Kizlar acil sorum var yardım edin lütfen

Zenginin kelimeleri cahilin aklını yordu kelime bitince arşivden küfürleri çıkardı ne yapsın yetmedi al bismillah veresim geldi ona ama kullanmayıda bilmiyordur

Bende ona şaşırdım. Kitap okumak kadar güzel bir şey var mı? En sevdiğim hediye kitap hatta. Çok üzülüyorum kitaplara böyle öcü muamelesi yapılmasına

Bende ona şaşırdım. Kitap okumak kadar güzel bir şey var mı? En sevdiğim hediye kitap hatta. Çok üzülüyorum kitaplara böyle öcü muamelesi yapılmasına
Canım benim zaten arkadaşla aynı pencereden bakmadığımız çok belli. kitaplara öcü muamelesi yapmasa bari arada gazete v.b birkaç satır okusa bunca kelimeyi yanlış yazmazdı. ben de bunca imkan varken, elinin altında bilgisayar varken, bu kadar cahil ve terbiyesiz olabilme, bu kadar medenileşmeme hakkını kendinde bulanlara çok kızıyor ve kendi halimize üzülüyorum genel olarak

Gerçekten öyle. Gelişemiyoruz bu tipler yüzünden. Yetiştirecekleri çocuklar da ne yazık ki farklı olmayacak. Olan bizim çocuklarımıza olacak işte…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…