İlac alsak olur mu yoksa özel bir şirkete mi ilaclatmamız lazım?Ilaclatmaniz lazım başka çare yok .
Merhabalar hanımefendi sacma cevabınız ıcın tesekkurler. Bdv de kocamdan ayrılıyorum, aldatılıyorum napmam lazım tarzında konu acmadıgım ıcın ozur dılerım. Haklısınız sıze eglence lazım. Ne yazık ki, böyle bir konu acmayacagım. Fikriniz yoksa zikriniz de olmasın iyi gecelerBen bile buradan huylandım
Bilmiyorum ne yapman gerektiğini ama bir zamanların normali nasıl bu kadar anormal olabiliyor acaba
Bi 100 yıl sonra bize normal olup sonraki nesillere anormal gelecek neler olacak acaba
Aklımda deli sorular
Bdv nin bir piresi eksikti hım oda oldu
Kesin cozum olur mu gercekten bugun inanılmaz moralim bozuldu. Yavru kedıye dayanamadım aldım diye evim pirelendiİlaçlama şirketini arayın
Kesin cozum olur mu gercekten bugun inanılmaz moralim bozuldu. Yavru kedıye dayanamadım aldım diye evim pirelendi
Teşekkür ederim hanımefendi umarım cozum olur ıyı gecelerDurumu anlatın
Onlar ilaçlama yapar
Muhtemelen çözüm olur
Sen niye kızdın şimdi ben anlamadımMerhabalar hanımefendi sacma cevabınız ıcın tesekkurler. Bdv de kocamdan ayrılıyorum, aldatılıyorum napmam lazım tarzında konu acmadıgım ıcın ozur dılerım. Haklısınız sıze eglence lazım. Ne yazık ki, böyle bir konu acmayacagım. Fikriniz yoksa zikriniz de olmasın iyi geceler
Çünkü ciddi bir problemde dahi sakaya vurmaya calısıyorsunuz bu yuzden.Sen niye kızdın şimdi ben anlamadım
Bi anlasaydın önce ne demek istediğini.Merhabalar hanımefendi sacma cevabınız ıcın tesekkurler. Bdv de kocamdan ayrılıyorum, aldatılıyorum napmam lazım tarzında konu acmadıgım ıcın ozur dılerım. Haklısınız sıze eglence lazım. Ne yazık ki, böyle bir konu acmayacagım. Fikriniz yoksa zikriniz de olmasın iyi geceler
Ufak bir pire sorunu çokta şey yapmamak lazımÇünkü ciddi bir problemde dahi sakaya vurmaya calısıyorsunuz bu yuzden.
Sizin icin ufak olabilir. Benim icin buyuk bir sorun teskil ediyor. Lütfen konumu terkedin.Ufak bir pire sorunu çokta şey yapmamak lazım
Kendisinin ne demek istedigini cok iyi anladım. Asagıda da devam edıyor. Burada tartısma cıkartmak ıstemıyorum fikri olmayan yorum yapmasın sadeceBi anlasaydın önce ne demek istediğini.
Emredersiniz efendim.Kendisinin ne demek istedigini cok iyi anladım. Asagıda da devam edıyor. Burada tartısma cıkartmak ıstemıyorum fikri olmayan yorum yapmasın sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?