- 23 Kasım 2020
- 956
- 3.990
- 63
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittiği yer Avrupaysa yakında sınır dışı edilir zatenBu konuyu acaba bildirsek firari kişiyi yakalayabilirler mi?
adam cezaevi kaçağı, 22 seneye çarptırılmış ve sizin tek derdiniz yurtdışına kaçıp gözden uzakta olması mı ??
Neresi altındanAdam altından yapılma sanırım, gittiği yerde kadınlar kaparlar onu yerler vallahi ve tillahi![]()
İsterse kibrit çöpü olsun, kociş kolay mı bulunuyor??????Adam altından yapılma sanırım, gittiği yerde kadınlar kaparlar onu yerler vallahi ve tillahi![]()
1 sene yi gecik bir süre sürecek bir erkek kadınsız asla duramaz
Benide :)Adamın suçunun ne olduğunu öğrenen beni etiketleyebilir mi pls![]()
Eşinizin suçu ne?kavgaya karıştı ölüm yok yaralama yok 5 kişi oldukları için çeteden yargılanıyor şuanda adalet olmayan dünyada adalet aramiyoruz artık ilk eşimden olan oğlum var oğlumun babası izin vermiyor ondan ayrılamiyorum eşimle cocugumun arasında kaldım
İnanın suçu olay yerinde bulunmak arkadaslari adamı gece vakti bir ormana götürüp iki tokat atmış mağdurun anlattığına göre gasp etmişler buda daha çok zarar görmesin diye onlara mudahel etmek için gidiyor bu davadan hepsi yargılanıyor keşke 22 yerine adaletli olup kimin suçu varsa ayırıp ceza verseydi ona bile kabuldükİnternetten baktım da iyi haller için müebbet bile 20 yılken, 22 yıl ne yaptı da bu cezayı aldı merak ettim bu arada.
Birden fazla dosya vardır. Adam ödürmüştür. Üstüne hürriyeti yoksun bırakma ne bileyim ya da tehdit , hakaret. Yada madde kaçakçısı üzerine tehdit vesair. Yani tek bir suç olması zor. Siyasi birden fazla suçta olabilir. Yani bir çok suçun koplesi olabilir. O değilde 22 yıl ceza alan birini yani ne bileyim suçsuz görmek ölmek bitmekte başka bir konu. Neyse kim bilir ne vardır.İnternetten baktım da iyi haller için müebbet bile 20 yılken, 22 yıl ne yaptı da bu cezayı aldı merak ettim bu arada.
Benimle ne ilgisi var konuyu saptirmayin lütfen başınıza gelmeden anlamanızı beklemiyorum beni22 yil az degil. Iyi oldurmemis sizi bari.
Birden fazla dosyası yok adam öldürmedi keşke oldurseydi orda yatsaydi olldurseydi az ceza alıp çıkardı merak etmeyin öldürmedigi için bu kadar çok ceza aldıBirden fazla dosya vardır. Adam ödürmüştür. Üstüne hürriyeti yoksun bırakma ne bileyim ya da tehdit , hakaret. Yada madde kaçakçısı üzerine tehdit vesair. Yani tek bir suç olması zor. Siyasi birden fazla suçta olabilir. Yani bir çok suçun koplesi olabilir. O değilde 22 yıl ceza alan birini yani ne bileyim suçsuz görmek ölmek bitmekte başka bir konu. Neyse kim bilir ne vardır.
Hepsinden en üst sınırdan olsun hadi 5 ; yese gasp, tehdit, hürriyeten yoksun kılma, darp 20 etti. 2 nereden geldi. Ya sen bizi ya da kocan seni kandırıyor. ?? Gerekçeli kararı gördünmü . ? Denetimli serbestlik te vardı bence işin içinde başka suçlarıda var yani. Yanlış mıyım ?İnanın suçu olay yerinde bulunmak arkadaslari adamı gece vakti bir ormana götürüp iki tokat atmış mağdurun anlattığına göre gasp etmişler buda daha çok zarar görmesin diye onlara mudahel etmek için gidiyor bu davadan hepsi yargılanıyor keşke 22 yerine adaletli olup kimin suçu varsa ayırıp ceza verseydi ona bile kabuldük