Kızlar acil cevap:((

yazdan

zehra'm:)
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
290
0
96
İstanbul
kızlar ben büyük bişeyi bana göre kafamı taktım.
aslında yemin etmem hiç.
ama bugün ben haklı olmama rağmen,doğmamış çocuğumun üzerine yemin ettim.
ve sonra düşündüm pişman oldum onun ne günahı var diye??
ve şimdi Allahın gazabından korkuyorum,ya Allah beni doğmamış çocuğumla denerse diye((

belki size saçma gelebilir ama bir akıl kızlar lütfennn(((bilmiyorumkismilesenağlama

tövbe edebilirsin tatlım... bi fakire tuz ile ekmek verebilirsin yeminini bozmak için yap bişeyler...
zaten pişman olduğunu görüyodur yüce rabbim... ferah tut içini.. bi daha demezsin zaten..
ben 3 gün oruç tutmuştum fakat sen hamilesin sanırım neyse sıkma canını :teselli:

Allah binlerce kez kere razı olsun.sadaka vericem.opuyorumnanaktan
hiç aklıma gelmedi panikten:gitme:

Allah binlerce kez kere razı olsun.sadaka vericem.opuyorumnanaktan
hiç aklıma gelmedi panikten:gitme:

ay canım ne demek sağolasın:teselli:
sen evhamlandında ondan tatlım rabbim görüyo nasılsa tövbede edersin tamamdır 10 fakir doyurmak okudum ama o zor gibin :teselli:
için rahatladı umarım.öpüyorumopuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
ay canım ne demek sağolasın:teselli:
sen evhamlandında ondan tatlım rabbim görüyo nasılsa tövbede edersin tamamdır :teselli:
için rahatladı umarım.öpüyorumopuyorumnanaktan

işte insan bir tuhaf oluyor,insanız konumda haklıda olsam belki çok azda olsa haksız yerim varmıdır,yokmudur,Allahım beni evladımla cezalandırmasın diye çok korktum:gitme:
şimdi biraz daha iyiyim sanki.
sadaka vericem yarın,
eşim haftalığını alıncada bir fakiri doyurayım,Kuranımı okuyıım,Allahım affetsin:Saruboceq:
birdaha da ne olursa olsun tövbe...
insanım ağzımdan kaçıverdibilmiyorumkismile
bana akıl verdiğin için Allah bin kere razı olsun.
çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan

amin canım.insan hali oluyor işte olmasa güzel ama yapabiliyoruzvereliniortak
iyi ol sıkma canını:teselli:canım ne demek lafı olmaz panik olmasan seninde aklına gelirdi iyi geceler...opuyorumnanaktan

Benzer bir hata yaptım. Üstelik tutamayacağım bir yemindi. O dönem epey bir araştırmıştım.
Yemin sadece Allah adına edilir deniyor, başka bir şey üzerine yemin etmek şirk koşmak gibi oluyor benim bildiğim. Konu hakkında daha çok bilgisi olan arkadaşlar vardır mutlaka..

Ben 3 gün oruç tutup, sadaka dağıttım ve tövbe ettim.
Superisii nin de dediği gibi hata günah bizim için, önemli olan bunu farkedebilmek..

Bir daha çocuğunuzun üstüne yemin etmeyin, hatta kimse etmesin. Tövbe edin yeter, Allah o kadar vicdansız mıki sizi çocuğunuzla denesin. Gönlünüzü ferah tutun.

Pisman olup tövbe etmek yeterlidir bencede.a.s

Sakin arkadasim sakin....birdaha öyle büyük yeminler etme...
Hele böyle coluk cocugun üzerine.:1no2:

sana zaten iyi bir ders olmuş ama allah katında tövbeni yapıp,3 fakire tuz ve ekmek al.
hem dualarını alırsın hemde allah inşallah hatanı kabul eder.
allah yavrunu size bağışlasın

Icinin rahatlamasi icin 2 rekat namaz kilip tobenin kabul olmasi icin de bol bol dua et unutma rabbimiz o kadar buyuk ki gonulden yapilan hic bir dua yi bos cevirmez sen pisman olmussun zaten bu yeter

kızlar çok çok saolun.
Allah hepinizden razıı olsunopuyorumnanaktan
bana yol gösterdiniz,hepinize çok çok ayrı ayrı teşekkürler.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…