Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLAR DÜN GECE KARNIMDA HAFİF Bİ YANMA HİSSETTİM SONRA UYUMUŞUM SABAH KALKTIM VE KARNIMIN ALT KISMINDA MOR MOR ÇATLAKLAR OLUŞMUŞ HERGÜN 10 KERE YAG KREM SÜRMEME RAĞMEN GENE ÇATLADI NE YAPALIYIM YARDIM EDİN:1no2:
canım bırde su karısımı dene bakalım ınsallah ısıne yarar.KIZLAR DÜN GECE KARNIMDA HAFİF Bİ YANMA HİSSETTİM SONRA UYUMUŞUM SABAH KALKTIM VE KARNIMIN ALT KISMINDA MOR MOR ÇATLAKLAR OLUŞMUŞ HERGÜN 10 KERE YAG KREM SÜRMEME RAĞMEN GENE ÇATLADI NE YAPALIYIM YARDIM EDİN:1no2:
kızlar çatlamaya malesef çare yok.benim 2, çocuğum çatlamayı bırakın paramparça oldum.doğum sonrasıda ne kullandıysan hiç bişey işe yaramadı.doğum sonrası birde lazer deneyeceğim.inş o işe yarar
canım ya üzmek için söylemedim. :çok üzgünüm:senağlama
merhabalar ben de haziranda doğum yapıcam.bişi sorucam bu çatladım dıyenler kaçıncı haftada başladışar acaba çatlamaya?bu arada liearac kremı tavsiye ederim.ben 35.haftamdayım başından beri onu kullanıyorum bide niveanın bebe yağını.