- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
- Konu Sahibi suprizzzyumurta
-
ayyy bi heyecan oldu sorma canım yaValla cok yüksek değerin canim ya.bence kesin ikiz
18732 böyle yazıyor cnm187.32 mi yaziyo kagitta eger boyle . varsa bile dusuk degil degerin
bügün 6. gün geçeli cnm cok sağolO değil de millet doktorlardan daha iyi biliyor neyin ne oldugunu. Her denilene kulak asma. Yok şöyle, yok böyle.. Hiç susmazlar zaten :)
Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin canım.. Kaç gün geçti reglin?
Ben adetten 5 gün önce yaptırdım 57 küsür çıkmıştı.. İkiz olabilir bebeğin. Değer baya yüksek :)bügün 6. gün geçeli cnm cok sağol
ikiz mi ihtimal çok yani :)Ben adetten 5 gün önce yaptırdım 57 küsür çıkmıştı.. İkiz olabilir bebeğin. Değer baya yüksek :)
Randevu al hatta hemen keseyi görmek için :)ikiz mi ihtimal çok yani :)
ayın 8 de randevum canımRandevu al hatta hemen keseyi görmek için :)
tamam o zaman yaz ıkız ya erken yumurtlamıssın18732 böyle yazıyor cnm
ikiz ailede yokken olma ihtimali var mıtamam o zaman yaz ıkız ya erken yumurtlamıssın
heralde aılede yok dıye olaz dıye bısey yok olmaz dıye hıcbısey yok olasılık dusuk olur o kadar bence ayın 8ını bekleme gıt bı test daha yaptır kı artısa bak pek bılınclı degılsın sanırım bu konudaikiz ailede yokken olma ihtimali var mı
evet malesef canım ilk gebeliğim ve kimse yok bilgi alacağımheralde aılede yok dıye olaz dıye bısey yok olmaz dıye hıcbısey yok olasılık dusuk olur o kadar bence ayın 8ını bekleme gıt bı test daha yaptır kı artısa bak pek bılınclı degılsın sanırım bu konuda
o zaman 8 agustosu beklemeden saglık ocagında bır test daha yaptır hatta ac gıt seker tıroıt falan onları da ıste folık asıt al eczaneden ıcmeye baslaevet malesef canım ilk gebeliğim ve kimse yok bilgi alacağım
canımsınnn sana her daim fotom gelecek kuzummmmm canım dostummmmhayırlı olsun kuzucummm :) teyze oluyorummmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?