- Konu Sahibi Fadime ayvali
-
Boşver ya. Böyle herkes herkese yazarsa bunun sonu gelmez. En iyisi cevap vermemek. Herkesin bilgisi insanlığı kendine. Bazı kişiler havada uçuyor. Yerdekilerden haberleri yok.Ama canım güzel uyara bilirdi bende öyle şeyler yazdim
Zengin kalkışı yapın kızlar
Gidelim baksana ben güzelce ona durumunun ne olabileceğini açıkladığım halde dilin kopsun dedi bana.halbuki elimle yazdım yazmaz olaydım kalk kalk gidelim.
Hayır ama bukadar da olmaz. Kız orda bişey sormuş araya insanlık kitap okuma girmiş. Düzgünce cevap verip geçebilirdiniz mesela. Bukadar kırıcı yazmanıza incitmenize gerek yoktu.Kimse kimseyi kısıtlamadı ki zaten
Anlamadığımız kısımları sormak kısıtlamak mı oluyor?
Dölarlarımı saymaya gideceğim.Zengin kalkışı yapın kızlar
Hayır ama bukadar da olmaz. Kız orda bişey sormuş araya insanlık kitap okuma girmiş. Düzgünce cevap verip geçebilirdiniz mesela. Bukadar kırıcı yazmanıza incitmenize gerek yoktu.
Bakın bana yazdığı ilk yorum. Ben, açıklayıcı olmadığı yazısı için soru sordum. Emoji eklemedik diye terslemiş mi oluyoruz? Ama insanlık sorgulamak densizlik olmuyor sanırım. Öyle mi? Konuşmama dikkat edecekmişim, o da iki kitap okusun o zaman. Bakın o başlattı ben devam ettirdim, sıkıntı bende değil benceNeden böyle davranıyorsunuz ben size sordum cevap vermek zorunda değilsin tamam mı ne biçim insansin konusmana dikkat et bir biraz hanfendi bir daha da yazmam zaten
İdrak yolları iltihaplanmış, naparsınGidelim baksana ben güzelce ona durumunun ne olabileceğini açıkladığım halde dilin kopsun dedi bana.halbuki elimle yazdım yazmaz olaydım kalk kalk gidelim.dilimin ne günahı vardı
Okudum hepsini. Ama belki onun yazdığı onun için acil ama bizim için değil. Yarın bizde aynı duruma düşüp böyle yazabiliriz. Benim demek istediğim boş şeyler için birbirimizi incitmeye gerek yok. Birbirimizi tanımasakta burda sorduklarımıza güzel cevap almak bizleri mutlu ediyor. Yinede siz bilirsiniz. Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum.Siz okudunuz mu yorumları?
Bakın bana yazdığı ilk yorum. Ben, açıklayıcı olmadığı yazısı için soru sordum. Emoji eklemedik diye terslemiş mi oluyoruz? Ama insanlık sorgulamak densizlik olmuyor sanırım. Öyle mi? Konuşmama dikkat edecekmişim, o da iki kitap okusun o zaman. Bakın o başlattı ben devam ettirdim, sıkıntı bende değil bence
İdrak yolları iltihaplanmış, naparsın
Siz ulu orta, edepsiz edepli demeden insanlığınızı sorgulatmayı doğal karşılıyorsanız bilemeyeceğim, insanlığımı sorgulama haddini kendinde bulan densize methiyeler düzemem.Okudum hepsini. Ama belki onun yazdığı onun için acil ama bizim için değil. Yarın bizde aynı duruma düşüp böyle yazabiliriz. Benim demek istediğim boş şeyler için birbirimizi incitmeye gerek yok. Birbirimizi tanımasakta burda sorduklarımıza güzel cevap almak bizleri mutlu ediyor. Yinede siz bilirsiniz. Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum.
