Kızlar acil yardım.. :(

Arkadasin kizi erkegi olmaz.
Arkadas arkadastir, sarilirsin da, fotograf da cekilirsin. Bu yuzden kavga etmesi, birakip gitmesi buyuk kabalik ve cocukluk. Kendinize bunu yapmayin, gelecekte daha buyuk sorunlar yasarsiniz.

Sanirim sen o yakin arkadasinin sana olan duygularindan da emin degilsin.
Samimi foto atmis hissiyati var mi yok mu vs...
Bunlarin hepsini geç bence bu yasanan olayda bunlarin bir önemi yok.

Soruna dogru açıdan bakman gerek.

Sevgilin bu foto yuzunden herkesi aratip ne dediklerini duymak istedi mi olumsuz cevabina karşi toplum icinde seni kucuk dusurmeye calisip sana resti cekti mi...
Yetmedi annesine olani biteni anlatti mi...
O da yetmedi annesi seni arayip "Bunlar bize ters" dedi mi?

Sorunun tipik bir kiskancliktan ileri duzeyde Kayinvalide baskisi da eklenmis.
Sorunun sevgilinin seni seçim yapmak zorunda birakmasi.

Hani kiskanc (baskici) sevgilisi ya da esi olanlarin cevresinde bir duvar olur ya kiskanan kisinin izni icazeti disinda o duvardan iceri giris yasaktir hah iste tam o yol ayrimindasin.
Son tahlilde
Ister o beni cok seviyor kiskaniyor butun arkadaslarimla bagimi kestim gorusmemi istemiyor diyenlerden olursun
istersen bir insan oldugunu kendi karatlarin oldugunu kukla olmadigini ispatlarsin.
Abarttigimi dusunebilirsin ama bu tartismanin icerigi bunu dusundurtuyor.
Tabi sen de sevgilin gibi kiskanc ve baskici bir yapiya sahipsen bilemem.
Birbirinize cehennemi yasatirsiniz artik:KK57:

Sen hala otekinin derdindesin asil sevgilinle bu adam yüzünden bozuldu aran hala onunla 2.kez görüşmekten bahsediyorsunuz tuhaf
Tuhaf olan nedir? ne derdi ?sadece konusmak ıstıyorum degerlı bı arkadasım sonucta eger sinsilik yapıyorsa zaten anlarım ve orda arkadaslıgımjz bıter bunca zaman benı kandırdıysa da ınanılmaz uzulurum benım ıcın arkadaslık cok onemlıdır bnce tuhaf bır drum yok 2009 yılından berı ve bır cok paylasmıslıhımuz var

Sanirim sen o yakin arkadasinin sana olan duygularindan da emin degilsin.
Samimi foto atmis hissiyati var mi yok mu vs...
Bunlarin hepsini geç bence bu yasanan olayda bunlarin bir önemi yok.

Soruna dogru açıdan bakman gerek.

Sevgilin bu foto yuzunden herkesi aratip ne dediklerini duymak istedi mi olumsuz cevabina karşi toplum icinde seni kucuk dusurmeye calisip sana resti cekti mi...
Yetmedi annesine olani biteni anlatti mi...
O da yetmedi annesi seni arayip "Bunlar bize ters" dedi mi?

Sorunun tipik bir kiskancliktan ileri duzeyde Kayinvalide baskisi da eklenmis.
Sorunun sevgilinin seni seçim yapmak zorunda birakmasi.

Hani kiskanc (baskici) sevgilisi ya da esi olanlarin cevresinde bir duvar olur ya kiskanan kisinin izni icazeti disinda o duvardan iceri giris yasaktir hah iste tam o yol ayrimindasin.
Son tahlilde
Ister o beni cok seviyor kiskaniyor butun arkadaslarimla bagimi kestim gorusmemi istemiyor diyenlerden olursun
istersen bir insan oldugunu kendi karatlarin oldugunu kukla olmadigini ispatlarsin.
Abarttigimi dusunebilirsin ama bu tartismanin icerigi bunu dusundurtuyor.
Tabi sen de sevgilin gibi kiskanc ve baskici bir yapiya sahipsen bilemem.
Birbirinize cehennemi yasatirsiniz artik:KK57:
Hayır asla abarttıgınızı dsunmuyorum yorumunuz ıcın tesekkur ederım.Zaten mesajlastık ve ılıskım bu aksam bıttı benı kucuk dsrmes saygı dymaması guvenmemesı vs cok kırıcı seyler cok gcume gıttı ve yanındayken cok mutlu oldugumu dsundugum ınsandAn buz gbı sogudum

