- 9 Ekim 2020
- 5.925
- 7.961
- 148
- Konu Sahibi Fadime ayvali
-
Sen bana küfür mü ediyorsun??? Ahlak seviyene hayran kaldım lütfen devam et çekinme.bak seni savunanlarda görsün ne erdemli bir kadın olduğunuSikitir git o saçlarını tek tek yollarım
Neyse ya kendine iyi bak iyi günler
Canm yazdığı kişinin kim olduğunu bilse.inan 50kere yalvarırdı özür dilerim diyeAaaa siz gerçekten çok terbiyesizsiniz.
Arkadaş şikayet etse kimliğiniz bulunup, hakaret davası yersiniz haberiniz var mı?
Klavye başında herkes asıp kesiyor, uçsun birazdan da görsün gününü. Edepsiz.Canm yazdığı kişinin kim olduğunu bilse.inan 50kere yalvarırdı özür dilerim diye
Zaten hepsinde nerdeyse yanlışlık var.Sanane benim yazdimdan okumasın o kadar hasisilik var yazacaktım oda yanlış olmuş ne var bunda düzgünce desen anlarız insan gibi uyarısın anlarız okumam yazmam olmasa hepsi yanlış olur tamamı efendi okumada yazmada karışıma siniz insan olun birazcık
Gerçekten ben de şikayet ettim yani bu nasıl terbiyesiz cahil kültürsüz bir yaklaşım küfürler gırla olmaz yaniSanıyorum zengin süphesi diye kasteddiği şey baya hakaretvari birşey. Konuyla alakam yok ama şikayet etmeden geçemedim arkadaşı. Bu kadar kötü sözler söylenmemeliydi
Isin ilginc yani o kadar cumle kurmussunuz yanlissiz yazdiginiz tek cumleniz de bu olmuşKızım sana inat yanlış yazcam gicikligina yine yanlış yazdım
Zengin mi? Ay bu kk'de duyduğum en iyi hakaret sevgisiz mutsuzdan sonra iyi geldiZengin şüpheleri hep böyle olur hele okuyan kendisini birşey sanar herşeyi biliyom gibisine şikayet edersen et beni alaka etmes vallah canım senin vardır cehalet sıkıntın edepsisiz olan sensin hadi yavrum kuyruğunu sık uza edepsizler pislikler dağlar gecicek değil burası diğer arkadaşlara da söylüyom dalganizi başka yerde geçin pis zengiler kendinizi birşey zantemiyin şimdi hepinizi Allah bildiği yapsın hepinizi de dalga geçen dileniz yerinden kopuş
Edepsiz e baksana bana ne yazdı? gülünecek bir halGerçekten ben de şikayet ettim yani bu nasıl terbiyesiz cahil kültürsüz bir yaklaşım küfürler gırla olmaz yani
Sanane kızım benim yazımdan o.p cocuguZaten hepsinde nerdeyse yanlışlık var.
1-yazdimdan değil yazdığımdan
2-okumasın değil okumazsın
3-hasisilik değil halsizlik
4-oda değil o da
5-uyarısın değil uyarırsın
6-tamamı değil tamam mı
7-karışıma siniz değil karışamazsınız
Birazdan banlanırsınız zaten, son dakikalarınızda dökün içinizi ,Sanane kızım benim yazımdan o.p cocugu
Ahahahaha sana kızamıyorum benSanane kızım benim yazımdan o.p cocugu
Aaaaaa kudurdunuz gider ayakSanane kızım benim yazımdan o.p cocugu
bi tahminim var ama fonetik bi ikileme olmuyor, bilemedimAhahahaha sana kızamıyorum beno.p ne demek?
Ama siz abarttiniz artik,kendinize gelin lutfenSanane kızım benim yazımdan o.p cocugu
ben bir türlü çözemedim kafayı yiyeceğim.da vinci şifresi gibi.yetenekli bir bayan kabul edelimbi tahminim var ama fonetik bi ikileme olmuyor, bilemedim
Gerçekten ben de şikayet ettim yani bu nasıl terbiyesiz cahil kültürsüz bir yaklaşım küfürler gırla olmaz
Birazdan banlanırsınız zaten, son dakikalarınızda dökün içiniz
Sizide kendinize gelin bende kendime geleyimAhahahaha sana kızamıyorum beno.p ne demek?
Ama siz abarttiniz artik,kendinize gelin lutfen
gelmesin cnm döksün içini biraz daha abarttsın engel olma ss ler alındıAma siz abarttiniz artik,kendinize gelin lutfen
Şaka gibisiniz gerçektenSanane kızım benim yazımdan o.p cocugu
Yok canım biz o dili bilemeyiz zaten, öyle bir dil de yok ben daha önce görmedim :) kelimelerin hiçbiri benim dilimde yok, cümle yapısı desem o da öyle, sonra kitap oku diyince kızıyor. sen zaten birşey de dememişsin ona rağmen çat diye küfür ediyor ilginç gerçekten :/ neyse biz zenginiz en azından :))Edepsiz e baksana bana ne yazdı? gülünecek bir halklavye delikanlısı dedikleri o türden sanırım.onun dilinden yazssak sorun olmayacaktı ama ben o dili bilmiyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?