Kizlar acil sorum var yardım edin lütfen

Zaten hepsinde nerdeyse yanlışlık var.
1-yazdimdan değil yazdığımdan
2-okumasın değil okumazsın
3-hasisilik değil halsizlik
4-oda değil o da
5-uyarısın değil uyarırsın
6-tamamı değil tamam mı
7-karışıma siniz değil karışamazsınız

Sanıyorum zengin süphesi diye kasteddiği şey baya hakaretvari birşey. Konuyla alakam yok ama şikayet etmeden geçemedim arkadaşı. Bu kadar kötü sözler söylenmemeliydi
Gerçekten ben de şikayet ettim yani bu nasıl terbiyesiz cahil kültürsüz bir yaklaşım küfürler gırla olmaz yani

Zengin mi? Ay bu kk'de duyduğum en iyi hakaret sevgisiz mutsuzdan sonra iyi geldi

Gerçekten ben de şikayet ettim yani bu nasıl terbiyesiz cahil kültürsüz bir yaklaşım küfürler gırla olmaz yani
Edepsiz e baksana bana ne yazdı? gülünecek bir hal klavye delikanlısı dedikleri o türden sanırım.onun dilinden yazssak sorun olmayacaktı ama ben o dili bilmiyorum işte

Sanane kızım benim yazımdan o.p cocugu

Gerçekten ben de şikayet ettim yani bu nasıl terbiyesiz cahil kültürsüz bir yaklaşım küfürler gırla olmaz

Birazdan banlanırsınız zaten, son dakikalarınızda dökün içiniz

Ahahahaha sana kızamıyorum ben o.p ne demek?
Sizide kendinize gelin bende kendime geleyim
Ama siz abarttiniz artik,kendinize gelin lutfen

Edepsiz e baksana bana ne yazdı? gülünecek bir hal klavye delikanlısı dedikleri o türden sanırım.onun dilinden yazssak sorun olmayacaktı ama ben o dili bilmiyorum işte
Yok canım biz o dili bilemeyiz zaten, öyle bir dil de yok ben daha önce görmedim :) kelimelerin hiçbiri benim dilimde yok, cümle yapısı desem o da öyle, sonra kitap oku diyince kızıyor. sen zaten birşey de dememişsin ona rağmen çat diye küfür ediyor ilginç gerçekten :/ neyse biz zenginiz en azından :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…