Kizlar acil sorum var yardım edin lütfen

Öfff bi de yazabilsen çok şey anlatacaksın ama neyse. PlutonMerkez kalk kız zengin zengin gidelim.
Gidelim baksana ben güzelce ona durumunun ne olabileceğini açıkladığım halde dilin kopsun dedi bana.halbuki elimle yazdım yazmaz olaydım kalk kalk gidelim.dilimin ne günahı vardı

Kimse kimseyi kısıtlamadı ki zaten
Anlamadığımız kısımları sormak kısıtlamak mı oluyor?
Hayır ama bukadar da olmaz. Kız orda bişey sormuş araya insanlık kitap okuma girmiş. Düzgünce cevap verip geçebilirdiniz mesela. Bukadar kırıcı yazmanıza incitmenize gerek yoktu.

Hayır ama bukadar da olmaz. Kız orda bişey sormuş araya insanlık kitap okuma girmiş. Düzgünce cevap verip geçebilirdiniz mesela. Bukadar kırıcı yazmanıza incitmenize gerek yoktu.

Siz okudunuz mu yorumları?
Neden böyle davranıyorsunuz ben size sordum cevap vermek zorunda değilsin tamam mı ne biçim insansin konusmana dikkat et bir biraz hanfendi bir daha da yazmam zaten
Bakın bana yazdığı ilk yorum. Ben, açıklayıcı olmadığı yazısı için soru sordum. Emoji eklemedik diye terslemiş mi oluyoruz? Ama insanlık sorgulamak densizlik olmuyor sanırım. Öyle mi? Konuşmama dikkat edecekmişim, o da iki kitap okusun o zaman. Bakın o başlattı ben devam ettirdim, sıkıntı bende değil bence

Yumurtlamanın üstünden 9gun geçti erken yumurtladim telefonda ki takvime göre daha başlamamisti yumurtlama günlerim ovulasyon kullandım . Bugün göğsüm çok hassas dokununca agriyor öylesine test yaptım erken gebelik testi vardı elimde çok çok silik çıktı ikinci çizgi ümit etmedim çünkü tamı tamına 12 gün var adetime bu kadar erken çıkması testin bozuk olduğunu düşündüm ve soru sormadım sizin sorunuz net değil ve çok fazla yazim yanlısı vardı

Okudum hepsini. Ama belki onun yazdığı onun için acil ama bizim için değil. Yarın bizde aynı duruma düşüp böyle yazabiliriz. Benim demek istediğim boş şeyler için birbirimizi incitmeye gerek yok. Birbirimizi tanımasakta burda sorduklarımıza güzel cevap almak bizleri mutlu ediyor. Yinede siz bilirsiniz. Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum.

Siz ulu orta, edepsiz edepli demeden insanlığınızı sorgulatmayı doğal karşılıyorsanız bilemeyeceğim, insanlığımı sorgulama haddini kendinde bulan densize methiyeler düzemem.
Yazdıklarınız doğru ancak bu konu için geçerli değil bence. İyi günler

Ama yani bu nasıl bir uslüp nasıl bir yazamamak gerçekten...sengin şüphesi ne demek? gibisine diye bir kelime var mı? alaka etmes, dağlar geçicek değil burası ne anlama geliyor? siz Türkçe yi bildiğinizden emin misiniz? Bunun dışında da gerçekten derdinizi anlatmamışsınız, kimden hangi konuda yardım beklediğiniz anlaşılmıyor, buradaki kimse size sizinki gibi bir terbiyesiz uslupla da yaklaşmıyor. açmayın buralara konu iletişim yeteneğiniz sıfırın altındaysa canım..kültür seviyesi yerlerde, Türkçe katilliği zirvede ayıp yani

Ya canm ben efendi efendi ona durumunun ne olabileceğini açıkladım o dilin kopsun dedi korkumdan sustum.töbe töbe birdaha kimseye yardımcı olmam.şuan maldivlerden yazdığımı sanıyor bu arada gelde gülme

Gidelim baksana ben güzelce ona durumunun ne olabileceğini açıkladığım halde dilin kopsun dedi bana.halbuki elimle yazdım yazmaz olaydım kalk kalk gidelim.dilimin ne günahı vardı
Sikitir git o saçlarını tek tek yollarım

Bilerek yanlış yazmak için önce doğrusunu bilmek lazım ama sen bilirsin
Neyse ya kendine iyi bak iyi günler

Sanıyorum zengin süphesi diye kasteddiği şey baya hakaretvari birşey. Konuyla alakam yok ama şikayet etmeden geçemedim arkadaşı. Bu kadar kötü sözler söylenmemeliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…