- Konu Sahibi aleynaileyda01
-
Ablam da var ama o çalışıyo yemege kalamicak
İsteme olmayacak bilesadece tanışmak istemiş ailesi zaten. Bu çocuk zaten ailesi ne derse o. Ve çok zenginler bizim maddi durumumuz çok iyi değil
Sıkıntı yaptığına hiç değmez inan.
Açık büfe havasında sehpalarla herkes tabağını önüne alır böreğini sarmasını yer bu kadar.
Bir de çay demlersiniz mis.
Neticede karın doyurmaya gelmiyorlar.
Çok sıkıntı yapmışsın bir sakin ol.
Ayrıca içerde oturmak falan çok saçma ve ayıp yanlarında dur, öyle şey olmaz.
Sağol tatlım iyi niyetin için ama maalesef bizim ev çok küçükilave de olmuyo. Napalım maddi durumumuz kötü ve evimizi değişmedik yıllardır
İsteme olmayacak bilesadece tanışmak istemiş ailesi zaten. Bu çocuk zaten ailesi ne derse o. Ve çok zenginler bizim maddi durumumuz çok iyi değil
Ne olur kısaca anlatsana nasıl oldu. Kahve verdiniz mi? Yemek nasıl oldu ? Normal akşam yemeği mi?
ozaman yerde yesınler bazı seyler fedakarlık ıster ki evlenmeden önce bazı seyler ortaya cıkar böylelıkle evlendıkten sonra mırın kırın etceklerınesımdı edıyolar mı etmıyolar mı ögrenmıs olursun tanısmaysa madem amac tanısın bakalım sızde onları tanırsınız sizin aileye burun kıvırırlarsa zaten cok sinir bozucu birşey bu sevmem böyle seylerı maddiyata önem verip vermedıklerı ortaya cıkar hersey ortaya cıkar ama onların ıstedıgı gıbı eksıksız yapıcam herseyı dersenız eger kız tarafı sızsınız sız onları begenceksınız onlar sızı değıl unutmayın ıster sofra olsun ıster masa insanlık olsun insanlık
O kadar modern ailelerse tanışmaya kalabalık gidilmicegini bilir . Madem geliyorlar sa da ne buldular sa ona uysun sonuçta yer sofrası olmasi onların tarzına tersse siz zaten baştan 1-0 yenik baslamissiniz çok takma yın daha yolun başı :)
note3 kadinlar_klubü
Çarşamba günü sevdiğimin ailesi ailemle tanışmaya gelecek. Ama biraz kalabalık geliyolar. Bizim hepsini sigdiracak masamiz yokEvimiz de küçük büyük masa da alamayz hemen. Adanaliyim. Annem yerde verelim yemeği diyo ama oldukça modern bi aile. Ne yapcam şimdi ben bi öneriniz var mı? Bi de önce yemek mi verilir kahve mi ne olur ya bi yardım? Ben amcam dayım babam varken hepsine nasıl gidip de hoşgeldiniz diyecegim allasen utanıyorum biraz. Morale çok ihtiyacım var kızlar.
Babam çok fazla otoriter. Sevgilim olduğunu bilmiyo. Görücü usulü demek zorunda kaldık.o yüzden babamdan çekiniyorum kalamam yanlarında. Bunu biliyo sevgilim.Bazıları sehpa ayıp diyo. Ya onlar da öyle düşünürse
Merhaba ,
Öncelikle hayırlı olsun. Önemli olan maddi varlık değil , o yüzden bu tarz düşüncelerle kendinizi üzmeyin. Erkek arkadaşınız sizi , siz olduğunuz için sevdi. Maddi imkanlarınız için değil.
Arkadaşlarında belirttiği gibi gelen insanların kıyafetleri yer sofrasına oturmaya uygun olmayabileceği için ortada bir büyük sehpanız var ise bir kısım misafiri de o şekilde oturtmayı düşünebilirsiniz.
Açılır kapanır masalardan akrabalarınızda varsa ödünç alabilirsiniz. Onun dışında büyük orta sehpalarda işinizi görecektir
Allah razı olsun diyorum sizdenmoral oldunuz
Bana kalirsa yer sofrasi kurun. Evimiz büyük degil diyorsunuz. iki hafta önce arkadasima isteme oldu ve onlarda yemek verdi, uzun yol geldiler diye. Onlardada yer sorunu vardi. Önce erkekler yedi arkasindan bayanlar. Onlarin masasida ayni sizin gibi 6 kisilik idi. Gelen misafirler 15e yakindi. Bayanlar yerken erkeklere cay servisi yaptik. Kimsede sorun yapmadi bunu. Arkadasimda sizin gibi cok heyecanliydi. Ne yapcagini sasirdi. Ablaniz size destek olur. Bir sekilde halledersiniz. Fazla dert etme
Benim takildigim nokta su: bu cocuk ailesi ne derse zaten o demissiniz. Hep ailesinemi sorcak. Annesini babasini tanimiyormu. Yer sofrasini nasil karsilarlar bilmiyormu? Bende izmirliyim. Ama yer sofrasinda yemegide hic gocunmam. Onlar zengn bizim durum iyi degil diyede kendinizi kücük görmeyin ve ilerde ezdirmeyin kendinizi. Insanin gönlü zengin olsun önemli olan bu. Maddi durumlari iyi diyede sizleri kücük görmelerine hak vermiyor.
Iki seceneginiz var: ya yer sofrasi. Onlar ne düsünür diye takmiyacaksiniz. Etek giyen olur elbise giyen olur ama yerde düzgün bir sekilde oturmasinida bilmeleri lazim. Sofra bezini ceksinler üzerlerini oldu bitti
Yada masada önce erkeklere sonra bayanlara.
Erkek arkadasiniz karar veremiyorsa. Annesiyle iletisiminiz nasil bilmiyorum ama iyiyse onun fikrini alin bi isterseniz.
:) kafanı butun hayatınca ayy annemler ne dusunur dıye dusunen bır eşle gecırmek yerıne yaptıklarına aılem ne dusunur dıye değil yada burun kıvıran bir aileyle mi surdurcegını o gun sen ögrenceksın sen onların ınsanlıklarını ögreneceksın onlar senın sofradamı yedıgıni ögrenmeye geldilerse ve buna takılacaksa kafaları arada adanayla izmir mesafesinden ayrı baska mesafeler oldugu ortaya cıkacaktır gün gelsın görelım neolcak
ilk tanışmaya gelindiğinde çay kahve ikramı sizin için daha iyi olurdu .misafirlere yemek davetinden bahsetmediyseniz henüz ,çay hazırlığı yapın.hem kalabalık geliyorlarmış daha kolay olurdu, masa açmanızada gerek olmazdı.
Amaan niye ayıp olsun ki canım.
Zaten börek sarma gibi şeyler yaparsanız masaya ne gerek var sehpada yenir onlar.
Yanlarında kalsan da sevgiline sarılacak halin yok ya, öyle duracaksın yani.
Çekinecek ne var çok kasmaaa
Ne kadar da haklısın açtığım konudan utandım
Gelsinler yani tanışın amaç bu yok yere oturdum yok oraya oturdum yok masa yok sandalye cok sacma bunlar sımdı sandalye masa dersın ailem kucuk düşmesın dersın ailen ellerindekıyle kucuk göruluyorsa sende aılenı tutacaksın o nasıl aılesını tutuyor annem dıyor sende aılenı tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?