O enfeksiyonun temizleniyodur cişinlede pis enfeksiyonu atiyosundurDaha önce sağ kasik için hastaneye gitmiştim bana idrar yolu enfeksiyonun var dedi doktor afedersiniz vajinal fitil verdi kullandım sonra yine doktor kontrolüne gittim bana enfeksiyonun bitmiş dedi ve bu 3 gündür yine sağ kasığım ağrıyor çok idrara a çıkıyorum ve sanki sağ kasığım da bı kitle var gibi hissediyorum bu neyden olabilir bilen varsa yazabilir misiniz
O enfeksiyonun temizleniyodur cişinlede pis enfeksiyonu atiyosundur
Yine enfeksiyon oluşmuş olabilir mi acabaO enfeksiyonun temizleniyodur cişinlede pis enfeksiyonu atiyosundur
Ayaklarım hep buz gibi benim ne kadar sıcak tutmaya çalışsam da yine öyle 7/24 çorap ayağım da su içmeye korkuyorum sırf lavaboya gitmemek içinİdrar yolu enfeksiyonu biraz gıcıktır. Bol bol su içip sürekli idrara çıkıp ayaklarını sıcak tut
Enfeksiyon zaten biten bisey degil surekli tekrarliyo ama gebelige engel degil enfeksiyonYine
Yine enfeksiyon oluşmuş olabilir mi acaba
Bide her sabah ac karna hamilr degilseniz sogani yumrugunuzla vurup ikiye kırın suyunu icin birebirYine
Yine enfeksiyon oluşmuş olabilir mi acaba
Bı ara kullandım bı hafta kadar akşam yatmadan soğan suyu içiyordumBide her sabah ac karna hamilr degilseniz sogani yumrugunuzla vurup ikiye kırın suyunu icin birebir
Gebemi kalmak istiyosunuzBı ara kullandım bı hafta kadar akşam yatmadan soğan suyu içiyordum
Evet 4 aydır deniyoruz olmuyoGebemi kalmak istiyosunuz
Size ben bi bitki ismini soyliycem kapari tursusu ben pkoluyum ve bunu yiyerek gebe kaldim bence sizde deneyin denemekten zarar gelmez cok kisiye tavsiye ettik ve cok dua ediyolarsuanEvet 4 aydır deniyoruz olmuyo
Nerde bulabilirimSize ben bi bitki ismini soyliycem kapari tursusu ben pkoluyum ve bunu yiyerek gebe kaldim bence sizde deneyin denemekten zarar gelmez cok kisiye tavsiye ettik ve cok dua ediyolarsuan
Aktarlara bak trendyoldada bulabilirsin ama hrpsi ayni degil insta hesabiniz varmi yardimci olmak isterim sizeNerde bulabilirim
Aktarlara bakabilirsiniz trendyoldada var ama hrpsi ayni degil instagram hesabiniz varsa yardimci olmak isterimNerde bulabilirim
Instagram hesabim yokAktarlara bakabilirsiniz trendyoldada var ama hrpsi ayni degil instagram hesabiniz varsa yardimci olmak isterim
gercektenmi ben yaz aylarinda toplayıp yapıyorum. kuzenimin çocuğu olmuyor hemen yedireyim.Size ben bi bitki ismini soyliycem kapari tursusu ben pkoluyum ve bunu yiyerek gebe kaldim bence sizde deneyin denemekten zarar gelmez cok kisiye tavsiye ettik ve cok dua ediyolarsuan
Nasıl bişey bu bahsettiğinizgercektenmi ben yaz aylarinda toplayıp yapıyorum. kuzenimin çocuğu olmuyor hemen yedireyim.
gogel bakin fotosunu kendine has bir kokusu var dikenleri elime cok batar toplarken. acı suyunu 5 gün degistirerek zeytin yapar gibi yani.cicekleri de faydalı diye duymustum. ben bu bitkiyi erkekler için iyi olduğunu biliyordum. cinsel gücü artirıcı diyeNasıl bişey bu bahsettiğiniz
Kadınlar da niye kullanılıyor pekigogel bakin fotosunu kendine has bir kokusu var dikenleri elime cok batar toplarken. acı suyunu 5 gün degistirerek zeytin yapar gibi yani.cicekleri de faydalı diye duymustum. ben bu bitkiyi erkekler için iyi olduğunu biliyordum. cinsel gücü artirıcı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?