kızlar acil yardım lütfen

Teacher-ya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
139
56
98
kızlar ne olur bana akıl verın durumu anlatayım size 4 yıllık bi ilişkim var sevgilim benden önce bi kaç defa geneleve gitmiş ve bi günde sarhoş olduğu bi zaman aralarında duygusal bag olmayan biriyle sürtünme yollu bi ilişki yaşamışlar tabi vajinal bölgeye değilmis ve tabi bu yaşanan olayda bizim çıkmaya başladığımiz ilk bi kaç ay içinde olmuş sonrasnda bu anlamda hiç bise yaşamamış onu seviyorum ama bunu hazmedemiyorum ne yapcagmi şaşırdım lütfen yardım edin bana bir akıl verın ne yapmalıyım nasıl devam etmeliyim yada devam etmelımiyim? lütfen kızlar yardım edin bana :(((

devam edıp etmemek senın tercıhın ılk okudugumda takma kafana senden once olanları merak etme ılgılenme kendını etkıleme dıyecektım ama senınleykende sarhoosken bıseyler yasamıs ne bolgede olursa olsun bı gun tekrar ıcıp sarhos oldgunda enı aldatmayacagına garantın var mı ? yada guvenın var mı?

ben tereddütlüyum ama bana sana o güveni veririm, şimdi sadece seni öpmek bile yetiyo bana ve unutturmak için elimden geleni yaparım diyo ve ona hatalısn sonuçlarına katlancaksn diyorum ne söylüyosam kabulleniyor beni kaybetmek korktuğunu söylüyor ama bilmiyorum bende öncesine takılmam geçerim diye itiraf ettim kendime hazmederim dedim de diğerine takıldım :((

seviyorsan ayrılma ama tabi bunu hazmetmen zor olacaktır. bence şunu düşünmelisin evlendiğimiz zaman da bunu bana yapar mı. ona tekrar güvenebilir miyim. bu olanları unutabilir miyim. eğer bunlara kesin cevaplar verirsen ayrılma ama en küçük kuşku bile seni ömür boyu yer bitirir bunu da unutma. hiç kimse senden kıymetli değil. erkek arkadaşının doğru insan olduğundan eminsen o da hatasını anlamışsa tekrarlamayacağından eminsen zamanla unutursun.

çıkmaya başladığımz ilk bi kaç ay içinde olmus sonraki süreçte böyle bise hiç yasanmamis beni kaybetmekten korkuyo hepsini ayrıntılı bi şekilde anlattı bana sonra hiç olmadı dedi söyledikleri güven veriyor unutturmaya calisacam diyo seviyoruz birbirimizi ayrılmakta istemiyoruz ama nasıl unutacam onu bilmiyorum gün içinde hep aklıma geliyo öğreneli bi kaç gün oldu ne zaman unuturum bide ona karşı bazen soğuyorum onları yaptı diye yeni olduğu için mi acaba

çıkmaya başladığımz ilk bi kaç ay içinde olmus sonraki süreçte böyle bise hiç yasanmamis beni kaybetmekten korkuyo hepsini ayrıntılı bi şekilde anlattı bana sonra hiç olmadı dedi söyledikleri güven veriyor unutturmaya calisacam diyo seviyoruz birbirimizi ayrılmakta istemiyoruz ama nasıl unutacam onu bilmiyorum gün içinde hep aklıma geliyo öğreneli bi kaç gün oldu ne zaman unuturum bide ona karşı bazen soğuyorum onları yaptı diye yeni olduğu için mi acaba

yeni olduğu içindir. zamanla unutursun. ama seni tanımıyorum. sen kendini daha iyi bilirsin sence unutabilir misin bu daha önemli. sevgin unutmana yetecek kadar büyükse unutursun insanlar hata yaparlar. önemli olan hatasını anlamış olması. çok aklına getirme derim benim erkek arkadaşımda benden önce çok şey yaşamış. ilk anlattığı zamanlar her dakika aklıma geliyodu ve çok sinirlerim bozuluyodu. sanki içim daralıyodu. ama sonra alıştım sonuçta şuanda benim yanımda ve ona çok güveniyorum. neredeyse hiç aklıma gelmiyor. senin durum biraz farklı ama bence biraz zaman geçmesini bekle baktın olmuyo ondan soğumana neden oluyor bu durum o zaman durup bi düşünürsün

