• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil yardım!

yavrum sen çok istiyorsun ama o istemiyor !
Zorlama çok kırılıcaksın gibime geliyor !
Benim eşim bankada gördüğünde yanıma gelmiş yüzüne bakmamışım,
sonra yine denemiş hatırladınız mı gecen işlem yaptınız vs diye hatırlamamışım.

Ha birde ne alaka yeşilleniyo mu bu salak bana hissim vardı acayip belli etmişim sinirli bakmışım.
Aylar sürdü bana ulaşması.
Ve ilk buluşmamızda bana ilk söyledigi söz şuydu: Benim sizinle niyetim ciddi!

Ana salak mı ne ...tarladan kabak mı seçiyo,tanımıyo etmiyo,huyum ne suyum ne nasıl ilk anda ciddi niyetli olur ve ifade eder diye acayip kızmıştım.
Sonra çıktıgımız ilk ay bana kıskançlık yaptı sildim attım.
Bir daha denedi telefonda tersledim.
Bana bir kucak gül yolladı ben diyeyim 50 sen de 70 o kadar fazla.
çiçek şubeye girince ooooooooo diye bir ses yükseldi.o an hayat durdu.çiçekçi çocuk gözükmüyo çiçekten öyle kocaman.
Ismimi söyledi birileri pis pis sırıtarak beni gösterdi...ben çiçekleri görünce feminist bir manyak oldugumdan daha da çıok kızdım sinirlendim.

Ay ne klişe salak bana bir dolu gül alıp kıskançlığını ve saygısızlıgını affetirecek hesapta...ne boş adam demiş çöpe sokmaya çalışmıştım.

Bankoda kim varsa ayyy günah bee çok güzeller diye daldı elime çiçekleri kurtarmıştı.alıp gözden ırak bir yere koymuşlardı.çiçekçi çocuksa alık alık bekler vaziyetteydi.sanırım bu gülleri alan şanslı kadın bana kocaman bir bahşis verir diye düşünmüş olacak affallamıştı.
Neyse arkadaşlar uyardı çocuga 5 tl verip yollamıştım ben daha salak halde.

Bunu niye anlattım.şundan...yanımda ki erkek memur arkadaş ---düğün ne zaman demişti?
Ne alaka beee attım başımdan salagı desemd
erkek memur ark.---sen öyle san bu adam sana aşık ve çoook ciddi.evlenmeyi düşünmeyen adam asla o gülleri yollamaz demişti.5/6 ay sonra nişanlandık +10 ay sonra evlendik...

Hamiş: Evlenmiycem evlenmiycem diyenin peşine kendinizi helak etmeyin.
Evlilikte kadın için cazip-matah bir ..ok yok.
Adamların can atması,takla,üçlü salvo yapması ,yalvarması lazım emin olun...

Sevgiler vede üzülme sen daha iyisini hak ediyorsun...

Çok teşekkür ederim. Ben zaten kaldıramıyorum bunu. Ayrılıcam artık.

bence ayrıl
adamın yaşı küçük değil hala evlilik düşünmüyorum diyo
ilerde çeker giderse üzülürsün
en azından anlaşabilirsek evleniriz filan diyebilirdi

