- 18 Temmuz 2014
- 415
- 115
- 123
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
Merhaba bayanlar... Bugün kizim çok huzursuz karnı tok altı temiz ağliyor.... Durmadan... 4 aylık... Bi baktım gidik altı çok kızarmış pişik kremi sürdüm sizce ondan mı ağladı????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bayanlar... Bugün kizim çok huzursuz karnı tok altı temiz ağliyor.... Durmadan... 4 aylık... Bi baktım gidik altı çok kızarmış pişik kremi sürdüm sizce ondan mı ağladı????
Canim gaz sancisi da olabilir. Ilik bir banyo yaptir. Ayak tabanlarina ozellikle topuklara masaj yap. Karnina da yuvarlak hareketlerle masaj yap.Merhaba bayanlar... Bugün kizim çok huzursuz karnı tok altı temiz ağliyor.... Durmadan... 4 aylık... Bi baktım gidik altı çok kızarmış pişik kremi sürdüm sizce ondan mı ağladı????
Yardımcı olmak istemiyorsanız yorumda yazmazsınız olur biter... Gereksiz yorumlarınızı kendinize saklasanız iyi olur.. Ben ağlamanın nedenini az çok gördüğüm için bu konuyu açtım buraya... Sizinkisi farklı bir durum o yüzden siz birdaha yorum felan yazmayın bana...Yahu böyle konularda buraya yazmasanız. Kızım 4 aylıktı,ağlıyor diye hastaneye gittik ameliyat olup 10 gün yoğun bakımda kaldık. Basit bir gaz sancısı da olabilir,bizimki gibi ciddi bir şey de olabilir. Biz ne bilelim?
Yardımcı olmak istemiyorsanız yorumda yazmazsınız olur biter... Gereksiz yorumlarınızı kendinize saklasanız iyi olur.. Ben ağlamanın nedenini az çok gördüğüm için bu konuyu açtım buraya... Sizinkisi farklı bir durum o yüzden siz birdaha yorum felan yazmayın bana...
Doktora ne zaman götürüp götürmeyeceğimi sana soracak değilim... Ne zaman neyi buraya yazacağimida sana soracak değilim... Yardım eden bi yorum olabilirdi seninki ... Başta iki kelimeyi yazmasaydın...Buraya yazacağına hemen doktora götürsen![]()
Doktora ne zaman götürüp götürmeyeceğimi sana soracak değilim... Ne zaman neyi buraya yazacağimida sana soracak değilim... Yardım eden bi yorum olabilirdi seninki ... Başta iki kelimeyi yazmasaydın...
Bu tatlı dillede denilebilir bir arkadaşda yazmış erken daha saat götür istersen diye ona birşey demedim... Dememde zaten çünki yardım etmek istemiş...tarzınız hoş değil
belki önemli bir şeydir biz buradan nasıl bilelim demiş altı üstü
sen bana yorum yapma denilecek ne var bunda sanki ana avrat sövmüş gibi tepki veriyorsunuz
Gerilmemden değil... Sabah durup dururken başladı yani herhangi birşey olmadı... Bebeğim çok keyifli bir bebek çok sakin normalde.... Boyun altında kızarıklık gördüm ondan yazdım neden... Sormak için pişikden ağlar mı bebek diye...çocuğunuz sizin gerginliğinizden ağlıyor gibi geldi
bebek bu ağlar deyip azıcık sakinleşin
gerilmişsiniz tamam; bebek bunaltmış ama mümkünse azıcık çıkın hava alın hem çocuğa hem size iyi gelir gibi