Kızlar aciiill erken gebelikde negatif kasette pozitif

Yok demi kızlar

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-20-16-48-50-04_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 86
Merhabalar herkese , benim sonucuma da bakabilir misiniz , iki defa kimyasal gebelik geçirdim ve inanın suan sevinemiyorum bile ve kimseye de bahsedemedim. Normalde olmam gereken gün çarşamba , kaşık ağrım hafif hafif var . Testimi ekliyorum Bugün yaptım

Eklentiler

• 5817D2B9-B6AB-46B4-AE64-1C23F7F263D2.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 68
Kimyasal gebelikte testinizin ikinci çizgisi koyumuydu? Genelde silik çizgi ile kimyasal geçirenler var. Bende dün test yaptım baya koyu 2. Çizgi ama kimyasal olmasından korkuyorum sizce nasıl ?

Eklentiler

• IMG_9697.webp
    117,9 KB · Görüntüleme: 66
Testi yarın tekrarla bence koyulaşırsa normal ama çizgi silikleşirse sıkıntılı diye biliyorum ama kan vermeye gidin bence kesin çözüm

Kimyasal gebelikte testinizin ikinci çizgisi koyumuydu? Genelde silik çizgi ile kimyasal geçirenler var. Bende dün test yaptım baya koyu 2. Çizgi ama kimyasal olmasından korkuyorum sizce nasıl ?
Evet bayağı koyuydu hemde ikinci kez geçirdiğim yani direk belliydi . İlk kimyasal geçirdiğim çok silikti ama o yüzden anlamadım suan için hangisi olduğunu . Kan verdim sabah bakalım hayırlısı

Aynen hayırlısı bende bugün sabah verdim bekliyorum bakalım
Ayy öyle mi hayırlısı olsun ikimiz için de :) sonuçları paylaşalım buradan . Ben çok korkuyorum çünkü iki ay üst üste kimyasal geçirdim . Ancak iki ay sonra düzene girdi adetim bile .

Ayy öyle mi hayırlısı olsun ikimiz için de :) sonuçları paylaşalım buradan . Ben çok korkuyorum çünkü iki ay üst üste kimyasal geçirdim . Ancak iki ay sonra düzene girdi adetim bile .
Tabiki paylaşırım. Benim ilk pozitif görüşüm 4 yıldır. Pcos var bende üstelik. Adetin gecikmesinin de 26. Günü. Kimyasal çok okuduğum için korkuyorum tek rahatlatan bugün 26. Günü gecikmenin ama testin dün bile çok koyu çift çizgi olması

İnsaallah hersey çok güzel ilerlesin sizin icin . Benim adet günüm yarın , testi dün yaptım . Yani 23. Günümde . Bilmiyorum hayırlısı olsun bakalım

6 gün geçmiş aradan şuan yeni idrara karışıyo olabilir 1 2 gün daha bekle bir test daha yap derim sonuçta kan vermede de 2 gün arayla yapılıyor

Canım sonucun çıktı mı ? Benim çıktı çok şükür
Ayy hayırlı olsun , yok benim henüz çıkmadı . Gözünüz aydın . Adetiniz kaç gün gecikmişti ? Bekliyorum bende sonucu hemen yazacağım . Bana da dua edin güzel olsun bu sefer insaallah

Ayy hayırlı olsun , yok benim henüz çıkmadı . Gözünüz aydın . Adetiniz kaç gün gecikmişti ? Bekliyorum bende sonucu hemen yazacağım . Bana da dua edin güzel olsun bu sefer insaallah
Bugün 26. Günü gecikmenin. İnşallah rabbim gönlüne göre versin inşallah

Bugün 26. Günü gecikmenin. İnşallah rabbim gönlüne göre versin inşallah
Anladım canım , Benim yarın normalde adet günüm o halde benim bu şekilde çıkmaz belkide . Bakalım bekliyorum sonuç gelsin yazacağım bence . Çok teşekkür ederim , Sizin için de tekrar hayırlı olsun

Çıkmazsa üzülme evet erken ben gecikmenin 4. Gününde yaptım negatifti. En az 11-12 gün geçmesini bekle geç döllenme olduysa geç de çıkabiliyor benim gibi. Çok teşekkür ederim darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…