Kızlar aciiill erken gebelikde negatif kasette pozitif

Sonucunuz ne oldu acaba bende aynı durumdayim

Daha bişi olmadı yarın sabaj ilk idrarla tekrar bir test vereceğim duruma göre kan vericem sizin resim varmı testinizin
Adetten önce yaptım yani 2 gün önce falan tekrar yapiyim demeye kalnadan adet oldum bendemi ustune gordum diye aklıma gelip durdu vardı resmi koyayim durumunuzdan beni haberdar edermisiniz

Eklentiler

• IMG20231109175450.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 83
Adetten önce yaptım yani 2 gün önce falan tekrar yapiyim demeye kalnadan adet oldum bendemi ustune gordum diye aklıma gelip durdu vardı resmi koyayim durumunuzdan beni haberdar edermisiniz
Buda şimdiki aşırı belirsiz ama var gözle görülür derecede sabahki ilk idrarla yapacağım ama aşırı stresliyim uyuyamadım bu saat oldu

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-18-03-27-58-971_com.miui.gallery.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 81
Buda şimdiki aşırı belirsiz ama var gözle görülür derecede sabahki ilk idrarla yapacağım ama aşırı stresliyim uyuyamadım bu saat oldu
Üstüne görenler okudum bende adetiniz nasildi yogunmu yoksa kesik kesik leke lekemi oldunuz. bu testte bı çizgi göremedim ama siz yinede bı kan verin adetiniz bittikden sonra böyle olmuş benimde adet gününden 2 gün önce olmuştu çizgiler 10 15 dakka içinde beliriyorsa diyolar saatler sonra çıkan kuruma yalancı çizgi diyolar benimde 10 12 dakka içinde çıktı ama iste adet oldum arada süreklide aklıma ustunemi gördüm yoksa kimyasal gebelik mi geçirdim gelip durdu siz yarın hiç idrar testi bile yaomayin imkanınız varsa direk kan testi verin çünkü insan çok stres oluyor inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız

Gözle görülür derece ama ilk idrarla yaptığım net hemen çıktı 10 dk olmadan regli biteli 5 gün oldu ilk yaptığımda silikti bu sabah yaptığım resmini eklemiştim yarın sabahta bakicam ona göre gidicem o negatif sonucu almak insanı yok yioratiyor sabahki koyulasmaya bakicam oyle gidicem dua et hayırlısıyla olsun ya 2.5 yıllık evliyim hep kimyasal oldu

İnşallah vardır canım gönlünü ferah tut hayırlı sonuçlar alirsin inşallah sağlıklı bı gebeliğin olur inşallah beni de haberdar et olurmu aynı durumdayiz

Benimde 2 gun gecti ama silik siz hamilemisiniz

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-19-14-59-42-99_fa84a683d7c8aff5b9ebbb63e2b9991b.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 76
Sonucun ne oldu canim

Merhaba testin markası neydi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…