- 26 Mart 2023
- 207
- 189
- 33
- Konu Sahibi depresifbirpolyanna
-
amin mayalam sürecimin başından beri hep senin dualarınla destek buldum canım benim çok sağolCanım benim Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah önemli olan bundan sonraki kan testin dilerim Rabbim yüzünü güldürsün Amin
Öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim feraha ulaştırsın sizi acaba tedavinizde bağışıklık baskılayıcı ilaç filan kullanıldı mı geçen gün bir arkadaşımız çok yüksek bir betayla öğrenip kimyasala döndü buna buluyordu yeterli kullanılmamış sizde nasıldı ? İzlenilen yöntem çok önemli oluyoramin mayalam sürecimin başından beri hep senin dualarınla destek buldum canım benim çok sağol
amin çok teşekkür ederim. evet prednol kullandım transferden önce 4 gün sebebini öğrenmek isterdim ama doktorlar yeterli bilgi vermiyor maalesef sonucumu doktor bile söylemedi epey kızdık eşimle şunu hissettirdiler yani bizimle işleri bittiğinde ilgi alaka sıfıra iniyorÖncelikle çok geçmiş olsun Rabbim feraha ulaştırsın sizi acaba tedavinizde bağışıklık baskılayıcı ilaç filan kullanıldı mı geçen gün bir arkadaşımız çok yüksek bir betayla öğrenip kimyasala döndü buna buluyordu yeterli kullanılmamış sizde nasıldı ? İzlenilen yöntem çok önemli oluyor
Benim hala devam ediyor kullanıyorum transfer sonrası kullanmaya başladım perşembe çeyrek e geçiyorum diğer perşembe bitiyor sizinki de öncesinde kullanılıyormuşamin çok teşekkür ederim. evet prednol kullandım transferden önce 4 gün sebebini öğrenmek isterdim ama doktorlar yeterli bilgi vermiyor maalesef sonucumu doktor bile söylemedi epey kızdık eşimle şunu hissettirdiler yani bizimle işleri bittiğinde ilgi alaka sıfıra iniyor
kişiye göre tedavi planı da olabilir bilmiyorum mesela pıhtılaşma testi yapılmadığı halde sulandırıcı yazan doktorlar var benim testimde pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı sulandırıcıyı gebelik sonrasına vermişBenim hala devam ediyor kullanıyorum transfer sonrası kullanmaya başladım perşembe çeyrek e geçiyorum diğer perşembe bitiyor sizinki de öncesinde kullanılıyormuş
Bende de üç değerimde pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı transferden bir hafta önce başlattı iğneye inşallah dediğiniz gibi olur Rabbim kolaylaştırsın yolunuzu bu sefer kolaylıkla hayırlısıyla sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsinkişiye göre tedavi planı da olabilir bilmiyorum mesela pıhtılaşma testi yapılmadığı halde sulandırıcı yazan doktorlar var benim testimde pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı sulandırıcıyı gebelik sonrasına vermişikinci denemede bazı şeyleri değiştirir diye umuyorum bir şekilde kimyasal olma sebebi neyse önüne geçmek için
Kan verdinizmi acaba tekrar merak ettimkızlar bu sabah test verdim 5.gün embriyosu 9. günümdeydim az önce hemşire aradı beta değerim 27 gelmiş düşük dedi iki gün sonra tekrar test vereceğim sizce bu değer yükselir mi moralim çok bozuldu var mı böyle bir şey yaşayan?
amin amin çok teşekkür ederim hepimiz güzel sona kavuşuruz inşallahBende de üç değerimde pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı transferden bir hafta önce başlattı iğneye inşallah dediğiniz gibi olur Rabbim kolaylaştırsın yolunuzu bu sefer kolaylıkla hayırlısıyla sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
verdim yarım saate ararlar sanırımKan verdinizmi acaba tekrar merak ettim
hadi insallah guzelce artmistir beta yaz mutlaka olurmuverdim yarım saate ararlar sanırım
inşallah canım doktor düşük bir ihtimal sağlıklı gebelikler de oluştu böyle dedi ama yine kendimi her şeye hazırladım bakalım tamam inşallah yazacağımhadi insallah guzelce artmistir beta yaz mutlaka olurmu
inşallah çok teşekkür ederimmAşılama vs bilmiyorum da ben de 2.7 ile öğrendim katlanarak arttı neye göre düşük dedi ki anlamadım inşallah sağlıkla katlanııır
canım 43,2 olmuş yine düşük bir artış dört gün sonra tekrar kan ver dedi çok ümitli konuşmadı ama takipte kalalım dedihadi insallah guzelce artmistir beta yaz mutlaka olurmu
en azindan yukselmis oyle dusun cnm insallah katlanarak artarcanım 43,2 olmuş yine düşük bir artış dört gün sonra tekrar kan ver dedi çok ümitli konuşmadı ama takipte kalalım dedi
inşallah diyeyimm böyle bir hastam var şuan 12.haftasında dedi doktor tabiki Allahtan ümit kesilmez görelim mevlam neyleren azindan yukselmis oyle dusun cnm insallah katlanarak artar
inşallah diyeyimm böyle bir hastam var şuan 12.haftasında dedi doktor tabiki Allahtan ümit kesilmez görelim mevlam neyler
çok teşekkür ederim canım benim duaların çok kıymetliCanım moralini bozma yükselmiş belki katlanarak yükselecek Allahın dediği olur yiyecek ekmeği varsa gelecek miniğin inşallah sağlıkla dualarım seninle kuzum
çok teşekkür ederim canım benim duaların çok kıymetlidüşük de olsa bir ihtimal var bakalım haylrlısı
tamamdır canım inşallah çok sağolAmin canım hep ediyorum mutlaka haberdar et inş güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?