suprizzzyumurta
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi suprizzzyumurta
-
birini idrar tahlili diyecektin heralde. neyse. sorun ne evli değil misinkan testi yaptım olumlu cıktı
kan tahlılı yapıldı ondada degerım 18732 çıktı yani nedir gerçkten hamilemiyim ?
kan tahlili sonucunu doktor görmedi mi idrar tahlilindede iki çizgi çıkınca hamile olduğun belli oluyor. genelde doğru çıkıyor.hamile miyim gerçekten arkadaşım değerin düşük vs dedi de kafam karıştı
hamile miyim gerçekten arkadaşım değerin düşük vs dedi de kafam karıştı
gördü hamilesin dedi
fakat arkadaşım ikinci kez tahlil yaptrman lazım dedi kafam karıştı
tebrikler. değeriniz çok yüksek arkadaşınız sizi gereksiz korkutmuş. bu değerle kese de görünür. 5000 üzerinde karından ultrasonla görünür.hamile miyim gerçekten arkadaşım değerin düşük vs dedi de kafam karıştı
çok sağolun kesin değil falan dedi tekrar yaptırman lazım deyince kafam karıştıtebrikler. değeriniz çok yüksek arkadaşınız sizi gereksiz korkutmuş. bu değerle kese de görünür. 5000 üzerinde karından ultrasonla görünür.
ben kızımda tahlil yaptırdiğimda 28 çıktı.yani senin eğerki bat üzerinden uzun süre geçmediyse ikiz bile olabılır hayırlı olsunkan testi yaptım olumlu cıktı
kan tahlılı yapıldı ondada degerım 18732 çıktı yani nedir gerçkten hamilemiyim ?
bize süpriz oldu zaten şoktayız bide arkadaşım kafamı karıştırdı canımdegerın gayet ıyı yahu
benım kan degerım 13 ıdı
dusun sadece 2 basamaklı
ve o cocugum gayette saglıklı dogdu
ciddi misin canım ikiz mi:) adetim bugün tam 6 gün geçtiben kızımda tahlil yaptırdiğimda 28 çıktı.yani senin eğerki bat üzerinden uzun süre geçmediyse ikiz bile olabılır hayırlı olsun
Valla cok yüksek değerin canim ya.bence kesin ikizciddi misin canım ikiz mi:) adetim bugün tam 6 gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?