Kızlar acil yardım lütfen.

Geçer E="SERIpost: 36461059, mer: 610474"]cnm herkesin önüne küçük sehpalar üstünde koyun çok basit yani sehpa da az ise komşulardan akrabadan fln alın çok takılcak biş değil geçeeerr:))))))))))[/QUOTE]
Gecer de cok heyecanlym ya yarn o
cnm herkesin önüne küçük sehpalar üstünde koyun çok basit yani sehpa da az ise komşulardan akrabadan fln alın çok takılcak biş değil geçeeerr:))))))))))

Canim kucuk sehpa olmaz diyolar ama yapacak bi sey de yok. Insallah bir an once gecer. Yarin aksam 5te burdalar.

[QUOTEolmaz canımeyda01, post: 36446258, member: 616799"]Çarşamba günü sevdiğimin ailesi ailemle tanışmaya gelecek. Ama biraz kalabalık geliyolar. Bizim hepsini sigdiracak masamiz yok Evimiz de küçük büyük masa da alamayz hemen. Adanaliyim. Annem yerde verelim yemeği diyo ama oldukça modern bi aile. Ne yapcam şimdi ben bi öneriniz var mı? Bi de önce yemek mi verilir kahve mi ne olur ya bi yardım? Ben amcam dayım babam varken hepsine nasıl gidip de hoşgeldiniz diyecegim allasen utanıyorum biraz. Morale çok ihtiyacım var kızlar. [/QUOTE]
Yerde olmaz canim kizlarin da dedigi gibi komsulardan sehpa masa filan ayarla uygun bi sekilde fazla da heyecan yapma sevdigin seni seviyorsa herseyinle sevsin kabullensin kolay gelsin :)

Geçer E="SERIpost: 36461059, mer: 610474"]cnm herkesin önüne küçük sehpalar üstünde koyun çok basit yani sehpa da az ise komşulardan akrabadan fln alın çok takılcak biş değil geçeeerr:))))))))))
Gecer de cok heyecanlym ya yarn o

Canim kucuk sehpa olmaz diyolar ama yapacak bi sey de yok. Insallah bir an once gecer. Yarin aksam 5te burdalar.[/QUOTE]

bir buçuk saat kalmış:))

Yemeğe mi kahveye mi gelecekjleri önceden belirlenir.Kalabalıkta yemeğe gidilmez.Modern olan bunu bilir.Pasta börek yapar açık büfe şeklinde verirsiniz.Yer sofrası olmaz.

Canım bence olduğunuz gibi görünün masanız , yeriniz yoksa yaratacak halinizde yok babanı boşuna masrafa sokma. Yemek yerine pasta börek çeşiti şeyler yapın sehpalar şeklinde koyun önlerine de tanışmayada bu kadar kalabalık gelinmezki

ayy noldu ne bitti merak içindeyimm nasıl yaptınız yemek servis işini? banada açık büfe mantıklı geldiydi

Teşekkür ederim siz de haklısınız ama biz biraz köylüyüz. Evimizi gorseniz koltuk bile yok iki kanepe. Mutfak dolabimiz yok mesela.

ayy noldu ne bitti merak içindeyimm nasıl yaptınız yemek servis işini? banada açık büfe mantıklı geldiydi

Gelir gelmez ukala tavırlar, alay etmeler.. ablası bildiginiz sonradan görme. Off kafam karışık çook

Benim mesajıma istinaden biz biraz köylüyüz demişsiniz, özen konusunda söylediklerimi unutun lütfen. Çünkü köylü olmak garip ya da ayıp bir durum değil ve tabi ki normalde yediğiniz şekilde yemelisiniz. Ben olayı biraz farklı anlamışım, yani yer olmadığı için yerde yemenin gereksiz olduğunu düşünmüştüm ama elbette sizin geleneklerinize göre yemeliler, kusura bakmayın.

Bunun dışında ablası saygısızlık yaptıysa eğer, alay ettiyse mesela küçük düşen kendisidir içiniz rahat olsun. Sizin ailenizin alın teriyle oturduğu eve tek bir ima dahi edemez, ne kadar umursadığınız ve önemsediğiniz de belli. Bahsettiğim özen kısmını fazlasıyla karşılıyorsunuz zaten.

Kafanızdaki karışıklıklar ailesinin hareketleri nedeniyle değil de eş adayınızın tavırlarına göre daha net şekillenecektir, içiniz rahat olsun.

Kızlar kusura bakmayın geç yazdım moral bozukluğu ile. Ablası önce hiç kimseyle konuşmayıp bacak bacak üstüne attı büyüklerin yaninda. Ve hiç yüzümüze bakmadı. Sonra kalkıp evi kontrol eder gibi bi tur attı evde ve oturdu. Bunu niye yaptı bilmiyorum. Ne kadar sürede geldiniz dedim uzun sürdü sanırım dedim. Kahkaha attı biz Range ile geldik tatlım dedi. Cok sinir oldum gizli gizli ağladım. Ama sevgilim çok mütevazı davrandi. Hele annesi babası dayisi çok güleryüzlüydü. Ablasının iş adamı kocası bi okadar mutevazi ve sevimliydi. Ama ablası çok fazla şımarık ukala ve sanırım sonradan gorme. Bu sizce sorun olur mu? Yemin ederim ki artık korkuyorum ciddi manada. Bu arada masa küçük olunca annesi kendisi yerde yiyelim dedi :)

Aile hoş bi aileye benziyo..
Ablasını salla, dış kapının mandalı..
Bu arada siz de kendinizi ezmeyi bırakın..İmkanlarınız okadar, ve elinizden geleni yaptınız, beğenmeyen kendi bilir..
Olmadığınız gibi görünmeyi asla düşünmeyin..
Bi sıkıntı yok gibi son durumda..
Mutluluklar.

Dünden beri merakla olanları yazmanızı bekliyordum :) bence de ablayı sallayın, önemli olan en başta sevgiliniz ve siz sonra da anne, baba ve dayı. Kız kardeş sonradan onları fitlemeye çalışssa bile ilk intibalarını kolay kolay değiştirmezler siz kendinize güveninizi yüksek tuttuğunuz, dürüst ve candan olduğunuz sürece. Allah tamamına erdirsin!

Ablası ileride problem çıkarır mı sevgilime neden böyle yapti bi problem mi vardı dedim. Yok sana öyle gelmiştir dedi. Kızlar inanin sonradan görme çok kötü bi durum. Kadın ukala ama kocası o kadar iyi o kadar içten ve samimi ki. Ablası çok canımı sıktı. Ama siz takma diyosaniz vardir bi bildiginiz.

Sakın kendini uzme ...
Kafayada takma...
Range ile gelmişmiş hadsize bak soran oldu sanki arabanın markasini.
Nisanlinla konuştuğunuzda nasildi yani durumları değerlendirirken falan?

hannesliağladım 36494376 .!.:
Sakın kendini uzme ...
Kafayada takma...
Range ile gelmişmiş hadsize bak soran oldu sanki arabanın markasini.
Nisanlinla konuştuğunuzda nasildi yani durumları değerlendirirken falan?

Valla sinirden agladim ama sevgilim hep yanlış anladın galiba diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…