Ama yani bu nasıl bir uslüp nasıl bir yazamamak gerçekten...sengin şüphesi ne demek? gibisine diye bir kelime var mı? alaka etmes, dağlar geçicek değil burası ne anlama geliyor? siz Türkçe yi bildiğinizden emin misiniz? Bunun dışında da gerçekten derdinizi anlatmamışsınız, kimden hangi konuda yardım beklediğiniz anlaşılmıyor, buradaki kimse size sizinki gibi bir terbiyesiz uslupla da yaklaşmıyor. açmayın buralara konu iletişim yeteneğiniz sıfırın altındaysa canım..kültür seviyesi yerlerde, Türkçe katilliği zirvede ayıp yaniZengin şüpheleri hep böyle olur hele okuyan kendisini birşey sanar herşeyi biliyom gibisine şikayet edersen et beni alaka etmes vallah canım senin vardır cehalet sıkıntın edepsisiz olan sensin hadi yavrum kuyruğunu sık uza edepsizler pislikler dağlar gecicek değil burası diğer arkadaşlara da söylüyom dalganizi başka yerde geçin pis zengiler kendinizi birşey zantemiyin şimdi hepinizi Allah bildiği yapsın hepinizi de dalga geçen dileniz yerinden kopuş
Yaa, ne yazsam da ban yemesem diye düşünüyorumbu teşhisin doğru olabilir.iyimser yaklaşmama rağmen bu hakarete maruz kaldıysam…şimdi desem nörolojiye git diye oda çözemez bu durumu.
Ya canm ben efendi efendi ona durumunun ne olabileceğini açıkladım o dilin kopsun dediOkudum hepsini. Ama belki onun yazdığı onun için acil ama bizim için değil. Yarın bizde aynı duruma düşüp böyle yazabiliriz. Benim demek istediğim boş şeyler için birbirimizi incitmeye gerek yok. Birbirimizi tanımasakta burda sorduklarımıza güzel cevap almak bizleri mutlu ediyor. Yinede siz bilirsiniz. Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum.
Bilerek yanlış yazmak için önce doğrusunu bilmek lazım ama sen bilirsinKızım sana inat yanlış yazcam gicikligina yine yanlış yazdım
çok ince bir çizgi.hakarette yedik aslında mağduruz biz.Yaa, ne yazsam da ban yemesem diye düşünüyorum
Sikitir git o saçlarını tek tek yollarımGidelim baksana ben güzelce ona durumunun ne olabileceğini açıkladığım halde dilin kopsun dedi bana.halbuki elimle yazdım yazmaz olaydım kalk kalk gidelim.dilimin ne günahı vardı
Ama yani bu nasıl bir uslüp nasıl bir yazamamak gerçekten...sengin şüphesi ne demek? gibisine diye bir kelime var mı? alaka etmes, dağlar geçicek değil burası ne anlama geliyor? siz Türkçe yi bildiğinizden emin misiniz? Bunun dışında da gerçekten derdinizi anlatmamışsınız, kimden hangi konuda yardım beklediğiniz anlaşılmıyor, buradaki kimse size sizinki gibi bir terbiyesiz uslupla da yaklaşmıyor. açmayın buralara konu iletişim yeteneğiniz sıfırın altındaysa canım..kültür seviyesi yerlerde, Türkçe katilliği zirvede ayıp y
Neyse ya kendine iyi bak iyi günlerBilerek yanlış yazmak için önce doğrusunu bilmek lazım ama sen bilirsin
Aaaa siz gerçekten çok terbiyesizsiniz.Sikitir git o saçlarını tek tek yollarım
Neyse ya kendine iyi bak iyi günler
Sanıyorum zengin süphesi diye kasteddiği şey baya hakaretvari birşey. Konuyla alakam yok ama şikayet etmeden geçemedim arkadaşı. Bu kadar kötü sözler söylenmemeliydiAma yani bu nasıl bir uslüp nasıl bir yazamamak gerçekten...sengin şüphesi ne demek? gibisine diye bir kelime var mı? alaka etmes, dağlar geçicek değil burası ne anlama geliyor? siz Türkçe yi bildiğinizden emin misiniz? Bunun dışında da gerçekten derdinizi anlatmamışsınız, kimden hangi konuda yardım beklediğiniz anlaşılmıyor, buradaki kimse size sizinki gibi bir terbiyesiz uslupla da yaklaşmıyor. açmayın buralara konu iletişim yeteneğiniz sıfırın altındaysa canım..kültür seviyesi yerlerde, Türkçe katilliği zirvede ayıp yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?