- Konu Sahibi melisguldemir
-
evet işi bırakırsam çalışmayı düşünmüyorum. ama işi bırakırken tereddüt ediyorum.Başka yerde iş bulmadan ayrılmayın derim.
Evde oturmayı düşünüyorsanız tabi ki bırakın, çocuklarınıza bakın.
ben yüksekokul mezunuyumyorgunlugunuza degecek bi para almıyorsunuz bide kesilip duruyormuş. EŞiniz ne kadar alıyor? eğitim durumunuz ne? iş bulma acısından soruyorum
yorumunuz için teşekkür ederimBence cok az para ve bu kahir cekilmez çünkü ihtiyaciniz yokmus esiniz calisiyor. E o cocuklarda 900 lira icin ordan oraya surukleniyorlar. Yazik degil mi? Bi de maasiniz arada kesiliyormus. Hic gerek yok calismaniza. Cocuklarinizla gezin tozun eglenin. Onlarla vakit gecirmek cok guzel olsa gerek..
evet kesinlikle katılıyorumben zaten kadınların çalışmasından yanayım bunun yanında işiniz yarım günmüş yanlış anlamadıysam..para az çocuklarla ilgilenin vs diyenler olmuş ama bence sadece yarım gün çalışmanız çocuklarla ilgilenemeyeceğiniz anlamına gelmez..üniversite mezunları tam gün+ hafta sonu çalışarak asgari ücret alıyor, birçoğu bunu bile bulamıyor..
alternatifim yok ama bıraktımhalk eğt.den emeğinin karşılığını tam olarak alamıyorsun...
bn de kurs açıp çok pişman olmuştum
az paraya çok şey istiyorlar...
başka alternatifler varsa bırakmalısın bnce
sen ne kursu açmıştınalternatifim yok ama bıraktım
bir süre evde olmak istiyorum
çocuklarım çok küçük
bakıcı tutacak para kazanmıyorum zaten
ailemle de bu kadar idare edebildim
yıpranması da cabası
alternatifim yok ama bıraktım
bir süre evde olmak istiyorum
çocuklarım çok küçük
bakıcı tutacak para kazanmıyorum zaten
ailemle de bu kadar idare edebildim
yıpranması da cabası
sen ne kursu açmıştın?
benimki bilgisayar kursu
evet kesinlikle katılıyorum
bende o yüzden bu işi bırakmak konusunda tereddüt etmiştim ama
az önce konuştum müdürle bırakacağımı söyledim
o müdürün sayesinde ben burdaydım zaten
o da şubat ayında gidecekmiş başkası gelecekmiş
seni ve birkaç kişiyi burda barındırmaz zaten yeni gelen dedi
işi bıraktım yani
nsıl hissetmem gerektiğini bilmiyorum
evet işim yarım gün ve haftasonları evdeyimÇalışma saatlerinizi ve haftasonu da var mı onu merak ettim. Yarım günse ve haftasonu evdeyseniz maaşınız fena değil. Ben de bir kaç ay sonra ayrılıp bebeğimi kendim büyütücm inş. ama ben 6 gün çalışıyorum ve geç geldiğim için böyle.Yarım gün olsa devam ederdim.
kadron varmı başka bir okuldaing açmıştm cnm...hayırlısı olsun senin için..... meleklerinden önemli değil ya..
kadron varmı başka bir okulda
kadrolulara okul dışında fazla saat verilemiyor belki o yüzden daha da düşük olmuştur sende hem ücreti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?