Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar aciil 2 kutu açıcı yetmedii:(

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar palette altın karamel almıştım 2 kutu. 2 kutu da toz açıcı. Ama sanki tam yetmedi arka dip kısımlara ve uclara :KK43: diplere sürmüş gibi oldm ama baya taradım deysin diye. şuan dipler açılıyor baya sari gibi ama uçlar açılcakmı diye korkuyorum eger acılmazsa boyayı vurunca dip farklı uc farklı mı olur ne yapmalym :KK43:( ve dipler hızlı açılıyo kötü mü sonuc alırım buseklde

Son düzenleme:
Dipler zaten hep acik olur uzunluguda biraz koyu bu normal bence fazla ugrasmayin olan saciniza olur bir kac gun bekleyin sonra tekrar sacin uzunlugunu acici ile acin sonra istediginiz renge boyarsiniz bilemedim

Dipler zaten hep acik olur uzunluguda biraz koyu bu normal bence fazla ugrasmayin olan saciniza olur bir kac gun bekleyin sonra tekrar sacin uzunlugunu acici ile acin sonra istediginiz renge boyarsiniz bilemedim
Keşke 4 tane alsaymsm :( off uzun da degil ona guvenerek 2 tane almstm ..

Peki sizce uclar dipler kadar sapsari Olmasada rengi kırılmıssa da boyayı sursem aynı tutar mi cok fark olrmu

Peki sizce uclar dipler kadar sapsari Olmasada rengi kırılmıssa da boyayı sursem aynı tutar mi cok fark olrmu
Yok canim malesef biraz fark eder koyuluk ama okadar sorun olmaz bence sacinizi ona gore guzel sekil vererek guzel bir hale getirirsiniz eminim. Bunlar birgunde yapilacak is degil zaman gerekir. Youtube buna benzer calismalar var bi bakin derim

Yok canim malesef biraz fark eder koyuluk ama okadar sorun olmaz bence sacinizi ona gore guzel sekil vererek guzel bir hale getirirsiniz eminim. Bunlar birgunde yapilacak is degil zaman gerekir. Youtube buna benzer calismalar var bi bakin derim
Tamam cok teşekkür ederim bakalim 20 dk daha bekliyim duruma göre bişeyler yapiyim😊😊 cok tsk ederim

Kizlar böylle oldu:(( palette altın altın karameli sürsem üstüne tutarmi sizce. Arkalarda diplere yakın bikac yer koyu kalmıs ama cok onemli degil gibi. Koyu sari tonuna yakin

Eklentiler

• 20200428_224703.webp
    20200428_224703.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 59
  • 20200428_224414.webp
    20200428_224414.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 55
Sürdüm boyayı valla.. boyarkenfarkettim diplere hic acici degmemis :(neyse artik ins sonuc güzel olur

Kızlar sap sarı kaldı saçım çiğ bi sari oldu...ben simdi bu saca hangi renk boya sürmeliyim. Yarın esime aldırcam. çikolata kahve gibi bişy aldırym bari diyorum :KK43:( genelde koleston ve sea color satılıyo burda hep . Karamel istiyodm :KK43:(

Kızlar sap sarı kaldı saçım çiğ bi sari oldu...ben simdi bu saca hangi renk boya sürmeliyim. Yarın esime aldırcam. çikolata kahve gibi bişy aldırym bari diyorum :KK43:( genelde koleston ve sea color satılıyo burda hep . Karamel istiyodm :KK43:(
Guzelim sacini mahfedersin bir iki gun bekle oyle boya

Back
X