Kızlar acil yardım karnım yırtılıyor

yserez

hayat paylaşınca güzel
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2008
582
0
296
39
Balıkesir
KIZLAR DÜN GECE KARNIMDA HAFİF Bİ YANMA HİSSETTİM SONRA UYUMUŞUM SABAH KALKTIM VE KARNIMIN ALT KISMINDA MOR MOR ÇATLAKLAR OLUŞMUŞ HERGÜN 10 KERE YAG KREM SÜRMEME RAĞMEN GENE ÇATLADI NE YAPALIYIM YARDIM EDİN:1no2:

Son düzenleme:
ayy canım işte çatlayacaksa hiçbir krem işe yaramıyor çatlıyor:1no2:

inanırmısın ben daha hiç krem falan kullanmadım özel...

banyodan sonra herzaman kullandığım nemlendirici sadece...

göbüşler indiğinde ortaya çıkacak asıl hasar...

bi arkadaş 7-8 tane yağı karıştırarak bi karışım yapıp sürüyodu çok meth etmişti kimdi acaba:uhm:

belki görüp yazar denersin sende...

KIZLAR DÜN GECE KARNIMDA HAFİF Bİ YANMA HİSSETTİM SONRA UYUMUŞUM SABAH KALKTIM VE KARNIMIN ALT KISMINDA MOR MOR ÇATLAKLAR OLUŞMUŞ HERGÜN 10 KERE YAG KREM SÜRMEME RAĞMEN GENE ÇATLADI NE YAPALIYIM YARDIM EDİN:1no2:

yserez arkadaşım kaç haftalıktı hamileliğin bazen kremler falan işe yaramıyo genetik olabiliyo

canım benim bildiğim kadarıyla bunun yağla kremle alakası yokmuş günde en az 2 litre su içmek gerekiyormuş çatlak olmasın diye.birde genetikmiş ama kaşımazsan eğer doğumdan sonra geçiyormuş

canım bırde su karısımı dene bakalım ınsallah ısıne yarar.
ben tv den duymustum bu karısımı.
catlaklar icin:
lahana yagı
susam yagı
bugday yagı
avakoda yagı
havuc yagı
kakao yagı
bırısı daha vardı bunu deneyen ama kım oldugunu bende hatırlayamadım.

bende lierac diye bi krem duydum çok met ettiler eczaneye sordum taleb çok dedi fiyatı 49 tl miş 75 ml ama azcık bişe sürmek bile işe yarıyomuş bende alacam inşallah
kaşınmaya başladım zaten ilk gebeliğimden vardı çatlaklarım bari çoğalmasınlar dimi

bende de çok fazla çatlak oluştu. ama benim normalde vücudumda vardı. daha önce kiloluydum. sonra o kiloları verince ve spor yapmayınca bende bayağı bir çatlak oluşmuştu. şimdi de karnımda oluştu krem ve yağ kullanmama rağmen. sanırım bunları engellemenin gerçekten de pek mümkünü yok. ben çok fazla da su içiyorum. ama nafile.

Ben bebe yağı sürüyorum düzenli kullanmıyorum ama henüz çatlağım oluşmadı.Birazda genetik galiba annemde hiç yok umarım ona çekmişimdir.

kesinlikle kaşımayın.daha çok çatlıo.ben gece uykumda kaşıodum.uyandıımda kaşınıoolurdum hep.farkında olmadan kaşırdım yani :sm_confused: ve çok kötü bacaklarımın her cmi karnımın her cmi çatlalk içinde. senağlama 2 yıl oldu kesin çözüm bulamıorum geçirmek için.

benim de ne annemde ne anneannemde ne de teyzemde çatlak olmuş, ben de seviniyordum genetikmiş nasıl olsa bende de olmaz diye ama nasıl çatladım nasıl..... kakao yağı kullandım ama bir işe yaramadı, belimin iki yanından başladı karnımın altına kadar.....

bende simdi vazelin şeklinde kakao yağı kullanıyorum.şimdi yok ama son ayda yırtılırmış çoğunlukla .

kızlar çatlamaya malesef çare yok.benim 2, çocuğum çatlamayı bırakın paramparça oldum.doğum sonrasıda ne kullandıysan hiç bişey işe yaramadı.doğum sonrası birde lazer deneyeceğim.inş o işe yarar

merhabalar ben de haziranda doğum yapıcam.bişi sorucam bu çatladım dıyenler kaçıncı haftada başladışar acaba çatlamaya?bu arada Liearac kremı tavsiye ederim.ben 35.haftamdayım başından beri onu kullanıyorum bide niveanın bebe yağını.

merhabalar ben de haziranda doğum yapıcam.bişi sorucam bu çatladım dıyenler kaçıncı haftada başladışar acaba çatlamaya?bu arada liearac kremı tavsiye ederim.ben 35.haftamdayım başından beri onu kullanıyorum bide niveanın bebe yağını.

canım ben 4 haftadır çatlıyorum

bende catladım ama normal dogumdan sonra çok kötu durmuyo vucudunu sıkılastırırsan yok denecek kadar az bellı oluyo
ama sezeryanla dogum yapanlarda malesef cok kötu yarık yarık oluyo resmen

Back
X