Kızlar acil bakin beta HCG

Dilan Nur

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
134
110
18
Kızlar randevu bulamadığım için cuma günü randevum var 9 Nisan'da beta HCG 9552 dün verdim kanı yani 28 Nisan'da 133 bin 588 randevu bulamadığım için hala gidemedim artış güzel mi sizce kalp atışını duyabiliriz dimi

Kaç haftalıksın, 7 sen sonra kalp atışı bakıyorlar zaten kese göründükten sonra beta istemiyorlar ki aende neden bu yüksek değerlerle hala beta bakılmış

Kaç haftalıksın, 7 sen sonra kalp atışı bakıyorlar zaten kese göründükten sonra beta istemiyorlar ki aende neden bu yüksek değerlerle hala beta bakılmış
7+4 adet tarihine göre daha hiç kadın doğuma gidemedim randevu bulamadığım için dün gebelik takibi başlatıldı sağlık ocağında doktor kan ver kadın doğuma gidince kadın doğuma göster diye kan aldı

Merhaba keseyide kalp atışını da duyarsınız haftanız uygundur büyük ihtimalle

Aa o halde tabiiki kalp atılı duyabilirsin. Duyamazsan da 8 haftaya kadar normal telaş etme

3-5 bın arası kese gözüküyor sonra beta bakılmıyor daha da gidip kan vermeyin artık . Evet kalp atışı için uygun haftalara gelmişsiniz duyulması gerekiyor artık zaten 8. Haftadan sonra duyulmazsa sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…