Kızlar acil bakar mısınız

Sknodk

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2023
280
55
13
21
Daha önce sağ kasik için hastaneye gitmiştim bana idrar yolu enfeksiyonun var dedi doktor afedersiniz vajinal fitil verdi kullandım sonra yine doktor kontrolüne gittim bana enfeksiyonun bitmiş dedi ve bu 3 gündür yine sağ kasığım ağrıyor çok idrara a çıkıyorum ve sanki sağ kasığım da bı kitle var gibi hissediyorum bu neyden olabilir bilen varsa yazabilir misiniz

O enfeksiyonun temizleniyodur cişinlede pis enfeksiyonu atiyosundur

İdrar yolu enfeksiyonu biraz gıcıktır. Bol bol su içip sürekli idrara çıkıp ayaklarını sıcak tut

İdrar yolu enfeksiyonu biraz gıcıktır. Bol bol su içip sürekli idrara çıkıp ayaklarını sıcak tut
Ayaklarım hep buz gibi benim ne kadar sıcak tutmaya çalışsam da yine öyle 7/24 çorap ayağım da su içmeye korkuyorum sırf lavaboya gitmemek için

Size ben bi bitki ismini soyliycem kapari tursusu ben pkoluyum ve bunu yiyerek gebe kaldim bence sizde deneyin denemekten zarar gelmez cok kisiye tavsiye ettik ve cok dua ediyolarsuan
gercektenmi ben yaz aylarinda toplayıp yapıyorum. kuzenimin çocuğu olmuyor hemen yedireyim.

Nasıl bişey bu bahsettiğiniz
gogel bakin fotosunu kendine has bir kokusu var dikenleri elime cok batar toplarken. acı suyunu 5 gün degistirerek zeytin yapar gibi yani.cicekleri de faydalı diye duymustum. ben bu bitkiyi erkekler için iyi olduğunu biliyordum. cinsel gücü artirıcı diye

Kadınlar da niye kullanılıyor peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…