Kizlar acil bakar misiniz?

tmm cnm denicm ins Laboratuvar nasil oluyor hastaneler yapmiyor mu bunu cnm
Bir hastanenin laboratuvari gibi oluyo tabi ama sadece sperm uzerine calisiyor. Sen nerde oturuyorsun senin icin bi arastiriyim istersen bakim bilmiyosun galiba bu tur hic biyer

benim esimde azosperm.
sizi uzecegim ama maalesef dogal yoldan hamile kalmaniz mümkün degil.
esiniz iyi bir yerde test versin tekrar.
iyi bir infertilite dr bulup tedaviye baslayin, hemen ameliyat olmayin.
Hormonlarina, genetik testine bakilsin.
Sonuclara gore tedaviye baslansin, en on tese olur sperm bulunursa tup bebek yaparsiniz.

Bilmiyorm sok oldum yani bizde diyoruz hic deger yazmiyor sperm olmadgndanmis sanirm doktorada gidemedk dahaa
Istanbuldaysaniz bu doktora görünün derim. Uroloji doktoru bu sayfasina bakın ben fazla bisey demiyorm kendin gor canm.
Ve bir teste bagimli kalmayin

Diyarbakirdaym cnm adi ne doktorun girdim linke ama netten acildi gonderi

Bir hastanenin laboratuvari gibi oluyo tabi ama sadece sperm uzerine calisiyor. Sen nerde oturuyorsun senin icin bi arastiriyim istersen bakim bilmiyosun galiba bu tur hic biyer
Bilmiyorm canim memorial de biz verdik testi diyarbakirdaym

Cok uzgunum canimm
Siz hangi asamadasiniz?
Bu konularda hicbilgm yok tese nedir bana biraz bilgi verir misiniz rica etsem?

1 teste tabi kalmayın başka bir yerde gene yaptırın testi.

bu ikici testimiz .sonuca bakabildi misiniz?

naptin bacim durumlar nedir simdi sende ben biraz arastirdim ama bulamiyorum bir laboratuvar
Laboratuvar bende bulamadm canm baska bi hastanede haftaici test vericez tekrar ona gore artk tedaviye baslicaz Allahim sen guc ve sabir ver
Buarada arastirdgn icin cok sagol canim bnm

Laboratuvar bende bulamadm canm baska bi hastanede haftaici test vericez tekrar ona gore artk tedaviye baslicaz Allahim sen guc ve sabir ver
Buarada arastirdgn icin cok sagol canim bnm
Rica ederim canimcim valla bu isler o kadar zor ki insan kimseylede konusamiyo Allah hepimize guc ve sabir versin insallah testleriniz normal cıkar. Ben bide pko ile ugrasiyorum kilo vermeye calisiyorum femara kullaniyorum hepimiz biseyin sinavini veriyoruz bolll boll dua et....
Bana da ettt

Rabbim hepimize sifa versin canimm kucaklarimizi doldursun insallah
Pco bndede var ama adetlerm duzenli o yuzden sknti yapmadm
Hem pco olmasi cok yumurta demek tup bebek icin iyi degilmi

Rabbim hepimize sifa versin canimm kucaklarimizi doldursun insallah
Pco bndede var ama adetlerm duzenli o yuzden sknti yapmadm
Hem pco olmasi cok yumurta demek tup bebek icin iyi degilmi
Benimde duzenki canim ama olmadi 2 yildir yumurtalar gelismiyodu cunku femaraya o yuzden basladi dr. Birde biz tup bebek dusunmuyoruz olursa dogal yolla olsun diyoruz esimle

Benimde duzenki canim ama olmadi 2 yildir yumurtalar gelismiyodu cunku femaraya o yuzden basladi dr. Birde biz tup bebek dusunmuyoruz olursa dogal yolla olsun diyoruz esimle
Ben ovulasyon testi yapiyordm yumurtlamayi goruyordm cnm
Dogal yolla olma ihtimali varmi

Ben ovulasyon testi yapiyordm yumurtlamayi goruyordm cnm
Dogal yolla olma ihtimali varmi
Var canim cunku sperm icin hangi dr.gosterdiysek vitamin takviyesi yeter dedi bize ama bende yumurtlama olmuyodu pkodan sen peki yumurta takibi yaptirdinmi eminmisin yumurtlamandan cunku ovulasyonda pkoda yumurtlama gosteriyo cogu zaman yanlista olabiliyo bende kullandim cunku garanti degil bizim gibi pko larda

Biz zannediyoruz ki pko var ama her ay duzenli adet oluyoruz yumurta gelisiyodur ama gelismiyomus fazla yumurta oldugu icin bir birini sıkıstiriyomus gelismeye firsat kalmiyomus ve o yuzden ovulasyon testleri lh salinimindan yumurta var gibi gosteriyo ama olmuyo adet olucam zamana kadar yaptimhep cift cizgi koyu koyu arada siliklesiyo yine koyu koyu

Yaptirmadm ama bir kere doktora gittgmde yumurtan buyumus bugun yarin catlar dedi birde akintim kasik agrim oluyor ordanda anliyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…