Selam kızlar. Bu gün erkek arkadaşımla konuşurken ben senin aradığın tipte bir insan değilim dedim o da bana sıkıntıya girmene gerek yok benim düşüncelerimi şu an evlilik düşünmediğimi biliyorsun dedi. İyi de ben bununla mal mal çıkayım daha çok aşık olayım her gün daha çok bağlanayım sonra paşam ben evliliğe söz vermedim desin çeksin gitsin kabullenebilir miyim bu düşünceyi? Ben de mesaj attım "ben senden ayrılmak istemiyorum ama sen her seferine evliliği düşünmediğini söylüyorsun. Aşık olduğum adamla nasıl evlenme hayalim umudum olmaz. Sen beni taştan mı zannediyorsun. Bu işin sonunda üzüleceğim biliyorum. Sevdiğim için bana biraz zaman ver seninle devam etmeli miyim evlilik umudu olmadan düşüneyim sonra sana kararımı bildiririm dedim. o da erkek bunu söyler kız zırt pırt söylemez, zamanı geldiğinde evlenirsin ya da evlenmezsin bu başka da olmaz iyi geceler demiş. Ben de ilk başta bu düşüncene saygı duydum hiç bir konuda sana bencil olmadım ama beni seviyorsan iyiliğimi istersin, ben seni daha çok seviyorum ve evlilik düşüncen olmadan seninle devam edebilir miyim bilmiyorum sabah uyandığında zaman verip vermediğini söylersin dedim.
Şimdi akıl verin sakın sert sözlerle eleştirmeyin çok üzgün durumdayım zaten. Ben ne yapayım? Zaman istemeye devam mı edeyim? Ki zannetmem zaman vermez, ayrılayım bitsin mi? Yoksa bir gün bana evlenme teklif edecek ya da etmeyecek diye bekleyim mi?

canım erkek arkadaşın çok rahat.. senin ona karşı olan yoğun hislerin , sevgin sayesinde onu terk etmeyeceğini bildiği için istediği gibi konuşabiliyor.. bence biraz kendini çekmelisin üzerine fazla düşme derim.. sen ömrünün sonuna kadar o insanın evlilik kararı almasını bekleyemezsin yaa.. amaçsız bir birliktelik ona pek saçma gelmiyor anlaşılan.. üzerine düşme , fazla ilgi gösterme ki o da artık seni kaybedebilme ihtimallerini hatırlasın..o bu ihtimali çoktan unutmuş gibi :31:

bence ayrıl
adamın yaşı küçük değil hala evlilik düşünmüyorum diyo
ilerde çeker giderse üzülürsün
en azından anlaşabilirsek evleniriz filan diyebilirdi

Evlilik düşünmüyorum diyor adam zamanı var diyor. Hiç düşünmemiş şimdiye kadar evlilik. Askerden gelirmiş tamam evlenmeliyim dermiş bana sorarmış ya da hiç sormazmış. NAsip diyor. Biz ne yaparsak yapalım olacağın önüne geçemezmişiz. Allah hayırlısını versinmiş.

Askerde kahrını çek burdayken her gün gez dolaş sonra adam yok ben sana söz vermedim desin gitsin. Ya ben asla evlenmicem dersin ben ayrılırım ya da evet olur 2 seneye falan dersin Allah nasip ederse dersin beklerim sonu olur ya da olmaz. Kazık kadar adam olmuşsun böyle ilişki mi olur. Ben mi hatalıyım yani. beni bu saatte ağlatıyor çaresiz ınsanmışım gibi.

bitanem sen kendini geri çek bence ipler onun elinde olmasın ve artı hatasını anlasın seven insan sevdiğiyle beraber olmak derdini neşesini paylaşmak ister. herşeye tek başına karar veriyor bu arkadas senin fikiirlerini önemsemiyor pek fazla şımartılmış geldi bana.

canım erkek arkadaşın çok rahat.. senin ona karşı olan yoğun hislerin , sevgin sayesinde onu terk etmeyeceğini bildiği için istediği gibi konuşabiliyor.. bence biraz kendini çekmelisin üzerine fazla düşme derim.. sen ömrünün sonuna kadar o insanın evlilik kararı almasını bekleyemezsin yaa.. amaçsız bir birliktelik ona pek saçma gelmiyor anlaşılan.. üzerine düşme , fazla ilgi gösterme ki o da artık seni kaybedebilme ihtimallerini hatırlasın..o bu ihtimali çoktan unutmuş gibi :31:

Ben bu kadar ilgi sevgi gösterirsem her şeye dünden razı görünürsem adam da haklı kendini rahatta hisseder tabi. :14::14:

Çok teşekkür ederim. Ben zaten kaldıramıyorum bunu. Ayrılıcam artık.

