Kizlar acil fikirlerinize ihtiyacım var

adam cezaevi kaçağı, 22 seneye çarptırılmış ve sizin tek derdiniz yurtdışına kaçıp gözden uzakta olması mı ??

Adam altından yapılma sanırım, gittiği yerde kadınlar kaparlar onu yerler vallahi ve tillahi :deli:

22 yıl cezada tutuksuz yargılama nasıl aldı oda ayrı bir konu. Konu biraz fake gibi. He doğru yurt dışı yasağı, yakalaması yok ise çağrı kağıdı gelene kadar kaçmıştır. Kaçakçıklıktır belki veya madde . Yani konu adli bir konu. Çoğu suçlunun yatarı da artık eskisi değil . Yani 22 yılın zaten 22 yılını yatmayabilir. Hukuki danışmanlık alın . Ve kelimelere dikkat edelim. Suça teşvik ve suçluyu korumaya kalkmışsınız. Kaçak yollarla kaçmış bilmem ne her cümle bariz suç içeriyor. Mune Mune konunun kapatılması üyenin denetlenmesi herkesin yararına sanırım.

1 sene yi gecik bir süre sürecek bir erkek kadınsız asla duramaz
koca-istiyom.gif

Yahu esin cezaevi'ne girip cikar.
Sonra 22 sene alir.Ardindan yurt disina kacar.
Daha sonra seni 1 sene icirisinde yanima alabilirim der..Buraya kadar tamam..
Peki..
Canım,ablacim;Senin tek derdin bu kadar olumsuzluk icerisinde seks mi suan ? Bu adamin yurt disina firar etmesi degil de orada bakacagi kadinlar mi problem ?
Esini sanki Rus Suc karteli uyeleri gibi anlatmissin..Bence baska kadinlari dusunmek yapman gereken en son sey olmaliydi suan.

Eşinizin suçu ne?kavgaya karıştı ölüm yok yaralama yok 5 kişi oldukları için çeteden yargılanıyor şuanda adalet olmayan dünyada adalet aramiyoruz artık ilk eşimden olan oğlum var oğlumun babası izin vermiyor ondan ayrılamiyorum eşimle cocugumun arasında kaldım

İnternetten baktım da iyi haller için müebbet bile 20 yılken, 22 yıl ne yaptı da bu cezayı aldı merak ettim bu arada.
İnanın suçu olay yerinde bulunmak arkadaslari adamı gece vakti bir ormana götürüp iki tokat atmış mağdurun anlattığına göre gasp etmişler buda daha çok zarar görmesin diye onlara mudahel etmek için gidiyor bu davadan hepsi yargılanıyor keşke 22 yerine adaletli olup kimin suçu varsa ayırıp ceza verseydi ona bile kabuldük

İnternetten baktım da iyi haller için müebbet bile 20 yılken, 22 yıl ne yaptı da bu cezayı aldı merak ettim bu arada.
Birden fazla dosya vardır. Adam ödürmüştür. Üstüne hürriyeti yoksun bırakma ne bileyim ya da tehdit , hakaret. Yada madde kaçakçısı üzerine tehdit vesair. Yani tek bir suç olması zor. Siyasi birden fazla suçta olabilir. Yani bir çok suçun koplesi olabilir. O değilde 22 yıl ceza alan birini yani ne bileyim suçsuz görmek ölmek bitmekte başka bir konu. Neyse kim bilir ne vardır.

Birden fazla dosya vardır. Adam ödürmüştür. Üstüne hürriyeti yoksun bırakma ne bileyim ya da tehdit , hakaret. Yada madde kaçakçısı üzerine tehdit vesair. Yani tek bir suç olması zor. Siyasi birden fazla suçta olabilir. Yani bir çok suçun koplesi olabilir. O değilde 22 yıl ceza alan birini yani ne bileyim suçsuz görmek ölmek bitmekte başka bir konu. Neyse kim bilir ne vardır.
Birden fazla dosyası yok adam öldürmedi keşke oldurseydi orda yatsaydi olldurseydi az ceza alıp çıkardı merak etmeyin öldürmedigi için bu kadar çok ceza aldı

İnanın suçu olay yerinde bulunmak arkadaslari adamı gece vakti bir ormana götürüp iki tokat atmış mağdurun anlattığına göre gasp etmişler buda daha çok zarar görmesin diye onlara mudahel etmek için gidiyor bu davadan hepsi yargılanıyor keşke 22 yerine adaletli olup kimin suçu varsa ayırıp ceza verseydi ona bile kabuldük
Hepsinden en üst sınırdan olsun hadi 5 ; yese gasp, tehdit, hürriyeten yoksun kılma, darp 20 etti. 2 nereden geldi. Ya sen bizi ya da kocan seni kandırıyor. ?? Gerekçeli kararı gördünmü . ? Denetimli serbestlik te vardı bence işin içinde başka suçlarıda var yani. Yanlış mıyım ?

Back
X