Kızlar acil bakar mısınız

Bende ilk zamanlar da enfeksiyon vardı doktor fitil kullandım bitti enfeksiyon yok şu anda bide ultrasona baktı dedi rahmin de bı sorun yok sorun hormonlarda mi dersin

Sende başka bı sorun yok dimi testlerin temiz
Benim testlerim temiz sadece guatır çıktı oda ilaç kullanıldığı zaman sıkıntı olmuyormuş ama ilaç kullanmazsam sıkıntı onun dışında utrasyon çekildim onda da problem yok dediler doktorlar sadece hormon ilacı kullanıyorm

Bende ilk zamanlar da enfeksiyon vardı doktor fitil kullandım bitti enfeksiyon yok şu anda bide ultrasona baktı dedi rahmin de bı sorun yok sorun hormonlarda mi dersin
Enfeksiyon olduğunu utrasyonda mı gördü doktor tabi ondan korkma yani hormon ilaçları var o sıkıntı bile değil sadece kan ver yüksek çıkarsa ilaca başlıyorsun ondan hiç korkma

Enfeksiyon olduğunu utrasyonda mı gördü doktor tabi ondan korkma yani hormon ilaçları var o sıkıntı bile değil sadece kan ver yüksek çıkarsa ilaca başlıyorsun ondan hiç korkma
Yok idrar verdim enfeksiyon var dedi fitil verdi kullandım sonra yine gittim doktor bitmiş dedi ultrasona baktı dedi rahim de bı sıkıntı yok idrar da temiz o zaman belki hormon da sıkıntı var

Yok idrar verdim enfeksiyon var dedi fitil verdi kullandım sonra yine gittim doktor bitmiş dedi ultrasona baktı dedi rahim de bı sıkıntı yok idrar da temiz o zaman belki hormon da sıkıntı var
Sen sabah direk sağlık ocağına git hormonlarıma baktırmak istiyorum de ertesi gün sonuçların çıkıyor bende tsh ve anti tpo değerin normalse hormonal sıkıntı da yoktur

Bende hormon bozukluğu var bide ondan dolayı kıllanma var
Canım zaten direk çocuğa engel eğer çocuk düşünüyorsan varsa da tedaviye başla erteleme yani çok şükür bak utrasyonda bir problem çıkmamış hormonlarını düzene sok çocuk sahibi olursun

Yani bi baktırmam gerekiyor canım birde önemli olanda düzenli ilişkiye gir yani 2 günde bir program yap ilişkiye gir çünkü yumurtlama günü oluyo ona denk gelmen lazım
Tmm canım çok teşekkür ederim inşallah sende hamile kalırsın ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

Insalllah lutfen kendinizi stres yapmayin bu konuda stres yapmamak inanki cok onrmli rabbim nasio eder insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…