucun çıktı mı ? Benim çıktı çok şükürİnsaallah hersey çok güzel ilerlesin sizin icin . Benim adet günüm yarın , testi dün yaptım . Yani 23. Günümde . Bilmiyorum hayırlısı olsun bakalım
Ayy hayırlı olsun , yok benim henüz çıkmadı . Gözünüz aydın . Adetiniz kaç gün gecikmişti ? Bekliyorum bende sonucu hemen yazacağım . Bana da dua edin güzel olsun bu sefer insaallahCanım sonucun çıktı mı ? Benim çıktı çok şükür
Bugün 26. Günü gecikmenin. İnşallah rabbim gönlüne göre versin inşallahAyy hayırlı olsun , yok benim henüz çıkmadı . Gözünüz aydın . Adetiniz kaç gün gecikmişti ? Bekliyorum bende sonucu hemen yazacağım . Bana da dua edin güzel olsun bu sefer insaallah
Anladım canım , Benim yarın normalde adet günüm o halde benim bu şekilde çıkmaz belkide . Bakalım bekliyorum sonuç gelsin yazacağım bence . Çok teşekkür ederim , Sizin için de tekrar hayırlı olsunBugün 26. Günü gecikmenin. İnşallah rabbim gönlüne göre versin inşallah
Çıkmazsa üzülme evet erken ben gecikmenin 4. Gününde yaptım negatifti. En az 11-12 gün geçmesini bekle geç döllenme olduysa geç de çıkabiliyor benim gibi. Çok teşekkür ederim darısı başınaAnladım canım , Benim yarın normalde adet günüm o halde benim bu şekilde çıkmaz belkide . Bakalım bekliyorum sonuç gelsin yazacağım bence . Çok teşekkür ederim , Sizin için de tekrar hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?