İnan çok üzülüyorum ,

hödüklükten düşen burnunu eğilip almıyorsa BİRİLERİNİN ONUN BURNUNU SÜRTMESİNİN ZAMANI GELMİŞ !!!

haaa ADAMIN GERÇEKTEN EVLİLİK NİYETİ ŞEKİLLENMEDİYSE AYNI FREKANSTA DEGİLSİNİZ AYRIL İLERDE DAHA ÜZÜLCEK GİBİSİN ..
Bir arkadaş demiş ya herşeyde onayı ona bırakmışsın.Bence de ...Bu kadar şey demiş sen hala bana süre verip veremeyecegini mesaj at diyosun:

verdigin mesaj ne yaparsan yap gitmem...sana aşırı bağlıyım...

Demen gereken :öyle mi bey efendi...kal bensiz de aklın başına gelsin o zaman...Askerde bile bu kadar gıcıklık yapıyorsa ya çok zor bu adam...yada samimi olarak ifade ediyor --senin her geçen gün daha da bağlanman onu tedirgin ediyor--seni uyarıyor.

ŞUNU DA SÖYLİYEYİM BURDA TEK HATALI SENSİN.O NEYSE ORTAYA KOYMUŞ.SEN BEKLENTİLERİNE KARŞILIK ALMADIĞIN VE ALMAYA UMUDUN OLMADIGI HALDE HAYAL KURUYORSUN...EVLİLİK HAYALİİ...YAPMA...AĞIRDAN AL,NAZA ÇEK KENDİNİ...SEN BUNA DEĞERSİN...

bitanem sen kendini geri çek bence ipler onun elinde olmasın ve artı hatasını anlasın seven insan sevdiğiyle beraber olmak derdini neşesini paylaşmak ister. herşeye tek başına karar veriyor bu arkadas senin fikiirlerini önemsemiyor pek fazla şımartılmış geldi bana.

Şımartıldıysa da ben yaptım. Keşke hiç aşık olmasaydım:14::14: o kadar iyi adam gelir bakmazsın bir kendini bilmez için böyle ağlarsın işte. Beni çok seviyor biliyorum ayrılmayacağımı da o biliyor. Ben benimle evlenmek istesin ne yapayım diye düşünmek istemiyorum. Aşık olmuş olabilirim ama aciz değilim. Ayrılayım en iyisi, sonra pişman da olurum biliyorum :14:

evlilik düşünmüyorum diyor adam zamanı var diyor. Hiç düşünmemiş şimdiye kadar evlilik. Askerden gelirmiş tamam evlenmeliyim dermiş bana sorarmış ya da hiç sormazmış. Nasip diyor. Biz ne yaparsak yapalım olacağın önüne geçemezmişiz. Allah hayırlısını versinmiş.

oyyy oyyy oyyy demek sorarsa kabul edermişsin sana nikah kıyar mış!

sormazsa derdine yanarmışsın!

Bence temiz bir dayak istiyor.soruyordun ya odun mu diye ...yok anam ...narsist !!!

Son düzenleme:
sevgilin farklı kafada bu konuda hemfikiriz
peki söz verip verip yarı yolda bıraksa
aa nasılsa başta evliliği düşünüyodu şimdi beni bıraktı neyse sağlık olsun mu diyeceksin
biraz bekle şimdi askerde olduğu için etraflıca düşünüp böyle bişi söylemiş olabilir
öyle değilse bile askerlikten sonra olgunlaşmış bi şekilde dönebilir
bunlar iyi ihtimaller tabi
ama sen de sınırını çok zorlama
öyle bişe demişsin ki adam da sanki senin yan çizmeye çalıştığını düşünüp böyle şeyler söylemiş

bu yaştan sonra nereye gideceği blirsiz bi ilişki çekilmez sevgılın evlilik düşünmuyor olamaz yaşı 30 a dayanmış senımı ciddiye almıyor acaba bunu en ıyı sen anlarsın pek bi açık sözlüde cidden böylemi davranıyor böyle rahatmı

