Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Otlara umut bağlamayın benceKızlar merhaba yarın sabah ikinci defa çatlatma iğnemi vurunacağım bunun yanında umreden gelen meryem ana otum var bunuda yapacağım kullananlar varmı aranızda nasıl kullandınız ?
Otlara umut bağlamayın bence
Kuzum meryem ana otu bolca testesteron içeren bi ottur. Ilaclarla kafana gore kullanman çok zararlı olabilir. Ignenin etkisini arttırabilir veya tamamen ortadan kaldırabilir. Bu tarz şeylerin tedavi sırasında kullanılması önerilmez. Illa kullanacaksan mutlaka doktoruna sorman gerekir.Kızlar merhaba yarın sabah ikinci defa çatlatma iğnemi vurunacağım bunun yanında umreden gelen meryem ana otum var bunuda yapacağım kullananlar varmı aranızda nasıl kullandınız ?
Canım merhaba femara hiç kullanmadım klomen geçen ay günde iki defa olmak üzere beş gün kullandım iğne vurundum tutmadı bu ayda günde üç kezbeş gün klomen kullandım yarın iğnem var allahın izniyle inşallah bu ay hamile olurumMerhaba bir kac yerde yazinizi okudum bu kacinci klomen veya femara kullanisiniz
Kuzum meryem ana otu bolca testesteron içeren bi ottur. Ilaclarla kafana gore kullanman çok zararlı olabilir. Ignenin etkisini arttırabilir veya tamamen ortadan kaldırabilir. Bu tarz şeylerin tedavi sırasında kullanılması önerilmez. Illa kullanacaksan mutlaka doktoruna sorman gerekir.
Canim insallah tutar zor bir surecCanım merhaba femara hiç kullanmadım klomen geçen ay günde iki defa olmak üzere beş gün kullandım iğne vurundum tutmadı bu ayda günde üç kezbeş gün klomen kullandım yarın iğnem var allahın izniyle inşallah bu ay hamile olurum
İnşallah canımCanim insallah tutar zor bir surec
Doktorumda sakın kullanma dedi kuzum ben bu sabırsızlıkla olacak çocuğuda oldurmuyorum yaaO ot doğum yaparken kullanılıyor diye biliyorum çatlatma iğnesi olurken nasıl kullanacaksınız
Iki ay tedavi gordum klomen ve catlatma sonraki ayda sadece klomen bu ay normalde rahim filmi ve sperm testi yaptiracaktik vaktimiz olmadi bizde tedavisiz deneyelim dedik yine olmazsa adetten sonra rahim filmi insallah rahim filmi pek ise yaramaz sanirim yumoslarda sorun var cunku
Bende arastirdim ama östrojenhormonu var diye okudum. Ilk defa duydum testesteronu. Bende kullanıcam bu ay ama ben rahimagzi dar olduğu için kullanmak istiyordumKuzum meryem ana otu bolca testesteron içeren bi ottur. Ilaclarla kafana gore kullanman çok zararlı olabilir. Ignenin etkisini arttırabilir veya tamamen ortadan kaldırabilir. Bu tarz şeylerin tedavi sırasında kullanılması önerilmez. Illa kullanacaksan mutlaka doktoruna sorman gerekir.
Doğru biliyorsun canım zaten östrojen içeriyor orada yanlış yazmışımBende arastirdim ama östrojenhormonu var diye okudum. Ilk defa duydum testesteronu. Bende kullanıcam bu ay ama ben rahimagzi dar olduğu için kullanmak istiyordum
Yok canım kullanmıyorum. Teşekkür ederim cevap içinDoğru biliyorsun canım zaten östrojen içeriyor orada yanlış yazmışımburada arkadaşa söylediğim zaten tedaviler sırasında bize östrojen hormonu veriliyor bir de üstüne kontrolsüzce alınması çok yanlış olur. Siz başka ilaç kullanmıyorsanız kullanabilirsiniz bence bir sorun olmaz. Rama tabi bence doktora danışmakta yarar var