Kızlar acil bakar mısınız düşük beta

depresifbirpolyanna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2023
212
191
33
kızlar bu sabah test verdim 5.gün embriyosu 9. günümdeydim az önce hemşire aradı beta değerim 27 gelmiş düşük dedi iki gün sonra tekrar test vereceğim sizce bu değer yükselir mi moralim çok bozuldu var mı böyle bir şey yaşayan?

Kimyasal olabilir ama artışta olabilir üzülmeyin dinlenin bol bol iki günde bir kan verin doğru artışa baksınlar ve aynı saatlerde vermeye özen gösterin

Canım hemen üzülme az önce test vermeye gittiğim hemşire ilk öğrendiğimde değerim 18 di bana boşa heveslenme dediler sonra değerim hep katlanarak arttı dedi.O yüzden hemen moralini bozma çarşamba mı tekrar test vereceksin

Kimyasal olabilir ama artışta olabilir üzülmeyin dinlenin bol bol iki günde bir kan verin doğru artışa baksınlar ve aynı saatlerde vermeye özen gösterin
başka çarem yok zaten üzülmemek elimde değil ama ne yapalım nasip biraz fazla ümitlendim sanırım doktor da yaş yumurta kalitesi avantajlı demişti belirtilerim de vardı olmayınca olmuyor. teşekkür ederim tamam inşallah aynı saatte vereceğim

bilmiyorum canım gerçekten boşa kendimi ümitlendirmek de istemiyorum kaldım öyle hayırlısı olsun.. evet çarşamba günü ikinci testi vereceğim

Kime göre neye göre düşük. Test gününüz ne zamandi. Benim ilk aşılamamı 47 ile öğrendim 72 olup kimyasala döndü 3.aşılamam 48 ile öğrendim şuan oğlum 56 günlük oldu bile
Önemli olan 2 günde bir olan artış sakın üzülüp stres yapma tamam heveslenip üzülme de ama böyle heyecanlı bi süreçteyken bu değer bile müjde niteliğinde biz bekleyenler için inşallah çarşamba günü artmış olacak sıkma canını dinlen ve bol su iç havalar çok sıcak tutunmada su büyük faktör

yaa maşallah Allah bağışlasın teşekkür ederim iyi geldi bu bugün 8 gün 17 saat sonra test vermiş oldum yani öyle tarih vermişlerdi. ikinci testim çarşamba günü. sence test günü mü erkendi bu kadar süreye göre bu değerler normal mi hemşire pozitif ama düşük değer takip edeceğiz dedi sadece.

korkma cnm stres yapma insallah katlanarak artar sen yine dikkat et

Bence henüz erken tüp bebek sürecine girmedim ama aşılama sürecinde tüp bebek tedavisi olan birçok kişiyle tanıştım 10.gün 40lı değerlerle öğrendiler 8.gün için iyi sayılır degerin hem önemli olan artış dediğim gibi. İnşallah sağlıkla artacak ve kucağına almak nasip olacak hep böyle düşün gönlün ferah olsun Rabbim bu değeri görmeni nasip ettiyse inşallah kucağına almayı da nasip edecek

Canım moralini bozma benim de 8. Gün 41 gelmişti geç tutunmuş keseyi gördüm bebeği görmeyi bekliyorum canını sıkma vücut acayip bir şey stres gerçekten betayı etkiliyor

inşallah canım benim çok teşekkür ederim ağlayarak okuyorum bu yazıları ne imtihanda kardeşlerim var burda asla isyan değil ama işte ne yapalım insanız üzülüyoruz illaki her türlü sonuca hazırladım kendimi artık Rabbim daha iyi bilir inşallah o güzel günleri hepimiz görürüz üzülmeden uğraşmadan

Canım moralini bozma benim de 8. Gün 41 gelmişti geç tutunmuş keseyi gördüm bebeği görmeyi bekliyorum canını sıkma vücut acayip bir şey stres gerçekten betayı etkiliyor
yaa inşallah benim de en azından öyledir elimden geldiğince stres yapmamaya çalışıyorum canım teşekkür ederim Allah sana da sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Canım benim Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah önemli olan bundan sonraki kan testin dilerim Rabbim yüzünü güldürsün Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…