Bende ilk zamanlar da enfeksiyon vardı doktor fitil kullandım bitti enfeksiyon yok şu anda bide ultrasona baktı dedi rahmin de bı sorun yok sorun hormonlarda mi dersinTabiki bak bende hiç birsey yoktu baktım Haşemato çıktı guatır o direk çoluğa engel ilaç kullanıyorum değerlerim düştü biraz daha düşmesi gerekiyor dedi doktor ilaç kullan çoçuğa engel olmaz dedi sen bi hormon testi mutlaka yaptır
Benim testlerim temiz sadece guatır çıktı oda ilaç kullanıldığı zaman sıkıntı olmuyormuş ama ilaç kullanmazsam sıkıntı onun dışında utrasyon çekildim onda da problem yok dediler doktorlar sadece hormon ilacı kullanıyormSende başka bı sorun yok dimi testlerin temiz
Enfeksiyon olduğunu utrasyonda mı gördü doktor tabi ondan korkma yani hormon ilaçları var o sıkıntı bile değil sadece kan ver yüksek çıkarsa ilaca başlıyorsun ondan hiç korkmaBende ilk zamanlar da enfeksiyon vardı doktor fitil kullandım bitti enfeksiyon yok şu anda bide ultrasona baktı dedi rahmin de bı sorun yok sorun hormonlarda mi dersin
Yok idrar verdim enfeksiyon var dedi fitil verdi kullandım sonra yine gittim doktor bitmiş dedi ultrasona baktı dedi rahim de bı sıkıntı yok idrar da temiz o zaman belki hormon da sıkıntı varEnfeksiyon olduğunu utrasyonda mı gördü doktor tabi ondan korkma yani hormon ilaçları var o sıkıntı bile değil sadece kan ver yüksek çıkarsa ilaca başlıyorsun ondan hiç korkma
Sen sabah direk sağlık ocağına git hormonlarıma baktırmak istiyorum de ertesi gün sonuçların çıkıyor bende tsh ve anti tpo değerin normalse hormonal sıkıntı da yokturYok idrar verdim enfeksiyon var dedi fitil verdi kullandım sonra yine gittim doktor bitmiş dedi ultrasona baktı dedi rahim de bı sıkıntı yok idrar da temiz o zaman belki hormon da sıkıntı var
TSH ve tpo ne demek kusura bakma bilmiyorumSen sabah direk sağlık ocağına git hormonlarıma baktırmak istiyorum de ertesi gün sonuçların çıkıyor bende tsh ve anti tpo değerin normalse hormonal sıkıntı da yoktur
Sağlık ocağına gidemiyorum şu anda köydeyim canımTSH ve tpo ne demek kusura bakma bilmiyorum
Onların düşük olmadı gerekiyor onlar yüksek oldumu guatır birde hormonların yüksek oluyorTSH ve tpo ne demek kusura bakma bilmiyorum
Bende hormon bozukluğu var bide ondan dolayı kıllanma varOnların düşük olmadı gerekiyor onlar yüksek oldumu guatır birde hormonların yüksek oluyor
Yani bi baktırmam gerekiyor canım birde önemli olanda düzenli ilişkiye gir yani 2 günde bir program yap ilişkiye gir çünkü yumurtlama günü oluyo ona denk gelmen lazımSağlık ocağına gidemiyorum şu anda köydeyim canım
O zaman hormonlarım da sıkıntı varBende hormon bozukluğu var bide ondan dolayı kıllanma var
Canım zaten direk çocuğa engel eğer çocuk düşünüyorsan varsa da tedaviye başla erteleme yani çok şükür bak utrasyonda bir problem çıkmamış hormonlarını düzene sok çocuk sahibi olursunBende hormon bozukluğu var bide ondan dolayı kıllanma var
Tmm canım çok teşekkür ederim inşallah sende hamile kalırsın ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsınYani bi baktırmam gerekiyor canım birde önemli olanda düzenli ilişkiye gir yani 2 günde bir program yap ilişkiye gir çünkü yumurtlama günü oluyo ona denk gelmen lazım
Tmm canımCanım zaten direk çocuğa engel eğer çocuk düşünüyorsan varsa da tedaviye başla erteleme yani çok şükür bak utrasyonda bir problem çıkmamış hormonlarını düzene sok çocuk sahibi olursun
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınTmm canım çok teşekkür ederim inşallah sende hamile kalırsın ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
Ben enfeksiyondan dolayı olmuyor diye düşünüyordumTmm canım
Amin inşallah canımRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasıninşallah senşnde güzel sonuçlarını alırız
Insalllah lutfen kendinizi stres yapmayin bu konuda stres yapmamak inanki cok onrmli rabbim nasio eder insaallahMerhaba ben gebe kalmak istiyorum guatır çıktı az seviyede doktor ilaç kullan dedi 2 ay sonra hamile kalırsın dedi geçen ay 1 ay geçikti adet doktor dedi ilaçlardan geçikmiş olabilirsin çünkü daha önce hiç adet gecikmesi yaşamadım bu ay da bugün adet olmam gerekiyor ama hiç bir belirtisi yok sadece göğüslerimde ağrı var arada da adet ağrısı gibş kadığıma ağrı giriyor idrar testi yaptım negatif çok erken diye mi bilmiyorum acaba hamile olurmuyum ya doktor kontrolü taptım utrasyon çekildim bir problem yok denildi sadece guatır oda az seviyede ilaçlarını kullan kalırsın dediler 4 aya yaklaşık ilaçlarımı kullanıyorum bu ayda inşallah hamile kalırım
Peki sizin herhangi bir sorununuz var mıInsalllah lutfen kendinizi stres yapmayin bu konuda stres yapmamak inanki cok onrmli rabbim nasio eder insaallah
Ben pcosluyum evliligimin 9. Ayinda tedavisiz hamilr kaldim suandada ikiciyr hamileyim yeni ogrendimPeki sizin herhangi bir sorununuz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?