Canım biliyosun 5 üst değer hamilelik demek sen iki günde bir tekrarla kan testini düzwnli artış varmı takip et bence bebisin hayırlı olsun inşallah :)
Merak etme canım ben kimyasal gebelik ardından ertesi ay hamile kaldım herşey olacağına varır inan kalbini ferah tut Rabbim gönlüne göre versin inşallah :) gelişmelerden haberdar et :)Ayy insaallahh. Cok şaşkin ve mutluyum. 2 ay once ayni hastanede 0.100 çıkmıştı o yüzden umutlandim ama korkuyorum da bir yandan. Çoook teşekkür ederim :)
Adet gününe kaç gün var bu değer hamileliği gösteriyor ama çoook yeni bence hergün tekrarlat testi artış var mı bak. Bende bu tarz bi kimyasal geçirdim en son eğer kimyasal ise de hiç korkma çünkü çoğu kadın farketmiyor bile sen tesadüfen öğrendin.
Merak etme canım ben kimyasal gebelik ardından ertesi ay hamile kaldım herşey olacağına varır inan kalbini ferah tut Rabbim gönlüne göre versin inşallah :) gelişmelerden haberdar et :)
Benim ilk değer adeti 1 gün gece 70 di 2 gun sonra 120 2 gun sonra 170 2 gün sonra 25 di ve sonra kanama oldu düştü. Ama normal gebelikte ilk öğrendiğinde bile baya yüksek oluyo kişiden kişiye değişiyor ama en az 500 lerde gibi tabi adet gecikmiş olacak test için adet öncesinde çok daha az cikarTesti yaptirdigimda yani dun 11. ya da 12. Gundu. Ben de kimyasal gebelik olmasindan korkuyorum. Senin degerlerin naaildi hatirliyor musun?
Burda önemli olan değerin düşük olması değil de gün aşırı test sonuçları iki kat artarak mi gidiyor o kimyasal gebelik diye moralini bozma hadi normalse ve üzülüp bebeğine zarar veriyorsan. Moralini yüksek tut test sonucunu bekle.Testi yaptirdigimda yani dun 11. ya da 12. Gundu. Ben de kimyasal gebelik olmasindan korkuyorum. Senin degerlerin naaildi hatirliyor musun?
Merhaba kızlar adetim 5 gün gecikti goguslerime dokununca acıyor ve sırt ve bel agrimda var bugün kan testi yaptırdım sonuç 3.36 çıktı hamilemiyim acaba acil cvp verirmisiniz
Sonu iyi bitmedi derken canım nolduki bide çalışıyorum ben yatamiyorumki test yaptım negatif çıktı ama tüm belirtiler var bendeBazen gec yumurtlama dolayisiyla boyle degerler gorulebiliyormus. Benimkide oyle olmustu. Maalesef sonu iyi bitmedi. Ama ben hep 1in ustundeki degerlerin hamilelikle sonuclandigini okudum diger basliklarda. Bence takip ettir b hcgni ve deger cok dusuk o yuzden bol bol yat cunku tam tutunma evresinde olabilir.
Evett kizlar bugun 15 gunum doktorum test için beklio ama ben gitmicem icimde hic umut yok eger bebek tutunmuş olsaydi 5.0 dan biraz yuksek cikardi die dusunuyorum moralim berbat sürekli aklima gelip gelip agliyirum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?