Kizlar acil yardim!! Beta hcg 8.78 hamilelik demek mi?

evelik

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
118
23
298
35
Bugun saglik ocagina test yaptirmaya gittim idrara çıkış sıklıgı ve yanma icin. Dr bir de b hcg bakalim dedi ve sonucum 8.78 cikti. Yaptigim yumurtlama testinde 16. gun yani 31 ekimde cift cizgi görmüştüm. Ortalama 11 12 gun gecmis yumurtlamadan sonra. Bu deger sizce hamilelik gosterir mi yoksa kimyasal gebelik falan mi?

Canım biliyosun 5 üst değer hamilelik demek sen iki günde bir tekrarla kan testini düzwnli artış varmı takip et bence bebisin hayırlı olsun inşallah :)

Canım biliyosun 5 üst değer hamilelik demek sen iki günde bir tekrarla kan testini düzwnli artış varmı takip et bence bebisin hayırlı olsun inşallah :)

Ayy insaallahh. Cok şaşkin ve mutluyum. 2 ay once ayni hastanede 0.100 çıkmıştı o yüzden umutlandim ama korkuyorum da bir yandan. Çoook teşekkür ederim :)

Ayy insaallahh. Cok şaşkin ve mutluyum. 2 ay once ayni hastanede 0.100 çıkmıştı o yüzden umutlandim ama korkuyorum da bir yandan. Çoook teşekkür ederim :)
Merak etme canım ben kimyasal gebelik ardından ertesi ay hamile kaldım herşey olacağına varır inan kalbini ferah tut Rabbim gönlüne göre versin inşallah :) gelişmelerden haberdar et :)

Adet gününe kaç gün var bu değer hamileliği gösteriyor ama çoook yeni bence hergün tekrarlat testi artış var mı bak. Bende bu tarz bi kimyasal geçirdim en son eğer kimyasal ise de hiç korkma çünkü çoğu kadın farketmiyor bile sen tesadüfen öğrendin.

Testi yaptirdigimda yani dun 11. ya da 12. Gundu. Ben de kimyasal gebelik olmasindan korkuyorum. Senin degerlerin naaildi hatirliyor musun?

Merak etme canım ben kimyasal gebelik ardından ertesi ay hamile kaldım herşey olacağına varır inan kalbini ferah tut Rabbim gönlüne göre versin inşallah :) gelişmelerden haberdar et :)

Insaallah. Haber veririm tabiki. Cook tesekkur ediyorum.

Testi yaptirdigimda yani dun 11. ya da 12. Gundu. Ben de kimyasal gebelik olmasindan korkuyorum. Senin degerlerin naaildi hatirliyor musun?
Benim ilk değer adeti 1 gün gece 70 di 2 gun sonra 120 2 gun sonra 170 2 gün sonra 25 di ve sonra kanama oldu düştü. Ama normal gebelikte ilk öğrendiğinde bile baya yüksek oluyo kişiden kişiye değişiyor ama en az 500 lerde gibi tabi adet gecikmiş olacak test için adet öncesinde çok daha az cikar

Burda önemli olan değerin düşük olması değil de gün aşırı test sonuçları iki kat artarak mi gidiyor o kimyasal gebelik diye moralini bozma hadi normalse ve üzülüp bebeğine zarar veriyorsan. Moralini yüksek tut test sonucunu bekle.

Henüz adetininiz geçmemiz betahcg değeri adet gecince katlanmaya başlıyor. inşallah sizin de katlanır ve sağlıklı bir hamileliktir

Bugun yaptirdim ve 8.98 cikti. 0.2 artmis sadece. Kimyasali gectin dis gebelik falan degildir diyorum artik

Merhaba kızlar adetim 5 gün gecikti goguslerime dokununca acıyor ve sırt ve bel agrimda var bugün kan testi yaptırdım sonuç 3.36 çıktı hamilemiyim acaba acil cvp verirmisiniz

Kizlarrrrrr yardim edin dun asilamamin 13.gunuydu kan testinde 5.0 negatif dediler doktorumda 15 .gunu demisti
bebegim yok sanirim kimi dio deger artar kimi dio yuzde 95 gebelik olmaz dio lutfen yorumlariniza ihtiyacim var

2 gune bir tekrarla istersen. Ben asilama konusunu bilmiyorum ama onunla ilgili okudugum yorumlarda yapilan ignelerin b hcg icerdigini duydum. O yuzden bir miktar yuksek cikmasi normalmis. Onemli olan artış görülmesiymis. Bugun dra gittim ve 3e dustugunu ogrendim ben de b hcgmin. Zaten yaklasik yarim saat oncede kirmizi karti gordum. Kimyasal gebelikmis yani. O yuzden sende testi bir gun ya da 2 gun arayla yenile. Insan cok umutlaniyo biliyorum. Insaallah rabbim hepimizin kucagini bebislerle doldurur. Insaallah hamilesindir

Merhaba kızlar adetim 5 gün gecikti goguslerime dokununca acıyor ve sırt ve bel agrimda var bugün kan testi yaptırdım sonuç 3.36 çıktı hamilemiyim acaba acil cvp verirmisiniz

Bazen gec yumurtlama dolayisiyla boyle degerler gorulebiliyormus. Benimkide oyle olmustu. Maalesef sonu iyi bitmedi. Ama ben hep 1in ustundeki degerlerin hamilelikle sonuclandigini okudum diger basliklarda. Bence takip ettir b hcgni ve deger cok dusuk o yuzden bol bol yat cunku tam tutunma evresinde olabilir.

Ya kizlar eski konularda igne ile gebelik testi gördüm ve kendime soz geciremeyip yaptim ama neticeden emin olmak istoyorum hamiş olan biri yapip bizimle paylasabilir miii

Sonu iyi bitmedi derken canım nolduki bide çalışıyorum ben yatamiyorumki test yaptım negatif çıktı ama tüm belirtiler var bende

Evett kizlar bugun 15 gunum doktorum test için beklio ama ben gitmicem icimde hic umut yok eger bebek tutunmuş olsaydi 5.0 dan biraz yuksek cikardi die dusunuyorum moralim berbat sürekli aklima gelip gelip agliyirum

Evett kizlar bugun 15 gunum doktorum test için beklio ama ben gitmicem icimde hic umut yok eger bebek tutunmuş olsaydi 5.0 dan biraz yuksek cikardi die dusunuyorum moralim berbat sürekli aklima gelip gelip agliyirum

Canim benim gonlunce olur insaallah guzel haberlerini bekliyoruz. Olmazsa sakın canını sıkma takdir olunanı yaşayacaksın. Bizlere dusen razı gelmek. Verecek olanda vermeyecek olanda Rabbimiz. Kendini uzersen sonraki denemelerinize olumsuz yansir. Pozitif yada negatif sonucunu bekliyoruzzz

Adette olmadim hicbirseyde hissetmiyorum
Doktorada gitmicem çünkü korkuyorum adet gelse inan uzulmicem okadr o sonucu almaktan daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…