Kızlar acil yardım.. :(

Bu saatten sonra yapsanda inanır mı bilemem... ben olsam benim yanımda aradığında inanırdım böyle bişey varmış gibi ısrarla aramaman beni daha çok sinir ederdi aradan 1 gün yada birkaç gün geçtikten sonra araman beni şüpheye düşürür.. sonuçta onlar senin arkadaşların belki önceden aradın ben aradığım zaman böyle böyle söyleyin demişsindir...

Yani o an uzatmaman gerekiyordu dediğini yapmalıydın nede olsa sen haklı çıkacaktın sonra sen sinir olup bana güvenmiyorsun derdin bırakıp giderdin.. böylece birazcık süründürürdün...
Surundurmek degıl nıyetım artık bna ınansa ne farkeder maalesef ılerde dha fazla sorun cıkmadan bıtırdım

Onla çıkmadan önce çekindiğiniz için bir sorun yok saçma sapan tepki vermiş böyle bir insanla asla çıkamazdım ki aynı durum benim de başıma geldi ve sevgilime o fotoğrafı senle çıkmadan önce çekindim onu sevsem senle değil onla çıkardım demişti ve susmuştu asla size öyle bağıramazdı haddini bilsin ayrıca o fotoğrafı atan arkadaşınız da terbiyesizin teki arkadaşlığınızı gözden geçirin derim

Erkek arkadaşınızı oyalamayın madem.

Adam kızmakta haklıydı zaten.

Bir de yakın arkadaşınızın da sevgilisi vardı değil mi? :işsiz:

Belki fotoğraf masumca ama ne alaka yani yıllar sonra sana onu atıyo.halt etmiş arkadaşın kim olsa bozulur

Back
X