Hayır asla abarttıgınızı dsunmuyorum yorumunuz ıcın tesekkur ederım.Zaten mesajlastık ve ılıskım bu aksam bıttı benı kucuk dsrmes saygı dymaması guvenmemesı vs cok kırıcı seyler cok gcume gıttı ve yanındayken cok mutlu oldugumu dsundugum ınsandAn buz gbı sogudum
Aslinda cok kötü bir durum sizin icin.
Yani ayrilik durumunda sizi suclu ilan etmis oldu.
Siz arkasinizdan vazgecip onu secmediginiz icin zaten fikrinde hakli oldugunu da kendince ispatlamis olacak.
Her durumda siz günah kecisi olacaksiniz.
Umarim yaptiginin yanlisliginin farkina varir.

Aslinda cok kötü bir durum sizin icin.
Yani ayrilik durumunda sizi suclu ilan etmis oldu.
Siz arkasinizdan vazgecip onu secmediginiz icin zaten fikrinde hakli oldugunu da kendince ispatlamis olacak.
Her durumda siz günah kecisi olacaksiniz.
Umarim yaptiginin yanlisliginin farkina varir.
Hiç sanmıyorum aslında bana saygı duymuyormus, arkadasımın erkek olması arkadasıma karısma hakkını vermıyor yanı dsunsenıze senelerdır arkadasım her seyımı paylasıyordum her derdımı dınlıyor bazen benım goremedıgım cozum yollarını bıle o bna bunluyor ama tabıı yarın konusursak eger suphelı bır drum grrsrm orda ıyı nıyetten suphe ederım, çok tesekkur ederım umarıö farkeder ama artık gec olur ....

Yarın bulusucam yakın erkek arkadasımla burdakı arkadaslarım aklımı karıstırdı arkadaslıgından suphe ettım acıkcası acık acık her aeyı sormak ve ona gore bır yol ızlemek enıyısı hepınıze degerlı yorumlarınız ıcın tesekkur ederım yarın olanları mutlaka anlatırım tekrar tesekkurler

Eski bir fotografi yeni mi koymus? Arkadasinin davranisi elestirilmeye acik bence. Iliskisi oldugunu bildigin birinin eski bir resmini bu sekilde (yanlis anlasilma olmasa bile, samimi bir pozda) yeniden canladirmaya gerek yoktu. Arkadasimin davranisini sorgulardim ben. Kim olsa rahatsiz olur nereden hortladi bu resim eskiyse bile... Sevgilinin tepkisi cekip gitmesi de cok makul degil ama asilabilecek bir durum bence. Ilk tepkisi sert olmus bunu konusup aranizda halletmelisiniz. Belki sen de sevgilin ters tepki verdigi icin savunma sekline gectin, oysa uzaktan bakilinca ilk akla gelen "bu kadar eski bir resmi ne diye koymus ki simdi" seklinde. Bunu soylesen belki sevgilin de tepkisini degistirirdi. Kendini aciklamak zorunda biraktigi icin sevgilin haksiz ama arkadasin da daha dusunceli davranmaliydi. Acaba gercekten arkadaslik mi aranizdaki? Karsi taraf icin diyorum. Kendisinin bir iiskisi var mi su an, olsaydi yine de koyar miydi bu resmi... Enteresan.

peki sizce ben yarın yakın erkek arkadaşımla bu konuyu ıkıncı defa konusmalım mıyım
niye konuşacaksın ki bence hiç öuhatap olma . Ayrıca bu sorunun cevabını sevgiline göre düşünerek cevap ver . Sence o bir daha konuşmanı ister mi ?
İkinci olarak bu olayın üzerini örtme bence gurur yapıp, çünkü ciddi düşünüyorsun . Sevgilinin Zihni’nde soru işareti kalmasın . Yıllar sonra tekrar bu mesele karşına çıkmasın

