- 15 Ağustos 2021
- 17
- -11
- 36
- 26
- Konu Sahibi Fadime ayvali
-
Sizide kimsenin yazdığına karışımayın bı daha yazmam bu uygalamayaSizide kendinize gelin bende kendime geleyim
Senin gelmene gerek yok, birazdan gideceksin zatenSizide kendinize gelin bende kendime geleyim
Herkes kendinde küfür eden yanlış yazan sizden başka kimse yokSizide kendinize gelin bende kendime geleyim
Aferin, sonunda doğru kişiye tepki gösterdinSizide kimsenin yazdığına karışımayın bı daha yazmam bu uygalamaya
Gitti mi,dobroski oldu Fadimecim yazikgitti iki gözümün çiçeği
Zenginin kelimeleri cahilin aklını yorduYok canım biz o dili bilemeyiz zaten, öyle bir dil de yok ben daha önce görmedim :) kelimelerin hiçbiri benim dilimde yok, cümle yapısı desem o da öyle, sonra kitap oku diyince kızıyor. sen zaten birşey de dememişsin ona rağmen çat diye küfür ediyor ilginç gerçekten :/ neyse biz zenginiz en azından :))
Bende ona şaşırdım. Kitap okumak kadar güzel bir şey var mı? En sevdiğim hediye kitap hatta. Çok üzülüyorum kitaplara böyle öcü muamelesi yapılmasınaYok canım biz o dili bilemeyiz zaten, öyle bir dil de yok ben daha önce görmedim :) kelimelerin hiçbiri benim dilimde yok, cümle yapısı desem o da öyle, sonra kitap oku diyince kızıyor. sen zaten birşey de dememişsin ona rağmen çat diye küfür ediyor ilginç gerçekten :/ neyse biz zenginiz en azından :))
Sen kendine gelme artık o kadar hakaretten sonra al bismillahSizide kendinize gelin bende kendime geleyim
Azıcık zengin hissettik kendimizi, iyi oldugitti mi tüh bana zengin hakareti yapan tek kişi de çıkıp gitti hayatımdan işte
Benim zaten böyle uygulama da işim olmaz kendime ayit uygulamam var ve oradaki insanlar siziden daha iyiler iyi günlerAferin, sonunda doğru kişiye tepki gösterdin
İyi günlerBenim zaten böyle uygulama da işim olmaz kendime ayit uygulamam var ve oradaki insanlar siziden daha iyiler iyi günler
o giderse kendimi feriha gibi hissederim bundan sonra mutlu olamamAzıcık zengin hissettik kendimizi, iyi oldu
Bi anlık sinir herkes söyler neyse ben siliyom bu uygulamayı iyi günlerSen kendine gelme artık o kadar hakaretten sonra al bismillahhediyem olsun.kullan arada olurmu
Canım benim zaten arkadaşla aynı pencereden bakmadığımız çok belli. kitaplara öcü muamelesi yapmasa bari arada gazete v.b birkaç satır okusa bunca kelimeyi yanlış yazmazdı. ben de bunca imkan varken, elinin altında bilgisayar varken, bu kadar cahil ve terbiyesiz olabilme, bu kadar medenileşmeme hakkını kendinde bulanlara çok kızıyor ve kendi halimize üzülüyorum genel olarakBende ona şaşırdım. Kitap okumak kadar güzel bir şey var mı? En sevdiğim hediye kitap hatta. Çok üzülüyorum kitaplara böyle öcü muamelesi yapılmasına
Demet akalin sen misinKızım sana inat yanlış yazcam gicikligina yine yanlış yazdım
İdrak yolları iltihaplanmış, naparsın
Gerçekten öyle. Gelişemiyoruz bu tipler yüzünden. Yetiştirecekleri çocuklar da ne yazık ki farklı olmayacak. Olan bizim çocuklarımıza olacak işte…Canım benim zaten arkadaşla aynı pencereden bakmadığımız çok belli. kitaplara öcü muamelesi yapmasa bari arada gazete v.b birkaç satır okusa bunca kelimeyi yanlış yazmazdı. ben de bunca imkan varken, elinin altında bilgisayar varken, bu kadar cahil ve terbiyesiz olabilme, bu kadar medenileşmeme hakkını kendinde bulanlara çok kızıyor ve kendi halimize üzülüyorum genel olarak
Fadime’nin yoluo giderse kendimi feriha gibi hissederim bundan sonra mutlu olamam
Aaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?