Kizlar acil yardım

Almikom

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2020
145
100
13
27
Kizlar ben yaklaşık 3 4 gün önce adetim gecikince şüphelendim hamiş olduğumu öğrendim. Fakat bugün az önce kasıklarına çok ağrı girdi wc gittim. Boyle çok afedersiniz akıntının tozpembe gibi olduğunu düşünün öyle bir seygeldi azıcık. Çok korkuyorum kızlar bie şey olmuş mudur nolur yardım. Yarın doktora gideceğim

Yerleşmeden dolayı öyle oluyor diye biliyorum korkmayın Ama dinlenin yine de yatın yarına kadar

Yatın dinlenin şimdi daha çok yeni ilk zamanlar olabilir ama yine de fazla hareket etmeyin. Yarın sabahtan doktora gidin. Progestan verirler muhtemeln.

evet evet bu kadarcık düşük belirtisi değil. Anlarsınız öyle bir şey olsa zaten. Takip edin ama sabah bir kadın doğum uzmanına gidin.
Merhablar. Bu sabah doktora gittim. Ultrason görüntüsüne baktı kese göründü ama daha belli olmaz bir şey olup olmadığını ancak 2 hafta sonra öğrenebiliriz dedi. Kesecik çok yeniymiş

Merhablar. Bu sabah doktora gittim. Ultrason görüntüsüne baktı kese göründü ama daha belli olmaz bir şey olup olmadığını ancak 2 hafta sonra öğrenebiliriz dedi. Kesecik çok yeniymiş

evet daha hiçbir şey belli olmaz ama duruyor orada bunu biliyorsun en azından :)
Progestan falan verdi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…