Kızlar acil bekârmızınız hamilelikte gargara kullanan oldumu aranizda

Milamm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
220
100
103
31
5 haftalik hamileyim hem boğazım iltihaplı hemde dişim inanılmaz dış agrisi çekiyorum sağlık ocağına ilaç kullanamadığım için gargara yazdırdım geraks 200 ml ağız gargarasi kullansam zararı olurmu hamileligin ilk aylarında gargara kullandınız mı lütfen acil yazarmisiniz

Aile hekiminiz zararlı olsa yazmazdı gargarada bişey olmaz herhalde şüpheniz varsa yine bir doktora görünebilirsiniz

Bende Hamileliğimin ilk aylarında diş ağrısı çektim. Dişçi hiç bişey yapmadan gönderdi. Kadın dogum Dr tedavileri hamilelikte önce yapmak gerekiyor dedi. Gargara kullanmıştım. 6.haftada falan 8.haftada bebeğimin kalbi durdu. Ağrı kesici falanda kullanma sakın

tabi buna bağlamıyorum kalbinin durmasını ama yinede dikkat etmek lazm

Çok gecmıs olsun fiş agrısı için birsey diyemem ama gargarayı yutmadan kullanabilirsin dıye dusunuyorum. Bogaz agrısı a gelınce fiş kadar ciddi enfeksiyon gecırdım 6haftalıkken antibiyotik içtim kendıme Oyle geldım şükür Dr a guvendım zaten baska carem yoktu. O derece fenaydım ki enfeksiyon daha zararlı dedıler. Ve şükür 9haftalıgız hersey yolunda. Allah sabır versin hepimize. Saglik vede Afıyet inşaallah

Amin çok teşekkür ederim Allah sizinde evladinizi kuCağınıza almayı nasip etsin

Çok geçmiş olsun alakası olduğunu düşünmüyorum benim de ilk bebeğim kalbi 9 haftalıkken durmuştu ikinci kızım çok şükür bir sıkıntı olması bakalım hayırlısı olsun ama dışımın ağrısına dayanacak gibi değil çok kötü

Biliyorum o durumu çok geçmiş olsun. Nane falan koy agrıyan yere

Ben de ilk haftalar diş ağrısı çok çektim.Hergün birkaç kere sirkeli suyla gargara yaptım.Diş etlerime gün de üç kere pamukla susam yağı sürdüm.Çok ağrıyan yerime de karanfil yağı kullandım.Böyle iki haftada geçti benim.Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…