- 6 Mayıs 2023
- 155
- 39
- 18
- 35
- Konu Sahibi MyAngel0909
-
Hadi inşallah hamilesindir test yapmadınmıBenim adetime iki gun kaldi, sol kasigim agri gidip geliyor, senin de oylemiydi
Evet öyleydiBenim adetime iki gun kaldi, sol kasigim agri gidip geliyor, senin de oylemiydi
Dun yaptim negatif , ay insaAllah hala umudum varHadi inşallah hamilesindir test yapmadınmı
Ay hadi bakalim hayirlisiEvet öyleydi
Merhaba, artış normal görünüyorselam kızlar bugün beta hcg değerim 63.8 çıktı
11 kasım 6.9
13 kasım 12,5
17 kasım 63.8
normal şuan dimi
Sonucunuz ne oldu acaba bende aynı durumdayimBenim testimede bakarmisin resimde baya silik duruyor ama ben bakınca hemen gözüküyor sabah ilk idrarla yaptım dün daha silikti bugün sanki renk farkı var aralarında günüm geçmedi hatta yeni bittim ama ustunemi gördüm acaba diye size sorayım dedim
Eki Görüntüle 3336589
Sonucunuz ne oldu acaba bende aynı durumdayim
Adetten önce yaptım yani 2 gün önce falan tekrar yapiyim demeye kalnadan adet oldum bendemi ustune gordum diye aklıma gelip durdu vardı resmi koyayim durumunuzdan beni haberdar edermisinizDaha bişi olmadı yarın sabaj ilk idrarla tekrar bir test vereceğim duruma göre kan vericem sizin resim varmı testinizin
Adetten önce yaptım yani 2 gün önce falan tekrar yapiyim demeye kalnadan adet oldum bendemi ustune gordum diye aklıma gelip durdu vardı resmi koyayim durumunuzdan beni haberdar edermisiniz
Buda şimdiki aşırı belirsiz ama var gözle görülür derecede sabahki ilk idrarla yapacağım ama aşırı stresliyim uyuyamadım bu saat olduAdetten önce yaptım yani 2 gün önce falan tekrar yapiyim demeye kalnadan adet oldum bendemi ustune gordum diye aklıma gelip durdu vardı resmi koyayim durumunuzdan beni haberdar edermisiniz
Üstüne görenler okudum bende adetiniz nasildi yogunmu yoksa kesik kesik leke lekemi oldunuz. bu testte bı çizgi göremedim ama siz yinede bı kan verin adetiniz bittikden sonra böyle olmuş benimde adet gününden 2 gün önce olmuştu çizgiler 10 15 dakka içinde beliriyorsa diyolar saatler sonra çıkan kuruma yalancı çizgi diyolar benimde 10 12 dakka içinde çıktı ama iste adet oldum arada süreklide aklıma ustunemi gördüm yoksa kimyasal gebelik mi geçirdim gelip durdu siz yarın hiç idrar testi bile yaomayin imkanınız varsa direk kan testi verin çünkü insan çok stres oluyor inşallah hayırlı sonuçlar alırsınızBuda şimdiki aşırı belirsiz ama var gözle görülür derecede sabahki ilk idrarla yapacağım ama aşırı stresliyim uyuyamadım bu saat oldu
Gözle görülür derece ama ilk idrarla yaptığım net hemen çıktı 10 dk olmadan regli biteli 5 gün oldu ilk yaptığımda silikti bu sabah yaptığım resmini eklemiştim yarın sabahta bakicam ona göre gidicem o negatif sonucu almak insanı yok yioratiyor sabahki koyulasmaya bakicam oyle gidicem dua et hayırlısıyla olsun ya 2.5 yıllık evliyim hep kimyasal olduÜstüne görenler okudum bende adetiniz nasildi yogunmu yoksa kesik kesik leke lekemi oldunuz. bu testte bı çizgi göremedim ama siz yinede bı kan verin adetiniz bittikden sonra böyle olmuş benimde adet gününden 2 gün önce olmuştu çizgiler 10 15 dakka içinde beliriyorsa diyolar saatler sonra çıkan kuruma yalancı çizgi diyolar benimde 10 12 dakka içinde çıktı ama iste adet oldum arada süreklide aklıma ustunemi gördüm yoksa kimyasal gebelik mi geçirdim gelip durdu siz yarın hiç idrar testi bile yaomayin imkanınız varsa direk kan testi verin çünkü insan çok stres oluyor inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
İnşallah vardır canım gönlünü ferah tut hayırlı sonuçlar alirsin inşallah sağlıklı bı gebeliğin olur inşallah beni de haberdar et olurmu aynı durumdayizGözle görülür derece ama ilk idrarla yaptığım net hemen çıktı 10 dk olmadan regli biteli 5 gün oldu ilk yaptığımda silikti bu sabah yaptığım resmini eklemiştim yarın sabahta bakicam ona göre gidicem o negatif sonucu almak insanı yok yioratiyor sabahki koyulasmaya bakicam oyle gidicem dua et hayırlısıyla olsun ya 2.5 yıllık evliyim hep kimyasal oldu
Benimde 2 gun gecti ama silik siz hamilemisinizHerkese Merhaba! Benim sat 12 ekim bugün regl olmam gerekti olmadım şüphelendim test yaptım çok sili çıktı 6 gün önce erken gebelik yaptım negatifti acaba olabilirmi yardımcı olurmusunuz çok heyecanlandım. Kan vermeye gitsemmi
Sonucun ne oldu canimGözle görülür derece ama ilk idrarla yaptığım net hemen çıktı 10 dk olmadan regli biteli 5 gün oldu ilk yaptığımda silikti bu sabah yaptığım resmini eklemiştim yarın sabahta bakicam ona göre gidicem o negatif sonucu almak insanı yok yioratiyor sabahki koyulasmaya bakicam oyle gidicem dua et hayırlısıyla olsun ya 2.5 yıllık evliyim hep kimyasal oldu
Merhaba testin markası neydi acaba?İnşallah değerin artar canım , bende adetime 5 gün kala test yapmıştım çift çizgiydi kan verdim 10 çıktı , ama 2 gün sonra 0.6 ya düştü sanırım kimyasal gebelik geçirdim çok heveslenmiştim oturdum ağladım 2. Denememizdi ama , ama 6 7 çıkıp artanda oldu betası , inşallah yükselir asla sorun yaşamazsın ama çok kafana takma planlı gebelikler çok zomuş onu anladım salmak gerekiyormuş düşündükçe günler geçmiyor
Evet şükür hamileyim daha çok yeni kan testi verdinizmiBenimde 2 gun gecti ama silik siz hamilemisiniz
Naptın varmı sonuçDun yaptim negatif , ay insaAllah hala umudum var
Hayir vermedimEvet şükür hamileyim daha çok yeni kan testi verdinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?