Kızlar acil yardım! Pire sorunu!

rockesra

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2010
25
9
286
İstanbul
kızlar gecen haftalarda yavru bir kedi evin kapısına kadar geldiği için dayanamadık eve aldık biraz mama verdıkten sonra sokaga saldık. Bırkac gun sonra evde (salonda) nokta seklinde böcekler görmeye basladım. Daha önce hic görmemiştim. Aklıma hic pire diye gelmedi. Ciddiye almadım bu yuzden. Bunları sureklı gormeye baslayınca suphelendım. Lakin pire ya da bit diyemedim cunku zıplamıyordu. Bugun ustumde pire gördüm!!! Zıpladı yakalayamadım. Ne olur yardım edin. Ne yapıcam. İnanılmaz huylandım.

Merhabalar hanımefendi sacma cevabınız ıcın tesekkurler. Bdv de kocamdan ayrılıyorum, aldatılıyorum napmam lazım tarzında konu acmadıgım ıcın ozur dılerım. Haklısınız sıze eglence lazım. Ne yazık ki, böyle bir konu acmayacagım. Fikriniz yoksa zikriniz de olmasın iyi geceler

Sen niye kızdın şimdi ben anlamadım

Bi anlasaydın önce ne demek istediğini.

Pire tozu veya ptt ilaci var aktarda alıp sık eve. Kendinde bit sampuani al ne olur ne olmaz. Sürekli de sinek ilaci felan sık. Ay çok fena o ya yillar önce bi eve tasinmistik orda vardi annem temizleyene kadar cani çıktı. Evde hayvan beslemişler bir hafta yerlere tuz ruhu dökmüştü gece konduydu.

Pire ile kendiniz basedemezsiniz Allahtan havalar soguyor yoksa yazin mahvolurdunuz. Kedi icinde bir ilac var veterinere danisabilirsiniz. Mutlaka ilaclama sirketine basvurun tek sefer yetmeyebilir.

Annemler bahçeye koydukları kedi evleri yüzünden bu yaz başında pirelendiler. Eni konu evi pire basmıştı benim aklım çıktı oradan kendi evime taşıyacağım diye. Şirketi aramadılar eczaneden çok etkili ve fıs fıs şeklinde olan bir ilaç aldılar evi ilaçladılar, her gün sirkeli su ile sildiler onbeş gün gibi bir sürede pireler tamamen gitti.

Toz piresi varmış kedicikte kimbilir nasıl canını yakıyorlardı kanını emip. Çok üzüldüm keşke bırakmasaydınız alıp iç dış parazitini yaptırıp baksaydınız. Alıştırmayın umur vermeyin hayvanlara alıp alıp sonra bırakıp.

Üniversitede bizim evi de pireler basmıştı. Beni feci ısırırlar, biz ne olduğunu anlayana kadar birkaç gün geçmiş, ben de delik deşik olmuştum. Neyse evi ilaçlattık, 12 saat eve girmedik. 2-3 saat evi havalandırıp öyle girmemizi söylemişlerdi. Sonrasında pire filan görmedim, işe yaramıştı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…