• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil yardım!

Nightingale

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
867
17
0
Şanlıurfa
Selam kızlar. Bu gün erkek arkadaşımla konuşurken ben senin aradığın tipte bir insan değilim dedim o da bana sıkıntıya girmene gerek yok benim düşüncelerimi şu an evlilik düşünmediğimi biliyorsun dedi. İyi de ben bununla mal mal çıkayım daha çok aşık olayım her gün daha çok bağlanayım sonra paşam ben evliliğe söz vermedim desin çeksin gitsin kabullenebilir miyim bu düşünceyi? Ben de mesaj attım "ben senden ayrılmak istemiyorum ama sen her seferine evliliği düşünmediğini söylüyorsun. Aşık olduğum adamla nasıl evlenme hayalim umudum olmaz. Sen beni taştan mı zannediyorsun. Bu işin sonunda üzüleceğim biliyorum. Sevdiğim için bana biraz zaman ver seninle devam etmeli miyim evlilik umudu olmadan düşüneyim sonra sana kararımı bildiririm dedim. o da erkek bunu söyler kız zırt pırt söylemez, zamanı geldiğinde evlenirsin ya da evlenmezsin bu başka da olmaz iyi geceler demiş. Ben de ilk başta bu düşüncene saygı duydum hiç bir konuda sana bencil olmadım ama beni seviyorsan iyiliğimi istersin, ben seni daha çok seviyorum ve evlilik düşüncen olmadan seninle devam edebilir miyim bilmiyorum sabah uyandığında zaman verip vermediğini söylersin dedim.
Şimdi akıl verin sakın sert sözlerle eleştirmeyin çok üzgün durumdayım zaten. Ben ne yapayım? Zaman istemeye devam mı edeyim? Ki zannetmem zaman vermez, ayrılayım bitsin mi? Yoksa bir gün bana evlenme teklif edecek ya da etmeyecek diye bekleyim mi?

Selam kızlar. Bu gün erkek arkadaşımla konuşurken ben senin aradığın tipte bir insan değilim dedim o da bana sıkıntıya girmene gerek yok benim düşüncelerimi şu an evlilik düşünmediğimi biliyorsun dedi. İyi de ben bununla mal mal çıkayım daha çok aşık olayım her gün daha çok bağlanayım sonra paşam ben evliliğe söz vermedim desin çeksin gitsin kabullenebilir miyim bu düşünceyi? Ben de mesaj attım "ben senden ayrılmak istemiyorum ama sen her seferine evliliği düşünmediğini söylüyorsun. Aşık olduğum adamla nasıl evlenme hayalim umudum olmaz. Sen beni taştan mı zannediyorsun. Bu işin sonunda üzüleceğim biliyorum. Sevdiğim için bana biraz zaman ver seninle devam etmeli miyim evlilik umudu olmadan düşüneyim sonra sana kararımı bildiririm dedim. o da erkek bunu söyler kız zırt pırt söylemez, zamanı geldiğinde evlenirsin ya da evlenmezsin bu başka da olmaz iyi geceler demiş. Ben de ilk başta bu düşüncene saygı duydum hiç bir konuda sana bencil olmadım ama beni seviyorsan iyiliğimi istersin, ben seni daha çok seviyorum ve evlilik düşüncen olmadan seninle devam edebilir miyim bilmiyorum sabah uyandığında zaman verip vermediğini söylersin dedim.
Şimdi akıl verin sakın sert sözlerle eleştirmeyin çok üzgün durumdayım zaten. Ben ne yapayım? Zaman istemeye devam mı edeyim? Ki zannetmem zaman vermez, ayrılayım bitsin mi? Yoksa bir gün bana evlenme teklif edecek ya da etmeyecek diye bekleyim mi?