bir de 4 yıllık bi emek var ortada ve bunu erkek arkadaşın daha ilişkinin başında yapmış. tekrar yaptı mı bilmiyoruz ama eğer tekrar yapmadıysa 4 yıldır sana sadık demektir. tabi bundan emin olmalısın.

sonraki süreçte hep birlikteydk öyle bise olsaydı fark ederdim gün içinde attığı her adımdan haberim olur. benimleyken yaşadıği duygusal olmayan diğerleri cook önce ölmüş zaten ondan sonrada hiç öyle bise olmamış güveniyorum vede cook seviyorum ama şimdi her dakika aklıma geliyor her geldiğinde ona biseyler soruyorum hepsine cvp veriyor ve yaptığı için pişman keşke diyor ama ben nasıl unutacagimi bilmiyorum sorun bu :(

sonraki süreçte hep birlikteydk öyle bise olsaydı fark ederdim gün içinde attığı her adımdan haberim olur. benimleyken yaşadıği duygusal olmayan diğerleri cook önce ölmüş zaten ondan sonrada hiç öyle bise olmamış güveniyorum vede cook seviyorum ama şimdi her dakika aklıma geliyor her geldiğinde ona biseyler soruyorum hepsine cvp veriyor ve yaptığı için pişman keşke diyor ama ben nasıl unutacagimi bilmiyorum sorun bu :(

seni çok iyi anlıyorum. bende erkek arkadaşımın benden önce bile olmuş olsa bütün ilişkilerini ne merak ediyosam sordum. cevap aldıkça daha da daraldım. böyle kıskançlık gibi içine bişey oturuyomuş gibi bi his oluyodu. hep aklıma geliyodu. ama zamanla unuttum tabi o da bu konuları hiç açmadı bende tüm sorularım cevap bulunca konuyu hiç açmadım. zamanla unutuluyo. peki erkek arkadaşını affettin mi bunu yaptığı için. eğer erkek arkadaşından eminsen affet ve zamana bırak ilk başta her dakika aklına gelcek sonra günde bir sonra haftada sonra ayda derken bi bakmışsın unutmuşsun. aslında unutmak da değilde aklına geldiğinde canını sıkmayacak hepsi bu. 4 yıla yazık etme derim ben sonuçta senin yanında e bi daha yapmaz da diyosun. Allah bile en büyük hataları affediyor. herkes hata yapar.

ilaç gibi geldin yaa gerçekten saol. aklima geliyo soruyorum anlatıyo en ince ayrıntısına kadar bilmek istiyorum bilirsem daha çabuk hazmederim diyorum hem içimde bi şüphe kalsın istemiyorum ama tabi dediğin gibi oluyo once aklıma geliyo gözümde canlanıyo sonra kendimi kıskançlik duygusuyla basbasa yakalıyorum elimde değil tabi istemeden oluyor :(

ilaç gibi geldin yaa gerçekten saol. aklima geliyo soruyorum anlatıyo en ince ayrıntısına kadar bilmek istiyorum bilirsem daha çabuk hazmederim diyorum hem içimde bi şüphe kalsın istemiyorum ama tabi dediğin gibi oluyo once aklıma geliyo gözümde canlanıyo sonra kendimi kıskançlik duygusuyla basbasa yakalıyorum elimde değil tabi istemeden oluyor :(

Onu bildikçe başka şeyi bilmek isteyeceksin o başka şeyi bildiğinde daha başka şeyleri hatta en alakasız şeyleri bile bilmek isteyeceksin, bunun sonu gelir mi bilmem.

