- 18 Şubat 2023
- 407
- 377
- 23
Peki nerde yetisiyo ben Diyarbakır da oturuyorum daKapari Faydaları Nelerdir?
- İçeriğinde yer alan demirden dolayı özellikle kansızlık problemi olanlar için kapari önerilebilir.
- Yüksek oranda B12 vitamini içeren kapari bitkisi, enerji sağlar.
- İçeriğinde yer alan quercetin, A vitamini ve rutin gibi antioksidanlar kapari faydaları açısından önemlidir. Vücudun bağışıklık sistemini arttırarak vücut direncini destekler ve hastalıklara karşı vücudu korur.
- Kapari kanser hücrelerinin oluşumunu engeller ve var olan hücrelerin yayılmasını önler.
- İçeriğindeki yüksek lif oranı mide ve bağırsak fonksiyonlarının düzenlenmesinde önemli rol oynar. Midede şişkinlik, gaz ve ağrı problemlerini giderir. Ayrıca kabızlığı da önler.
- İçeriğinde yer alan vitamin ve mineraller, cilt sağlığının korunmasında da etkin bir rol oynar. Cildi nemlendirerek kırışıklıkların azalmasını sağlar ve sivilce, kızarıklık, iltihap gibi sorunların tedavisini desteklemesi kapari karpuzu faydaları arasındadır.
- Kapari cinsellik ile ilgili problemlerin tedavisinde de destekleyici rol oynar.
diyarbakırda varmi bilmiyorum agustosta çıkmaya başlar burada .antalyadayım.daglara taşlik yerlerde piknik alanları akarsular kenarinda oluyorPeki nerde yetisiyo ben Diyarbakır da oturuyorum da
Peki aktarlar da satılıyor mudiyarbakırda varmi bilmiyorum agustosta çıkmaya başlar burada .antalyadayım.daglara taşlik yerlerde piknik alanları akarsular kenarinda oluyor
bilgim yok canım nette görmüstum satıldığınıPeki aktarlar da satılıyor mu
Tmm cnmbilgim yok canım nette görmüstum satıldığını
Kullanmak gibi bir imkanım yok canım ama olurda kullanırsam derimkullanip ta hamile kalirsan inşallah. bildir herkes kullansın.
Merhaba ben gebe kalmak istiyorum guatır çıktı az seviyede doktor ilaç kullan dedi 2 ay sonra hamile kalırsın dedi geçen ay 1 ay geçikti adet doktor dedi ilaçlardan geçikmiş olabilirsin çünkü daha önce hiç adet gecikmesi yaşamadım bu ay da bugün adet olmam gerekiyor ama hiç bir belirtisi yok sadece göğüslerimde ağrı var arada da adet ağrısı gibş kadığıma ağrı giriyor idrar testi yaptım negatif çok erken diye mi bilmiyorum acaba hamile olurmuyum ya doktor kontrolü taptım utrasyon çekildim bir problem yok denildi sadece guatır oda az seviyede ilaçlarını kullan kalırsın dediler 4 aya yaklaşık ilaçlarımı kullanıyorum bu ayda inşallah hamile kalırımGebemi kalmak istiyosunuz
İnşallah canım hamile kalırsınMerhaba ben gebe kalmak istiyorum guatır çıktı az seviyede doktor ilaç kullan dedi 2 ay sonra hamile kalırsın dedi geçen ay 1 ay geçikti adet doktor dedi ilaçlardan geçikmiş olabilirsin çünkü daha önce hiç adet gecikmesi yaşamadım bu ay da bugün adet olmam gerekiyor ama hiç bir belirtisi yok sadece göğüslerimde ağrı var arada da adet ağrısı gibş kadığıma ağrı giriyor idrar testi yaptım negatif çok erken diye mi bilmiyorum acaba hamile olurmuyum ya doktor kontrolü taptım utrasyon çekildim bir problem yok denildi sadece guatır oda az seviyede ilaçlarını kullan kalırsın dediler 4 aya yaklaşık ilaçlarımı kullanıyorum bu ayda inşallah hamile kalırım
Kaç aydır korunmuyorsunİnşallah canım hamile kalırsın
İnşallah banada dua edinİnşallah canım hamile kalırsın
Amin inşallah canım ben de bu 4 aydır korunmuyorum ama bişi yokİnşallah banada dua edinRabbim isteyen herkese versin
4-5 aydır yaklaşık korunmuyorum ama bu ay çok düzenli ilişkiye girdim olsun diyeKaç aydır korunmuyorsun
Sende hormonlarına baktırdın mı ?Amin inşallah canım ben de bu 4 aydır korunmuyorum ama bişi yok
Bizim ki hiç düzenli ilişkiye girmiyoruz ondan mı dersin olmuyo4-5 aydır yaklaşık korunmuyorum ama bu ay çok düzenli ilişkiye girdim olsun diye
Hayır baktırmam mı gerekiyorSende hormonlarına baktırdın mı ?
Ya o çok önemli biliyormusun doktor bana dedi ilk gittiğimde kaç günde bir ilişkiye giriyorsun bir haftada 2 kez dedim dedi öyle olurmu çocuk istiyorsun 2 günde bir ilişkiye zorla kendini dedi bende dediği gibi yapmadım olmadı bir kaç aydır bu ay 2 günde bir yaptım bakalımBizim ki hiç düzenli ilişkiye girmiyoruz ondan mı dersin olmuyo
Tabiki bak bende hiç birsey yoktu baktım Haşemato çıktı guatır o direk çoluğa engel ilaç kullanıyorum değerlerim düştü biraz daha düşmesi gerekiyor dedi doktor ilaç kullan çoçuğa engel olmaz dedi sen bi hormon testi mutlaka yaptırHayır baktırmam mı gerekiyor
Sende başka bı sorun yok dimi testlerin temizYa o çok önemli biliyormusun doktor bana dedi ilk gittiğimde kaç günde bir ilişkiye giriyorsun bir haftada 2 kez dedim dedi öyle olurmu çocuk istiyorsun 2 günde bir ilişkiye zorla kendini dedi bende dediği gibi yapmadım olmadı bir kaç aydır bu ay 2 günde bir yaptım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?