KIZLAR ACIL YARDIM

yasasinkadinolmakk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
2
0
1
24
Merhaba hanımlar eşim sanırım aldatıyor ve telefonunu da vermiyor whatsaapına nasilnasıl ulaşabilirim şehir dışına gidiyorum diyor gittiğini veye nerde olduğunu nasıl öğrenebilirim görüntülü aramamı bile açmıyor lütfn yardim

Whatsap mesajlarına ulaşamazsınız ne yazk ki.. Ben bilmiyorum bu durumları nasıl ulaşılır. Ama takipte kalın. Ani kararlar verip anladığınızı belli etmeyin ederseniz eşiniz daha dikkatli olacaktır..

malesef ulaşamazsınız. İlla kanıt aramaya gerek olmayan durumlar vardır. Bu bunlardan biri gibi geldi bana. Tabi ki her gece tutup telefon kontrolu yapılmaz ama yanınızdayken gelen mesajları açmaya çekiniyorsa sakladığı bir şey vardır ve bunun açıklamasını yapmak zorundadır size. Konuşmanızı tavsiye ederim. Allah yardımcınız olsun

Merhaba hanımlar eşim sanırım aldatıyor ve telefonunu da vermiyor whatsaapına nasilnasıl ulaşabilirim şehir dışına gidiyorum diyor gittiğini veye nerde olduğunu nasıl öğrenebilirim görüntülü aramamı bile açmıyor lütfn yardim
WhatsApp Web açmayı biliyor musunuz? Eşinizin telefonu ne marka?

O kadar merak ediyorsan ki adamda cin gibi belli eski bir telefona hat alıp GPS takibinden konumunu göreceksin he yapabilirsen ebebeyn uygulamaları var onu telefonuna indirip gizleyebilirsin yada şu çocukları takip etmek için kullanılan konum, ses alma, kameradan o an izleme modu olan saatler var ondan kullanabilirsin benden bu kadar 🤭😄

Hayat eve sığar uygulamasında konum bilgisi çıkıyor, aile üyesi olan kişileri takip edebiliyosunuz bildiğim kadarıyla. İkinizin telefonunda da yüklü olmalı ve konum bilgisi açık olmalı.
Ben uygulamayı şuan kullanmıyorum epey önce sildim ama varsa bi deneyin bakın.

Sen beni aldatıyor musun lan diye girişeyim deme sakın , takip et hal hareketlerini.

Arkadaşlarından tanıdığın var mı ? Kiminle gidyor şehir dışına ?

Back
X