sanırım affetmis gibiyim bunları yaptığı için çok kızgınim ona ama bana pişmanm keşke yapmasaydim dedi bunu hatırlayınca yumuşuyo gibi oluyorum ama hep sorasm var aynı şeyleri dönüp dönüp sorabilirim uzun bi süre kapanmaz. olayları cook kafaya takan biriyim her şeyi gözümde büyütürum tabi bunuda öyle yapıyorum :)

biraz seni rahatlatabildiysem ne mutlu. son olarak merak ettiğin her şeyi sor ama tekrar tekrar aynı şeyleri sorma. bu unutmanı daha da zorlaştırır. dediğim gibi zamanla geçer aylarca da sürebilir ama her aklına geldiğinde onu çok sevdiğini ve suan sadece senin olduğunu düşün kendi kendini telkin et. her şey yoluna girer merak etme

justhold... biseyi soruyorum sonra arkaşından bi sürü sey daha soruyorum öğrendiğim günden beri herhalde aynı soruları en az iki defa sordum artık alakasız şeylerde soruyorum nereye kadar bende bilmiyorum :(

justhold... biseyi soruyorum sonra arkaşından bi sürü sey daha soruyorum öğrendiğim günden beri herhalde aynı soruları en az iki defa sordum artık alakasız şeylerde soruyorum nereye kadar bende bilmiyorum :(

kendini rahatlatana kadar. ama aynı şeyleri sorman senin yeniden olayı en ince ayrıntısına kadar hatırlamana neden olacak bunu kendine yapma bence

aynı şeyleri sorup durduğum için o da aynı şeyi söyledi bu unutmaktan çok hatırlamana neden olur dedi öğrendin her şeyi anlattım kapat artık konuyu diyor ama ben hala sorulacak yada öğrencegim şeyler var düşüncesyle sormaya devam ediyorum sanırım artık bunu yapmaktan vazgeçmelıyim! o da beni telkin etmeye çalışıyor destek oluyor sadece benimle olduğunu yanımda olduğunu söylüyo sonsuza dek boyle olacak diyo biraz rahatlıyorum. bu gece konuşurken daha rahatlatti beni bi an unutmuş gibi oldum yani sevindim hatta olabilir unutabilirim dedim sonrada umarım kendimi kandırmiyorum diyip keyfimi kaçırdım yine başardım yani :(

Hazmedemeyeceksen hiç kendini yıpratma derim evlensen de çoluğuun çocuğun olsa da aklından atamayabilirsin iyice oturup düşün bu adama güveniyor musun güvenmiyor musun ya koşulsuz güvenip mutlu olacaksın ya da güvenmeyeceksin arasında kalırsan yıpranırsın

aynı şeyleri sorup durduğum için o da aynı şeyi söyledi bu unutmaktan çok hatırlamana neden olur dedi öğrendin her şeyi anlattım kapat artık konuyu diyor ama ben hala sorulacak yada öğrencegim şeyler var düşüncesyle sormaya devam ediyorum sanırım artık bunu yapmaktan vazgeçmelıyim! o da beni telkin etmeye çalışıyor destek oluyor sadece benimle olduğunu yanımda olduğunu söylüyo sonsuza dek boyle olacak diyo biraz rahatlıyorum. bu gece konuşurken daha rahatlatti beni bi an unutmuş gibi oldum yani sevindim hatta olabilir unutabilirim dedim sonrada umarım kendimi kandırmiyorum diyip keyfimi kaçırdım yine başardım yani :(

unutabilirsin karamsarlığa kapılma. ama baktın hiç ilerleme olmuyor hala ilk günkü gibi aklında ve ona hala çok kızıyorsun. o zaman bi karara varman gerekir. ama bence çok seviyorsan ve güveniyorsan unutacaksındır. hem unutma 4 yıl az değil o sana 4 yıldır sadık. bi hata yapmış ve pişman bunu hiç unutma 4 yıl 1 hatayla çöpe atılmamalı ama hazmedemezsen o başka o zaman 4yıl falan dinleme sen daha önemlisin. ama başlarda bunu yaşaman doğal aynılarını yaşadım çünkü sadece biraz zaman canım

Back
X