Kızlar acil yardım lütfen

Korkutma yenik düştüm ve mecbur 1 ay beklemek zorundayım azim edip kilo kaybetmem gerek umarım sizler sıkıntı yaşamazsınız hiç çok teşekkür ederim bilgileriniz için
Rica ederim sonu çok güzel olsun inşAllah o bebeğin kalp atışını duyunca bütün bu zorlukları unutacaksınız emin olun

Aşılama hakkım bitti malesef tüp bebek deneyeceğim nasip olursa
inşallah sağlıkla tez zamanda evladınız olur . Allah kolaylık versin. kg vermek için herbalife mi araştırsanız .ben hiç kullanmadım ama çevremde kullanan var . bende düşünüyorum kullanmayı

O konuda haklı olabilirler . Eşimin teyzesi de aşırı kilolu bir ameliyat olacaktı anestezi alması gerekiyordu . Anesteziden uyanamaz diye ameliyatı ertelendi. Biraz kilo verirseniz hem sizin için hem tüp bebek süreciniz için hayırlı olur . Allah yardımcınız olsun

inşallah sağlıkla tez zamanda evladınız olur . Allah kolaylık versin. kg vermek için herbalife mi araştırsanız .ben hiç kullanmadım ama çevremde kullanan var . bende düşünüyorum kullanmayı
Diyetisyen eşliğinde kilo vermeye çalışacağım bol yürüyüş 3gzersizle inşallah tekrardan çok çok teşekkür ederim

Kendimi o kadar pozitif olarak hazırlayıp gittim ki bi anda böyle olunca şok etkisi oldu bende ve yıkıldım resmen

Kendimi o kadar pozitif olarak hazırlayıp gittim ki bi anda böyle olunca şok etkisi oldu bende ve yıkıldım resmen
Afedersiniz ama akıldan noksan mi bunlar tüp bebek tedavisine başlamadan zaten soruyorlar boy kilo .yani bende sormuşlardı . Tedaviye başlamadan biraz kilo ver böyle sorun olur niye demediler .

Afedersiniz ama akıldan noksan mi bunlar tüp bebek tedavisine başlamadan zaten soruyorlar boy kilo .yani bende sormuşlardı . Tedaviye başlamadan biraz kilo ver böyle sorun olur niye demediler .
Anlamak çok imkansız ama birşey diyemiyorsun paran olacak basacaksın özele gerçi bazen özelde sadece para tuzağı oluyor hayırlısı Allah'tan

Anlamak çok imkansız ama birşey diyemiyorsun paran olacak basacaksın özele gerçi bazen özelde sadece para tuzağı oluyor hayırlısı Allah'tan
Ben üniversite hastanesinde yaptırdım çok çok da memnundum. Tüp bebek işlemleri biraz şans biraz da gerçekten araştırarak başlamak gerek. Gerçekten bazen özeller ciddi para tuzağı olabiliyor

ÇOK KISA SÜREDE VERMENİZ GEREKİYORSA DİYETİYSENLE BU İŞ UZUN OLABİLİR.
Gittiğim çok iyi yer var bırakmıştım maddi sıkıntılardan dolayı şimdi mecburi olup tekrar başlamalıyım oradan ilk zamanlar 85 kiloyla gidip 72 kiloyla çıkmıştım şimdi 1 ay içinde toparlamam gerek herşeyi

Ben üniversite hastanesinde yaptırdım çok çok da memnundum. Tüp bebek işlemleri biraz şans biraz da gerçekten araştırarak başlamak gerek. Gerçekten bazen özeller ciddi para tuzağı olabiliyor
Ben 2 sene özele gitti. Hiç birşey anlamadım sorun yok dediler sıkıntı yok dediler onları bıraktım İstanbul çapa üni ye gittim halada uğraşıyorum

Allah yardımcınız olsun. İnşallah geç olsun güç olmasın
İnşallah Allah'ım hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın gerçekten çok zor ve zorlu bir süreç iş öyle hiç birşey TV dizileri gibi kolay olmuyormuş (ben hiç bu kadar uğraşacağımı bilmezdim ) Rabbimin imtihanı demekki buda

Bende 3 sene çabaladım hem de aileden hiçkimse bilmeden neler çektik neler yaşadık bir Allah bilir bir biz . Herkes kendi çektiğini bilir . Rabbim en Kısa zamanda emeklerinizin karşılığını versin

Bir ayda çok rahat 7-8 kilo verirsiniz diyetisyenden destek alın hatta tedaviyi 2 ay erteleyin daha düşük kilo ile tedaviye başlayın daha sağlıklı olur

Bana bugün bu söylendi malesef 90 kilonun altına düşmem gerekiyormuş işlem yapılabilmesi için
ne alakası varmış acaba kilo ile ben 107-108 kilo falandım yumurta toplandığında 2 kere toplama oldu anestezi de aldım hiç bir sıkıntım da olmadı çok şükür transferim de oldu 12 haftalık ikizlere hamileyim şuan hiç canını sıkma önlem amaçlı kilo ver diyorlar hamilelik boyunca zaten alacaksın rahat et diye tabiki verebildiğin kadar ver ama o kadar iğne ilaç kullanıp son anda iptal etmeleri çok saçma.

Aranızda hiç anestezi almadan yumurta toplama işlemi yaptıranınız var mı lütfen çok acil cevap verir misiniz?
Yumurta zaten anestezi altında toplanır diye biliyorum genel anestezi bende öyle oldum ama sonrasında agrim oldu neden bilmiyorum ohss olmuşum hafif derecede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…