- 15 Ağustos 2021
- 17
- -11
- 36
- 26
- Konu Sahibi Fadime ayvali
-
Neden böyle davranıyorsunuz ben size sordum cevap vermek zorunda değilsin tamam mı ne biçim insansin konusmana dikkat et bir biraz hanfendi bir daha da yazmam zatenNeresi acil? Biz ne yapabiliriz? Dayanamıyorsanız doktora gidin
Konuşmayı sizden mi öğreneceğim, daha derdinizi bile anlatamıyorsunuz. Gidin iki kitap okuyun da iki cümle kurarsınız.Neden böyle davranıyorsunuz ben size sordum cevap vermek zorunda değilsin tamam mı ne biçim insansin konusmana dikkat et bir biraz hanfendi bir daha da yazmam zaten
Hisisim derken ne demek istediniz?Adetime 11 gün var az birşey kanama oldu birazcık karınim ağrıyor ve çok hisisim
Kral acımadıın vurdun satırıNeresi acil? Biz ne yapabiliriz? Dayanamıyorsanız doktora gidin
Ya valla ti’ye alma amacıyla yazmadım aslında.Kral acımadıın vurdun satırı
Hadi sana biraz optimist yaklaşayımAdetime 11 gün var az birşey kanama oldu birazcık karınim ağrıyor ve çok hisisim
Sanane benim yazdimdan okumasın o kadar hasisilik var yazacaktım oda yanlış olmuş ne var bunda düzgünce desen anlarız insan gibi uyarısın anlarız okumam yazmam olmasa hepsi yanlış olur tamamı efendi okumada yazmada karışıma siniz insan olun birazcıkKonuşmayı sizden mi öğreneceğim, daha derdinizi bile anlatamıyorsunuz. Gidin iki kitap okuyun da iki cümle kurarsınız.
Yazdığım gayet normal bir şey. Anlatmaya çalıştığınız şeyin başı yok, sonu yok doktora sorsanız doktor bile cevap veremez o yazdığınıza.
İnsanlığımı sorgulayabilecek vasfa sahip olduğunuzu düşünmüyorum. Bi siz yazmışsınız, bi sen. Konuşmayı öğrenin önce. İyi günler
Ya valla ti’ye alma amacıyla yazmadım aslında.
Acil yazıyorlar, acillik yanı yok. Soru soruyorlar ortada soru yok. Bizde şüphelenince gidip test yapıyoruz yani kendimize hayrımız yok forumdan nasıl gebelik testi yapalım?
Aaa ama bak ikidir insanlığımı sorguluyorsunuz şikayet etmek zorunda kalacağım.Sanane benim yazdimdan okumasın o kadar hasisilik var yazacaktım oda yanlış olmuş ne var bunda düzgünce desen anlarız insan gibi uyarısın anlarız okumam yazmam olmasa hepsi yanlış olur tamamı efendi okumada yazmada karışıma siniz insan olun birazcık
Canım sen ne sıkıntın varsa yazmaya devam et. Burda kimse kimseyi kısıtlayamaz. Belki gebelik oluşuyordur.yerleşme kanamasıda olabilir. Yumurtlama da olabilir. 2 yada 3 gün sonra bi erken gebelik testi yap. Hakkında hayırlısı canım.Adetime 11 gün var az birşey kanama oldu birazcık karınim ağrıyor ve çok hisisim
Ya valla ti’ye alma amacıyla yazmadım aslında.
Acil yazıyorlar, acillik yanı yok. Soru soruyorlar ortada soru yok. Bizde şüphelenince gidip test yapıyoruz yani kendimize hayrımız yok forumdan nasıl gebelik testi yapalım
tabi bu kadarını dr bile anlayamaz ,kan testi bile iş görmez.ne amaçla sorduğunu anlamadım ben
Zengin şüpheleri hep böyle olur hele okuyan kendisini birşey sanar herşeyi biliyom gibisine şikayet edersen et beni alaka etmes vallah canım senin vardır cehalet sıkıntın edepsisiz olan sensin hadi yavrum kuyruğunu sık uza edepsizler pislikler dağlar gecicek değil burası diğer arkadaşlara da söylüyom dalganizi başka yerde geçin pis zengiler kendinizi birşey zantemiyin şimdi hepinizi Allah bildiği yapsın hepinizi de dalga geçen dileniz yerinden kopuşAaa ama bak ikidir insanlığımı sorguluyorsunuz şikayet etmek zorunda kalacağım.
İki kitap okusanız yazdığımın normal olduğunu anlardınız aslında, anlatmak istediğim o idi. Benim insanlığımdan şüphem yok ama sizin edep ve cehalet konusunda sıkıntınız var gibi.
Ama canım güzel uyara bilirdi bende öyle şeyler yazdimCanım sen ne sıkıntın varsa yazmaya devam et. Burda kimse kimseyi kısıtlayamaz. Belki gebelik oluşuyordur.yerleşme kanamasıda olabilir. Yumurtlama da olabilir. 2 yada 3 gün sonra bi erken gebelik testi yap. Hakkında hayırlısı canım.
Kimse kimseyi kısıtlamadı ki zatenCanım sen ne sıkıntın varsa yazmaya devam et. Burda kimse kimseyi kısıtlayamaz. Belki gebelik oluşuyordur.yerleşme kanamasıda olabilir. Yumurtlama da olabilir. 2 yada 3 gün sonra bi erken gebelik testi yap. Hakkında hayırlısı canım.
Ban kapılarını açmış bulunmaktasinizZengin şüpheleri hep böyle olur hele okuyan kendisini birşey sanar herşeyi biliyom gibisine şikayet edersen et beni alaka etmes vallah canım senin vardır cehalet sıkıntın edepsisiz olan sensin hadi yavrum kuyruğunu sık uza edepsizler pislikler dağlar gecicek değil burası diğer arkadaşlara da söylüyom dalganizi başka yerde geçin pis zengiler kendinizi birşey zantemiyin şimdi hepinizi Allah bildiği yapsın hepinizi de dalga geçen dileniz yerinden kopuş
aaa böle de beddua edilmez ama.dalga geçmeden sana yorumda yazdım halbuki.zengin olduğumuz kanısına nasıl vardın vallahi anlamadım.babamın villasından yazmıyorum yaniZengin şüpheleri hep böyle olur hele okuyan kendisini birşey sanar herşeyi biliyom gibisine şikayet edersen et beni alaka etmes vallah canım senin vardır cehalet sıkıntın edepsisiz olan sensin hadi yavrum kuyruğunu sık uza edepsizler pislikler dağlar gecicek değil burası diğer arkadaşlara da söylüyom dalganizi başka yerde geçin pis zengiler kendinizi birşey zantemiyin şimdi hepinizi Allah bildiği yapsın hepinizi de dalga geçen dileniz yerinden kopuş
Öfff bi de yazabilsen çok şey anlatacaksın ama neyse.Zengin şüpheleri hep böyle olur hele okuyan kendisini birşey sanar herşeyi biliyom gibisine şikayet edersen et beni alaka etmes vallah canım senin vardır cehalet sıkıntın edepsisiz olan sensin hadi yavrum kuyruğunu sık uza edepsizler pislikler dağlar gecicek değil burası diğer arkadaşlara da söylüyom dalganizi başka yerde geçin pis zengiler kendinizi birşey zantemiyin şimdi hepinizi Allah bildiği yapsın hepinizi de dalga geçen dileniz yerinden kopuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?