- 3 Kasım 2017
- 125
- 30
- 13
- Konu Sahibi ankaraliselin
-
Kesinlikle katılıyorum. Ben de aynı tepkiyi verirdim sanırım.Ne yalan söyleyeyim ben de eşimin bir arkadaşıyla öyle pozunu görsem rahatsız olurum. Tabi ki karşı cinsle arkadaşlık kurabilir ancak sınırları da bilmek gerek. Bahsettiğiniz poz sevgili pozudur benim gözümde..
lise ortamını bilirsiniz, üniversite gibi değildir herkes birbirine kardeşten daha yakındır.Fotoğrafta yANlış anlaşılacak bir şey yok kiSenin sevgiline kız arkadaşı böyle bir fotolarını gönderse? Nasıl tepki verirdin?
Ben de asla kabul etmem. Bizim de erkek arkadaşlarımız var ama kimseyle sarmaş dolaş foto çekilmiyoruz. Bi kere uygun değil bence.
evet aynen öyle ve cafede beni terk edip gitti herkesin içerisideFotoğraf taa liseden kalma yanlış mı anladım? Ve bu fotoğraf yüzünden bağırıyor size?
merhaba Allah sağ salim kucağınıza almaya nasip etsin öncelikle fakat poz taa baya liseden kalma yeni değil kiPoz samimi işte daha ne olsun. Bende olsam bende kızardım veya eşim de kızardı. Ne gerek var ayrıca bu kadar samimi olmaya?
merhaba Allah sağ salim kucağınıza almaya nasip etsin öncelikle fakat poz taa baya liseden kalma yeni değil kiPoz samimi işte daha ne olsun. Bende olsam bende kızardım veya eşim de kızardı. Ne gerek var ayrıca bu kadar samimi olmaya?
Liseden kalma mı? Hımm o zaman sorun etmemesi lazım da çocuk neden böyle bir fotoyu size atıyor?Kızlar
lise ortamını bilirsiniz, üniversite gibi değildir herkes birbirine kardeşten daha yakındır.Fotoğrafta yANlış anlaşılacak bir şey yok kiben ona bu tavizi vermek istemiyorum çünkü o zmaan önünü alamam fakat ciddi deger verdiğim bir ilişki ve hayatımdaki ilk erkek o bu arada cevabınız için teşekkür ederim elbette fikirlere açığım...
Çok teşekkür ederim canım Amin..merhaba Allah sağ salim kucağınıza almaya nasip etsin öncelikle fakat poz taa baya liseden kalma yeni değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?