Erkek arkadaşın evlilikten mi korkuyor

adama ben senin aradıgın tipte biri değil,m dersen adamda sıkıntı yok zaten evlilik düşünmüyorum der bu gayet normal:25:

erkek arkadasınızın yaşı kaç okuyor mu çalısıyor mu hazır hissetmediği için böyle söylemiş olabilir. günümüz erkeklerinin çoğu böyle olmuş gerçi gezelim eğlenelim gülelim, iş ciddiyete gelince ama ben istemiyorum ki düşünmüyorum evliliği derler. zor geliyor şimdikilere ev bakmak,aile kurmak.:19:

Yok hep söylüyor böyle ben mükemmel eş olurmuşum ama evlilik düşünmüyormuş zamanı değilmiş. Benimle alakalı değilmiş kim olsa aynı davranırmış. Zamanı gelince paşam evlenmek isterse evlilik teklif edermiş ben cevabımı verirmişim, etmezse de ayrılırmışız. Ben boston korkuluğuyum tabi burda.

Yok hep söylüyor böyle ben mükemmel eş olurmuşum ama evlilik düşünmüyormuş zamanı değilmiş. Benimle alakalı değilmiş kim olsa aynı davranırmış. Zamanı gelince paşam evlenmek isterse evlilik teklif edermiş ben cevabımı verirmişim, etmezse de ayrılırmışız. Ben boston korkuluğuyum tabi burda.

Eee o zaman ne b,kuna devam ediyor mu boşta kalmasın diye mi ?

erkek arkadasınızın yaşı kaç okuyor mu çalısıyor mu hazır hissetmediği için böyle söylemiş olabilir. günümüz erkeklerinin çoğu böyle olmuş gerçi gezelim eğlenelim gülelim, iş ciddiyete gelince ama ben istemiyorum ki düşünmüyorum evliliği derler. zor geliyor şimdikilere ev bakmak,aile kurmak.:19:

28 yaşında askerde,işi de var. Daha bir senelik öğretmen sonra askere gitti. Zamanı değilmiş ona. İyi de bana yazık değil mi? Ben zaten evlenme sözü vermemiştim desin çeksin gitsin zamanı gelince ben de çektiğim sıkıntılarıyla mı kalayım. Çok üzülüyorum artık. Zaten dese ki evlenelim ben zaten bir kaç seneden önce düşünmüyorum. Böyle ergen gibi belirsiz belirsiz canım sıkılıyor.:14:

28 yaşında askerde,işi de var. Daha bir senelik öğretmen sonra askere gitti. Zamanı değilmiş ona. İyi de bana yazık değil mi? Ben zaten evlenme sözü vermemiştim desin çeksin gitsin zamanı gelince ben de çektiğim sıkıntılarıyla mı kalayım. Çok üzülüyorum artık. Zaten dese ki evlenelim ben zaten bir kaç seneden önce düşünmüyorum. Böyle ergen gibi belirsiz belirsiz canım sıkılıyor.:14:

Yani evet haklısın
İnsan gelmiş 25ten sonraki yaşlara ergen gibi sevgili modu koyar insana..
Zamanı gelince evleniriz ben şu kadar yıl düşünmüyorum dese o zaman sana acele etme derizde böylede muamada kalıyor..
Bilemedim ki şimdi :ssz:

bence tam zamanı gelmiş eee Allaha şükür iyi bir mesleği de varmış canım haklısın vala kusura bakma ama sen keyfini beklersen ya dediğin gibi vazgeçerse boşa geçen yıllarınla ortada kalırsın net olmayan belirsiz adamlardan nefret ediyorum:20:

Amanın.
Sizin söylediğiniz yanlış,onun söylediği sizinkinden yanlış.
Aslında çoğu erkek korkar,yani kendi hazır olunca edecektir.
Siz evlilik falan derseniz onun daha çok korkmasına sebep verirsiniz.
Ya silin gitsin,ya da bekleyin :31:

asıl soruna değil de başka birşeye takıldım.

zaman isterken bile ondan kabul beklemişsin.

zaman verip vermediğini söylersin yarın demişsin. ne gerek var, bana zaman ver düşünücem demeliydin.

herşey onun elinde gibi sanki, o zaman vermezse düşünmeyeceksin gibi...

