suprizzzyumurta
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi suprizzzyumurta
-
canım folik asite başladımo zaman 8 agustosu beklemeden saglık ocagında bır test daha yaptır hatta ac gıt seker tıroıt falan onları da ıste folık asıt al eczaneden ıcmeye basla
teşekkür ederim :)Galiba hamilesiniz ne güzel,hayırlı olsun
muayene gıttıgınde bence kalp atısını bıle duyarsıncanım folik asite başladım
ayyy hadi inş :) süpriz olduğu için ilk çok tuhaf oldum kalp atışı ile dahada bağ olur inşmuayene gıttıgınde bence kalp atısını bıle duyarsın
bağ şimdiden var da sen farkında degılsınayyy hadi inş :) süpriz olduğu için ilk çok tuhaf oldum kalp atışı ile dahada bağ olur inş
Şaka mı bu?kan testi yaptım olumlu cıktı
kan tahlılı yapıldı ondada degerım 18732 çıktı yani nedir gerçkten hamilemiyim ?
nedennnŞaka mı bu?
Bu değerle doktor seni ultrasona almadı mı gerçekten?ciddi misin canım ikiz mi:) adetim bugün tam 6 gün geçti
ultrasona girmedim ayın sekizinde randevum canım doktor um henüz görmediBu değerle doktor seni ultrasona almadı mı gerçekten?
18732 ile hamile miyim diye sorman tuhafıma gitti de.nedennn
nasıl yani büyük oğlumda on gün geçince değerim 75di. çok düşük bir değerdi.çok sağolun kesin değil falan dedi tekrar yaptırman lazım deyince kafam karıştı
inanın değeri duyan herkes ikiz ihtimal dediler :)nasıl yani büyük oğlumda on gün geçince değerim 75di. çok düşük bir değerdi.
sizin ikiz olma ihtimali bile yüksek.
rahat olun öyle herkesin dediğini kulak asmayın özellikle olumsuz konuşanları dinlemeyin. büyük oğlumda doktor başta hamile değilsin kan değerine göre dış gebelik sonra da tutunması pamuk ipliğine bağlı büyük ihtimalle düşer dedi. çok şükür oğlum sağlıkla doğdu.
Neden 8 ine kadar bekliyorsun?inanın değeri duyan herkes ikiz ihtimal dediler :)
randevum ozamn çünküNeden 8 ine kadar bekliyorsun?
Değerin çok yüksek kalp atışlarını duyarsın ikiz mi değil mi belli olur.
Aman ona da gidersinrandevum ozamn çünkü
işteyim ve çok sıkıntlı canım ikiz olsa şimdiden belli olur mu kiAman ona da gidersin
Çık git şimdi devlet hastanesine meraktan çatlardım ben
Benim ilk öğrendiğim de degerim 21,di :))) nasıl düşük o değer ya! Tebrikler Allah sonunu getirmeyi kucağına almayi nasip etsinçok teşşeküür ederim çok sağol içim ferahladı ya :)
amin inş sağol seninde bebişine allahım sağlık versinBenim ilk öğrendiğim de degerim 21,di :))) nasıl düşük o değer ya! Tebrikler Allah sonunu getirmeyi kucağına almayi nasip etsin
Olması normal benim de çarşamba günü tüp bebek teansferim var inşallah benimde bebişim olur.sağlıkla aıhhatle al kucagına canımayyy bi heyecan oldu sorma canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?