Kizlar acil yardim!! Beta hcg 8.78 hamilelik demek mi?

arakadaşlar aşılaam sonrası beta hgc değerim aşağıdaki gibi yardımcı olursanız sevinirim doktor birşey söylemiyor

1. test 12.11.2015 sonuc 5.66
2. test 16.11.2015 sonuc 16.46

sizce pozitif mi

arakadaşlar aşılaam sonrası beta hgc değerim aşağıdaki gibi yardımcı olursanız sevinirim doktor birşey söylemiyor

sizce pozitif mi

5 in ustu pozzitif diyorlar canim. Belirtilerini paylasirsan sevinirim :)))) hayirli olur inşallahhh

belirtiler
göğüslerde hassasiyet
bel ağrısı başka belirti yok

peki beta hgc deki artış normal mi gerçi yarın bir test daha yapılacak

Vallahi ben bu konuda tecrubesizim ama 5in ustu pozitiftir bildigim. Ilki de ikinciside oyle

Canım hiç üzülme kimyasal gebelik ardından ertesi ay hamile kalan bisürü insan var stres yapma bende bunlardan biriyim önümüzdeki ay umut olsun sana inşallah

Kizlarrrrrr olumsuz sonuc alacagim biliyorum ama doktorum tahlil tekrar istedi simdi verdim 1 saat sonra cikicak ikinci bir uzuntu olacakk 13. Gun ve bugun 15 . gun deger ne kadar firlayabilirki firlasada

Sonu iyi bitmedi derken canım nolduki bide çalışıyorum ben yatamiyorumki test yaptım negatif çıktı ama tüm belirtiler var bende

Kimyasal gebelik olustu. en son 10 cikti b hcg sonra 3e dustu ve regl oldum. O yuzden diyorum 2 ya da 3 gune bie kontrol etmek lazim diye maalesef. Ama dun 3 ciktiysa zaten ancak yarin erken gebelik testinde belli olur idrarda. Cunku erken gebelik testleri 10 ml b hcg olcuyor. Normal testler 20 ml uzerini tespit edebiliyor. Sen bir gun daha bekle oyle yap evde normal idrar testini bence. Ancak katlanip 20yi bulur cunku degerin.

Canım hiç üzülme kimyasal gebelik ardından ertesi ay hamile kalan bisürü insan var stres yapma bende bunlardan biriyim önümüzdeki ay umut olsun sana inşallah

Insaallah sogan kuru yapiyorum simdi. 3 kere sogan kuru denedim 3unde de o ay hamile kaldim ama sonlari iyi bitmedi maalesef. Kan pihtilasmasi oldugunu ogrendim. Bu sefer umutluyum ama. Cook tesekkur ediyorum iyi dileklerin icin.

Adette olmadim hicbirseyde hissetmiyorum
Doktorada gitmicem çünkü korkuyorum adet gelse inan uzulmicem okadr o sonucu almaktan daha iyi

Çok iyi anliyorum seni. Ben de dra gidene kadar acaba bir umut diyodum ama dr tum umitlerimi yikti maalesef. 3 kayip yasadim Allah kimseye yasatmasin. Umutlanip sonra umutlarinin fos cikmasi daha zor inanki. Hastane psikolojiside insani geriyo. Artik hastanedikler taniyo beni yine b hcg baktirmaya geldiniz herhalde diyolar. O yuzden bile gitmek istemiyorum ben ama bizimde sinavimiz bu demekki. Sadece sabretmemiz lazim. Guzel gunler coook yakindir insaallah

Kizlarrrrrr olumsuz sonuc alacagim biliyorum ama doktorum tahlil tekrar istedi simdi verdim 1 saat sonra cikicak ikinci bir uzuntu olacakk 13. Gun ve bugun 15 . gun deger ne kadar firlayabilirki firlasada

Merak ettim canim ne cikti sonucun? Sonuc ne olursa olsun uzulme ama cunku o kadar cok insan varki bizim gibi olan. Hic beklemedikleri anda guzel haberleri aliyorlar. Darisi basimiza artik..

sizce pozitif mi

Asilamadaki hcg sebebiyle de bu deger cikmis olabilir. Ama artista gorulmus o yuzden sanki yuksek ihtimal gibi :)) artis degerlerinde bazilarinda 2 gun ust uste ayni cikip birden firlayanlar var gerci. Insaallah her sey istedigin gibi olur hayirlisiyla

arkadaşlar dün yazmıştım
3. testi bugün oldum ama doktorlardan net bir şey öğrenemediö

1. test 12.11.2015 5.66
2. test 16.11.2015 16.46
3. test 18.11.2015 43.59

ancak dün küçük bir kanama oldu kafayı yiyeceğim sizce durum nedir

Benimm malesef 5den kuçuk cikmis negatif 1 ay sonra tekrar aşılama ya gene aynisi olursa

Senin ne sorunun varrr kac kere asilama oldun hic tuttumu senin kimyasal felan yazmistinngaliba

ilk aşılama ama sorun doktordan pozitif mi değil mi öğrenemedim bir türlü saat 15 de 3. test sonucları için görüşeceğim

Yerlesme kanamasi olabilir. Benim dusuk zamaninda baya kanamam vardi onu bile onemsemedi drlar. Bol bol yat dr belki progestana falan baslar. Ara bir drnu hemen sen yine de.

Senin ne sorunun varrr kac kere asilama oldun hic tuttumu senin kimyasal felan yazmistinngaliba

Benim 2 dusuk ve simdi gerceklesen bi kimyasal gebeligim var. Asilama degil ama dogal yolla kaliyorum ben. Tek sorunum bebek tutunamiyor maalesef. Keseyi falanda goruyoruz kalp atisi almadan dusuk gerceklesiyo maalesef. Rabbim hayirlisini versin hakkimizdaa :))

Benimm malesef 5den kuçuk cikmis negatif 1 ay sonra tekrar aşılama ya gene aynisi olursa

Bence umutlu ol. Neden olmasinki? Ne sorunlari olanlar cocuk sahibi oluyor. Bizim neden olmasin rabbim verdikten sonra?
Ayrica sen sogan incir veya corek otu bal falan denedin mi? Birde bu folik asiti hem erkek hem kadin icsin dedi gorustugum bir prof. Ona da dikkat edin isterseniz.

umarım rabbim gönlümüzce verir

3. test sonucları için doktora gittim sonucların iyi olduğunu pozitif olduğunu söyledi 2 gün sonra değil pazartesi tekrar test istedi umarım hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…