Sevgiline söyledin mi üzülüyorum diye

evet söyledim. Ama kız evlilik muhabbeti yapmazmış zamanı gelince sorarsa sorarmış, yoksa ayrılırmış bundan başka bir şey demiyor. Bir de seviyor olacak. Ben ayrılsam çok üzüleceğim ama yavaş yavaş görüşmeyi azalta azalta bitireyim bari. Hemen evlenmek istemiyorum ben ama üzülüyorum ben daha evlenmeyi düşünmüyorum deyince. Ben neyim neciyim yani.

asıl soruna değil de başka birşeye takıldım.

zaman isterken bile ondan kabul beklemişsin.

zaman verip vermediğini söylersin yarın demişsin. ne gerek var, bana zaman ver düşünücem demeliydin.

herşey onun elinde gibi sanki, o zaman vermezse düşünmeyeceksin gibi...

Doğru valla hiç böyle düşünmemiştim. Ben hayır zaman veremem derse ayrılıyorum demeyi düşünmüştüm.

evet söyledim. Ama kız evlilik muhabbeti yapmazmış zamanı gelince sorarsa sorarmış, yoksa ayrılırmış bundan başka bir şey demiyor. Bir de seviyor olacak. Ben ayrılsam çok üzüleceğim ama yavaş yavaş görüşmeyi azalta azalta bitireyim bari. Hemen evlenmek istemiyorum ben ama üzülüyorum ben daha evlenmeyi düşünmüyorum deyince. Ben neyim neciyim yani.

Zor ya..
Bitse o üzülür mü..
Üzülürse bence cezalandır..

belliki evliliğe dair farklı kriterleri var, üstüne düşmene gerek yok bence. ona göre gardını al

bence tam zamanı gelmiş eee Allaha şükür iyi bir mesleği de varmış canım haklısın vala kusura bakma ama sen keyfini beklersen ya dediğin gibi vazgeçerse boşa geçen yıllarınla ortada kalırsın net olmayan belirsiz adamlardan nefret ediyorum:20:

Askerde kahrını çek burdayken her gün gez dolaş sonra adam yok ben sana söz vermedim desin gitsin. Ya ben asla evlenmicem dersin ben ayrılırım ya da evet olur 2 seneye falan dersin Allah nasip ederse dersin beklerim sonu olur ya da olmaz. Kazık kadar adam olmuşsun böyle ilişki mi olur. Ben mi hatalıyım yani. beni bu saatte ağlatıyor çaresiz ınsanmışım gibi.

belliki evliliğe dair farklı kriterleri var, üstüne düşmene gerek yok bence. ona göre gardını al

Farklı kriteri olsun, benimle evlenmek istemesin ama neden ben muallakta kalıyorum neyse söylesin. Biliyor ben onu seviyorum ya nasılsa bu kız beni bekler salak bu ben bir kaç sene daha gezeyim bununla evlenirim. Garanti de ya kendi.