Eski bir fotografi yeni mi koymus? Arkadasinin davranisi elestirilmeye acik bence. Iliskisi oldugunu bildigin birinin eski bir resmini bu sekilde (yanlis anlasilma olmasa bile, samimi bir pozda) yeniden canladirmaya gerek yoktu. Arkadasimin davranisini sorgulardim ben. Kim olsa rahatsiz olur nereden hortladi bu resim eskiyse bile... Sevgilinin tepkisi cekip gitmesi de cok makul degil ama asilabilecek bir durum bence. Ilk tepkisi sert olmus bunu konusup aranizda halletmelisiniz. Belki sen de sevgilin ters tepki verdigi icin savunma sekline gectin, oysa uzaktan bakilinca ilk akla gelen "bu kadar eski bir resmi ne diye koymus ki simdi" seklinde. Bunu soylesen belki sevgilin de tepkisini degistirirdi. Kendini aciklamak zorunda biraktigi icin sevgilin haksiz ama arkadasin da daha dusunceli davranmaliydi. Acaba gercekten arkadaslik mi aranizdaki? Karsi taraf icin diyorum. Kendisinin bir iiskisi var mi su an, olsaydi yine de koyar miydi bu resmi... Enteresan.
Fotgrafı bana attı dırek bı yere koymadı aslında eskı bır fotograf evet.samkmk dedıgım hanı lısede herkes herkesın kardesı gbı olur oyle aslında bılemedım kı amaa erkek arkadasıma karsı sogudum benı oyle bırakması tek tek herkesı aramaamı ıstemsı falan annesıne anlatması hos degıl basıt davranıslar

niye konuşacaksın ki bence hiç öuhatap olma . Ayrıca bu sorunun cevabını sevgiline göre düşünerek cevap ver . Sence o bir daha konuşmanı ister mi ?
İkinci olarak bu olayın üzerini örtme bence gurur yapıp, çünkü ciddi düşünüyorsun . Sevgilinin Zihni’nde soru işareti kalmasın . Yıllar sonra tekrar bu mesele karşına çıkmasın
Tesekkurlr fakat arkadasımla arkadaslıgımjz sıradan bır arkadaslık degıldı neden onu kaybetmeyı goze alıyım kı muhatap olmalıyım kı gunahjbı almayım ya da sınsılık yapmıssa anlıykm sevgılımle aramda kı her sey bıttı zaten donus yok

Benim
Tesekkurlr fakat arkadasımla arkadaslıgımjz sıradan bır arkadaslık degıldı neden onu kaybetmeyı goze alıyım kı muhatap olmalıyım kı gunahjbı almayım ya da sınsılık yapmıssa anlıykm sevgılımle aramda kı her sey bıttı zaten donus yok
Benim fikrim önce sevgiline odaklan ilişkini kurtarmaya çalış , sonra bu arkadaş meselesini düşünürsün . Çok yakın arkadaşın olsa dahi hayatını birleştirmeyi düşündüğün adam daha önemli

Benim

Benim fikrim önce sevgiline odaklan ilişkini kurtarmaya çalış , sonra bu arkadaş meselesini düşünürsün . Çok yakın arkadaşın olsa dahi hayatını birleştirmeyi düşündüğün adam daha önemli
Sevgilim de benı gozden coktan cıkarmıs o yuzden pek kovalamayı dusunmuyorum acıkcası tesekkur ederım sıze

Sevgiliniz başindan beri takilmis zaten aranizdaki samimiyete.
Fotograf olayini firsata cevirmis gibi buyuttukce buyutmus ya ben ya o restiyle ayriliga kadar getirmis.
Hakkinizda hayirlisi

Allah Allah , ciddi düşünülen bir ilişkiden böyle çabuk mu vazgeçilir ? Sevgiliniz sizi sahiplendiği için böyle davranıyor bence :KK43:
Aslında ben coddı dusunuyormusum baksanıza benı cocuk gbı annesıne sıkayet etmesı herkesı tek tek aramamı ıstemesı bana guvenmemeıs hep ılerıye daunduguumde sorun cıkartabılecek gbı geldı bna ve bna cevap olarak benım senın gbı bırıyle ısım olmaz dmesı vs donusu olmayan laflar etmesı benı cok kırdı acıkcası

Back
X