Kızlar acil yardım lütfen

Iron Butterfly

Sağlıcakla gel minik mucizemm🎉
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Şubat 2021
8.434
22.687
298
Aranızda hiç anestezi almadan yumurta toplama işlemi yaptıranınız var mı lütfen çok acil cevap verir misiniz?

Aranızda hiç anestezi almadan yumurta toplama işlemi yaptıranınız var mı lütfen çok acil cevap verir misiniz?
Neden anestezi almadan yumurta toplama işlemi yaptıracaksınız ki? Olmaz diye bir şey yok o sizin acı eşiğinize bağlı ben dayanırım derseniz olur . Ben anestezili olduğum için acı ağrı oldu mu hatırlamıyorum. Hakkınızda hayırlsı olsun

1 ay daha beklemeye alındım ve hiç birşey anlamadım İstanbul çapaya gidiyorum devlet ama işte

Ne kadar saçma o kadar ilaç kullan sonra da seni beklemeye aldık . Nedir ya çocuk oyuncağı mı
Vücud kitle endeksi denen birşey varmış sanırım onun 30larda olması gerekirken benimki yüksekmiş ve bu sebeple bana anestezi yapamazlarmış anetezi yaplmazsa yumurta toplama işlemide yapılamazmış mış miş hep ama pes etmicem 1 ay daha düzenli beslenip bo tempolu yürüyüş yapacağım hanımlar sizde kendinize çok ama çok dikkat edin her bir zerre önemli demek ki bu aşamalarda

Ben oldum, ama benim kilodan dolayı değil, üni hastanesiydi pandemi nedeni ile bütün anestezi doktorlarını çekmişlerdi, sedasyon da ayrıca bir anestezidir onuda anestezi hekimi uygular i, 2 ay üst üste toplamam oldu canlı canlı, bugün yine toplanılacak dese gene anestesiz yaptırırım,

Hiç ağrınız siziniz olmadı mi ne yaşadınız yazarmısınız lütfen benim kilom şuan 97 sedasyon ne demek genel açıklama yapabilirmisiniz rica etsem

Hiç ağrınız siziniz olmadı mi ne yaşadınız yazarmısınız lütfen benim kilom şuan 97 sedasyon ne demek genel açıklama yapabilirmisiniz rica etsem
Sedasyon hafif anestezidir, genel uyutma değil uyku halidir, ama anestezi hekimi uygular, ağrım olmadı ben hsg de anestesiz çekilmiştim, yani gerçekten olmadı, ilkinde 8 yumurta ikincisinde 6 yumurta topladılar, belki fazla olsa dayanılamayabilirdi ama ben bugün yine olsa hiç düşünmeden anestesiz derim, ağrıya dayanıklılığım vardır, ama Ağrı’da duymadım, akşamına sancım olmuştu ama,

Bence olmaz ya dayanamazsınız yani, ben yumurta toplamadan sonraki ağrıya bile dayanamıyordum

Çok bilgim yok bu konuda fakat 2018den beri bende üni Hastanesi'ne gidiyorum gecen ay kovid oldum diye ertelediler bu ay kilo sıkıntım çıktı Dr ben size onay veririm sorun değil dedi ama anestezi Dr size anestezi uygulamaz dedi kabul ederseniz anestezi almadan bu işlemi yapalım dendi ona da eşim müsade etmedi şimdi amacım kilo vermek aslında nasıl hızlı bir şekilde kilo verebilirim acaba

yumurta toplama işleminin kilo ile alakası var mı ya ilk defa duydum . yani kaç kg sunuzda böyle bişey söylediler size. . ne kadar saçma o kadar ilaç al para ver kullan sonra ertelesinler başta demeleri gerekirdi bunu.

yumurta toplama işleminin kilo ile alakası var mı ya ilk defa duydum . yani kaç kg sunuzda böyle bişey söylediler size. . ne kadar saçma o kadar ilaç al para ver kullan sonra ertelesinler başta demeleri gerekirdi bunu.

Bana bugün bu söylendi malesef 90 kilonun altına düşmem gerekiyormuş işlem yapılabilmesi için

Bundan sebeb çok korktum çünkü nette baktığımda kanama ve aşırı şiddet içeren ağrı oluyormuş ve herkez anestezili seçim yapmış
kanamam olmadı benim ama özellikle ilk 2 toplamada sonrasında çok ağrım oldu sağdan sola bile dönemiyordum tek başıma

kanamam olmadı benim ama özellikle ilk 2 toplamada sonrasında çok ağrım oldu sağdan sola bile dönemiyordum tek başıma
Korkutma yenik düştüm ve mecbur 1 ay beklemek zorundayım azim edip kilo kaybetmem gerek umarım sizler sıkıntı yaşamazsınız hiç çok teşekkür ederim bilgileriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…