selam kızlar. Bu gün erkek arkadaşımla konuşurken ben senin aradığın tipte bir insan değilim dedim o da bana sıkıntıya girmene gerek yok benim düşüncelerimi şu an evlilik düşünmediğimi biliyorsun dedi. Iyi de ben bununla mal mal çıkayım daha çok aşık olayım her gün daha çok bağlanayım sonra paşam ben evliliğe söz vermedim desin çeksin gitsin kabullenebilir miyim bu düşünceyi? Ben de mesaj attım "ben senden ayrılmak istemiyorum ama sen her seferine evliliği düşünmediğini söylüyorsun. Aşık olduğum adamla nasıl evlenme hayalim umudum olmaz. Sen beni taştan mı zannediyorsun. Bu işin sonunda üzüleceğim biliyorum. Sevdiğim için bana biraz zaman ver seninle devam etmeli miyim evlilik umudu olmadan düşüneyim sonra sana kararımı bildiririm dedim. O da erkek bunu söyler kız zırt pırt söylemez, zamanı geldiğinde evlenirsin ya da evlenmezsin bu başka da olmaz iyi geceler demiş. Ben de ilk başta bu düşüncene saygı duydum hiç bir konuda sana bencil olmadım ama beni seviyorsan iyiliğimi istersin, ben seni daha çok seviyorum ve evlilik düşüncen olmadan seninle devam edebilir miyim bilmiyorum sabah uyandığında zaman verip vermediğini söylersin dedim.
şimdi akıl verin sakın sert sözlerle eleştirmeyin çok üzgün durumdayım zaten. Ben ne yapayım? Zaman istemeye devam mı edeyim? Ki zannetmem zaman vermez, ayrılayım bitsin mi? Yoksa bir gün bana evlenme teklif edecek ya da etmeyecek diye bekleyim mi?

yavrum sen çok istiyorsun ama o istemiyor !
Zorlama çok kırılıcaksın gibime geliyor !
Benim eşim bankada gördüğünde yanıma gelmiş yüzüne bakmamışım,
sonra yine denemiş hatırladınız mı gecen işlem yaptınız vs diye hatırlamamışım.

Ha birde ne alaka yeşilleniyo mu bu salak bana hissim vardı acayip belli etmişim sinirli bakmışım.
Aylar sürdü bana ulaşması.
Ve ilk buluşmamızda bana ilk söyledigi söz şuydu: Benim sizinle niyetim ciddi!

Ana salak mı ne ...tarladan kabak mı seçiyo,tanımıyo etmiyo,huyum ne suyum ne nasıl ilk anda ciddi niyetli olur ve ifade eder diye acayip kızmıştım.
Sonra çıktıgımız ilk ay bana kıskançlık yaptı sildim attım.
Bir daha denedi telefonda tersledim.
Bana bir kucak gül yolladı ben diyeyim 50 sen de 70 o kadar fazla.
çiçek şubeye girince ooooooooo diye bir ses yükseldi.o an hayat durdu.çiçekçi çocuk gözükmüyo çiçekten öyle kocaman.
Ismimi söyledi birileri pis pis sırıtarak beni gösterdi...ben çiçekleri görünce feminist bir manyak oldugumdan daha da çıok kızdım sinirlendim.

Ay ne klişe salak bana bir dolu gül alıp kıskançlığını ve saygısızlıgını affetirecek hesapta...ne boş adam demiş çöpe sokmaya çalışmıştım.

Bankoda kim varsa ayyy günah bee çok güzeller diye daldı elime çiçekleri kurtarmıştı.alıp gözden ırak bir yere koymuşlardı.çiçekçi çocuksa alık alık bekler vaziyetteydi.sanırım bu gülleri alan şanslı kadın bana kocaman bir bahşis verir diye düşünmüş olacak affallamıştı.
Neyse arkadaşlar uyardı çocuga 5 tl verip yollamıştım ben daha salak halde.

Bunu niye anlattım.şundan...yanımda ki erkek memur arkadaş ---düğün ne zaman demişti?
Ne alaka beee attım başımdan salagı desemd
erkek memur ark.---sen öyle san bu adam sana aşık ve çoook ciddi.evlenmeyi düşünmeyen adam asla o gülleri yollamaz demişti.5/6 ay sonra nişanlandık +10 ay sonra evlendik...

Hamiş: Evlenmiycem evlenmiycem diyenin peşine kendinizi helak etmeyin.
Evlilikte kadın için cazip-matah bir ..ok yok.
Adamların can atması,takla,üçlü salvo yapması ,yalvarması lazım emin olun...

Sevgiler vede üzülme sen daha iyisini hak ediyorsun...

Back
X