- 3 Kasım 2017
- 125
- 30
- 13
- Konu Sahibi ankaraliselin
Ben de sınırlenmekte haklıyım bna ınanmadıgı ıcın tesekkurler yorum ıcınKesinlikle aramazdım kimseyi, benim açıklamam tatmin ediyorsa etsin.
Sinirlenmekte sonuna kadar haklı yalnız.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de sınırlenmekte haklıyım bna ınanmadıgı ıcın tesekkurler yorum ıcınKesinlikle aramazdım kimseyi, benim açıklamam tatmin ediyorsa etsin.
Sinirlenmekte sonuna kadar haklı yalnız.
Surundurmek degıl nıyetım artık bna ınansa ne farkeder maalesef ılerde dha fazla sorun cıkmadan bıtırdımBu saatten sonra yapsanda inanır mı bilemem... ben olsam benim yanımda aradığında inanırdım böyle bişey varmış gibi ısrarla aramaman beni daha çok sinir ederdi aradan 1 gün yada birkaç gün geçtikten sonra araman beni şüpheye düşürür.. sonuçta onlar senin arkadaşların belki önceden aradın ben aradığım zaman böyle böyle söyleyin demişsindir...
Yani o an uzatmaman gerekiyordu dediğini yapmalıydın nede olsa sen haklı çıkacaktın sonra sen sinir olup bana güvenmiyorsun derdin bırakıp giderdin.. böylece birazcık süründürürdün...
EvetDoğruyu empati yaparak bulabilirsin.
Ayran gönüllü gibisin...Cok uzun suredır duyguları oldugunu soyledı etkılendım acıkcası konusmasından![]()
Evet var, kızmakta haklı degıl, kımseyı oyalamıyorum ayrıldımErkek arkadaşınızı oyalamayın madem.
Adam kızmakta haklıydı zaten.
Bir de yakın arkadaşınızın da sevgilisi vardı değil mi?![]()