Kizlar acil yardım

mlknlbt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2019
104
73
28
27
Merhaba kızlar ben beş yıllık evliyim çocuğun yok hiç korunmdik gebelik oluşmadı hiç en son rahim filmine gittim ve yarım rahim olduğumu öğrendim ağlama krizleri öğrendiğim gün benim sorum benim gibi olup hamile kalan varmı doğum yapan bebeğine kucağına alan nolur yardım edin varsa yazın

Önecelikle sakin olmalısın canım 5 sene çok uzun bir süre 2 seneden sonra doktora gidip tedavi olman gerekiyordu neden bu kadar geç kaldınız ? Yarım rahimin tedavisi varmı önce onu araştırmalısın varsa olursun iyi bir doktora gitmelisin bence ya benimde 2 sene olmadı 1 sene doktor hiçbir şey yapmadı ama zamanımı boşuna harcadım . Başka doktora gittim çocuğum olmuyor çocuk istiyorum dedim tamam dedi temkinli gidelim biraz zaman ver bana dedi kendimi doktora bıraktım önce rahim filmi çektirdim sonra histereskopi dedi onada girdim hemen tadaviye başladık hamile kaldım inancını kaybetme inşallah olur bir an önce tadavi ol moralini yüksek tut

Tedaviye gittim klomen içtim 3 ay sonra rahim filmine girdim yarım rahim dedi echomar da girdim doktor Cevat bey problem değil çocuğun olur dedi

Benim gibi olup hamile klan var mı merak ettim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin

Ben yarim rahimliyim 3.5 aylık hamileyim canım tup bebekle hamile kaldim ben yumurta kaliteszligi wardi bende oyuzden,başkaları varsa doğum yapan yazsinlar bende korkyrm çok

Allah'ım kucağını almayı nasip etsin inşallah canım bende çok korkuyorum 5 senelik evliyim yok benim amh seviye iyi Allah'ım isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…