• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil yardim

zehracanum

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
22
Puanlar
18
Selam hanimlar 3 aydır gebelik planlıyoruz ama maalesef ki olmadı :( bu 4. Ayımız son adet tarihim 2 mart döngüm 29 30 gün sürüyor sizce yumurtlamanin en yüksek olduğu günler hangileri nasıl yapmalıyım kafam çok karışık folik asite bu ay başladım doktorada gittim bir sorun görmedi 🙏
Sizce ne yapmam gerekiyor yardım edin lütfen 💕🙏

Selam hanimlar 3 aydır gebelik planlıyoruz ama maalesef ki olmadı :( bu 4. Ayımız son adet tarihim 2 mart döngüm 29 30 gün sürüyor sizce yumurtlamanin en yüksek olduğu günler hangileri nasıl yapmalıyım kafam çok karışık folik asite bu ay başladım doktorada gittim bir sorun görmedi 🙏
Yumurtlama takip kitleri var. En iyisi onlarla takip etmek. Çünkü her kadının yumurtlama gunu aynı olmuyor 🙏🏻 ayrıca her ay yumurtlama olacak diye bir durum da yok. Neden olmadi diyip moralinizi bozmayın

Daha 19 yaşındasın 🥺

canım doktorun ilaç başlattı mi. ilaç başlatıp yumurta takibi yapıyorlar sonra belirli günlerde yumurtan çatlayınca iliski öneriyor doktor. mutlaka doktor takibinde olmanı öneririm. yada ovulasyon testi alıp evde kendin takip etmeye çalış. ama bnde ise yaramadı ben anlayamadım öyle.

yasin da çok iyi. sakin dert etme o yaşlarda çok kolay hamile kalıyorlar. sadece düzenli ilsikiye gir hiç bisy dusunme o ay normal hayat akışına devam et. ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama yeni evliyken 1 sene falan dene canım cunku doktorlar daha 1 sene gecmemisse tedaviye baslamiyor sonrasında yine olmazsa doktora gidersin yeniden bakarlar ilaç verirler. inşallah hiç birine gerek kalmaz. hayatı akışına bırak normal geçir herseyi inşallah olacaktır. çok dua et.

Back
X