kızlar acil bi sorum olacak ankarada oturanlar lütfen bakın

famee

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
630
1
316
Ankara
selam ben 3buçuk aylık hamileyim ve daha 2li tarama testini yaptıramadım.bildiğim tüm hastaneleri aradım en son büyük doğuma gittim orasıda yapmıyoruz dedi.. hastane önerilerinizi bekliyorum sizler 2lli taramayı nerede yptırdınız....

hacettepeye sordum orasıda yapıyor ama mayısa randevu veriyor.ne yapıyım mayısta... nolur yardım edin:59:

gazi tıpa sordunuz mu? etlik zübeyde hanım doğumevi var ...
benim yaştan dolayı amniyosentez olacak nasılsa diye doktorum yaptırmamıştı kontrolleriniz için nereye gidiyorsunuz?

gazi tıpa sordunuz mu? etlik zübeyde hanım doğumevi var ...
benim yaştan dolayı amniyosentez olacak nasılsa diye doktorum yaptırmamıştı kontrolleriniz için nereye gidiyorsunuz?

canım gaziye sordum zamanı geçmiş dedi.. etlik zübeydeye gittim orası yapmıyoruz 3lü taramayı yapıyoruz dedi.. batıkentte yenimahalle devlet hastanesine gidiyorum kontrollere

canım gaziye sordum zamanı geçmiş dedi.. etlik zübeydeye gittim orası yapmıyoruz 3lü taramayı yapıyoruz dedi.. batıkentte yenimahalle devlet hastanesine gidiyorum kontrollere

merhaba.. ben düzen laboratuvarında yaptırmıştım. 12. haftada. 3 gün içimnde sonuç çıkıyor.
20 tl sgk indirimi yapıldıktan sonra 75 tl ödedim. fiyatı makul geldiyse tel ile ara bi görüş istersen. çok kolay gelsin..

Back
X