Adette olmadim hicbirseyde hissetmiyorum
Doktorada gitmicem çünkü korkuyorum adet gelse inan uzulmicem okadr o sonucu almaktan daha iyi
arakadaşlar aşılaam sonrası beta hgc değerim aşağıdaki gibi yardımcı olursanız sevinirim doktor birşey söylemiyor
1. test 12.11.2015 sonuc 5.66
2. test 16.11.2015 sonuc 16.46
sizce pozitif mi
Canım hiç üzülme kimyasal gebelik ardından ertesi ay hamile kalan bisürü insan var stres yapma bende bunlardan biriyim önümüzdeki ay umut olsun sana inşallah2 gune bir tekrarla istersen. Ben asilama konusunu bilmiyorum ama onunla ilgili okudugum yorumlarda yapilan ignelerin b hcg icerdigini duydum. O yuzden bir miktar yuksek cikmasi normalmis. Onemli olan artış görülmesiymis. Bugun dra gittim ve 3e dustugunu ogrendim ben de b hcgmin. Zaten yaklasik yarim saat oncede kirmizi karti gordum. Kimyasal gebelikmis yani. O yuzden sende testi bir gun ya da 2 gun arayla yenile. Insan cok umutlaniyo biliyorum. Insaallah rabbim hepimizin kucagini bebislerle doldurur. Insaallah hamilesindir
Sonu iyi bitmedi derken canım nolduki bide çalışıyorum ben yatamiyorumki test yaptım negatif çıktı ama tüm belirtiler var bende
Canım hiç üzülme kimyasal gebelik ardından ertesi ay hamile kalan bisürü insan var stres yapma bende bunlardan biriyim önümüzdeki ay umut olsun sana inşallah
Adette olmadim hicbirseyde hissetmiyorum
Doktorada gitmicem çünkü korkuyorum adet gelse inan uzulmicem okadr o sonucu almaktan daha iyi
Kizlarrrrrr olumsuz sonuc alacagim biliyorum ama doktorum tahlil tekrar istedi simdi verdim 1 saat sonra cikicak ikinci bir uzuntu olacakk 13. Gun ve bugun 15 . gun deger ne kadar firlayabilirki firlasada
arakadaşlar aşılaam sonrası beta hgc değerim aşağıdaki gibi yardımcı olursanız sevinirim doktor birşey söylemiyor
1. test 12.11.2015 sonuc 5.66
2. test 16.11.2015 sonuc 16.46
sizce pozitif mi
arkadaşlar dün yazmıştım
3. testi bugün oldum ama doktorlardan net bir şey öğrenemediö
1. test 12.11.2015 5.66
2. test 16.11.2015 16.46
3. test 18.11.2015 43.59
ancak dün küçük bir kanama oldu kafayı yiyeceğim sizce durum nedir
Senin ne sorunun varrr kac kere asilama oldun hic tuttumu senin kimyasal felan yazmistinngaliba
Benimm malesef 5den kuçuk cikmis negatif 1 ay sonra tekrar aşılama ya gene aynisi olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?