Şımartıldıysa da ben yaptım. Keşke hiç aşık olmasaydım:14::14: o kadar iyi adam gelir bakmazsın bir kendini bilmez için böyle ağlarsın işte. Beni çok seviyor biliyorum ayrılmayacağımı da o biliyor. Ben benimle evlenmek istesin ne yapayım diye düşünmek istemiyorum. Aşık olmuş olabilirim ama aciz değilim. Ayrılayım en iyisi, sonra pişman da olurum biliyorum :14:

üzme kendini bir rest çek bakalım eğer seviyorsa istiyorsa bir orta yolunu bulur eğer çekip giderse de biraz üzülürsün ama gerçeği anlamış olursun hergün bekleyerek üzülmenden daha iyi yıllarını heba etmek zorunda değilsin ona.

İnan çok üzülüyorum ,

hödüklükten düşen burnunu eğilip almıyorsa BİRİLERİNİN ONUN BURNUNU SÜRTMESİNİN ZAMANI GELMİŞ !!!

haaa ADAMIN GERÇEKTEN EVLİLİK NİYETİ ŞEKİLLENMEDİYSE AYNI FREKANSTA DEGİLSİNİZ AYRIL İLERDE DAHA ÜZÜLCEK GİBİSİN ..
Bir arkadaş demiş ya herşeyde onayı ona bırakmışsın.Bence de ...Bu kadar şey demiş sen hala bana süre verip veremeyecegini mesaj at diyosun:

verdigin mesaj ne yaparsan yap gitmem...sana aşırı bağlıyım...

Demen gereken :öyle mi bey efendi...kal bensiz de aklın başına gelsin o zaman...Askerde bile bu kadar gıcıklık yapıyorsa ya çok zor bu adam...yada samimi olarak ifade ediyor --senin her geçen gün daha da bağlanman onu tedirgin ediyor--seni uyarıyor.

ŞUNU DA SÖYLİYEYİM BURDA TEK HATALI SENSİN.O NEYSE ORTAYA KOYMUŞ.SEN BEKLENTİLERİNE KARŞILIK ALMADIĞIN VE ALMAYA UMUDUN OLMADIGI HALDE HAYAL KURUYORSUN...EVLİLİK HAYALİİ...YAPMA...AĞIRDAN AL,NAZA ÇEK KENDİNİ...SEN BUNA DEĞERSİN...

Ben ilk defa aşık oldum ya güzel olsun her şey istedim. Öyle kimse kimsenin peşinde koşmasın dedim. Peşinde koşan ben olmuşum meğer. Saflığa bak:14: Bağlanmamı sevmemi sorun yapmaz sadece dürüst olmak istiyor. Yarın bir gün olur da biz evlenemezsek ahımı almak istemiyor. Bana çok değer veriyor beni üzmek istemiyor. İyi de o zaman ben evlenmicem de ben çekip gideyim. Bunu da istemez çünkü ben onun tam aradığı insanım. Her şey paşamın gönlüne göre. İstersem ayrılırım çabalar ayrılmayım diye ama kesin gidiyorum dersem ölse peşimden gelmez çünkü ben sevsem onu bırakmam, bırakıyorsam eğer onun zoruyla ona dönsem de artık o benim için kıymetli olmaz. onun sözleri.

Evlilik düşünmüyorum diyor adam zamanı var diyor. Hiç düşünmemiş şimdiye kadar evlilik. Askerden gelirmiş tamam evlenmeliyim dermiş bana sorarmış ya da hiç sormazmış. NAsip diyor. Biz ne yaparsak yapalım olacağın önüne geçemezmişiz. Allah hayırlısını versinmiş.

iyi de bu da seni oyalamak gibi oluyo 20 yaşında değilsiniz ki
tamam herşey kısmette bu şekilde sallamak ta olmaz
ailen de rahatsız olur bu durumdan bence
bi de bi anda bitirip giderse pişman olursun bekledim diye

evlilik mevzusunu biz açınca evlilik meraklısı koca düşkünü kezban damgası yiyoruz da ben anlamıyorum bir insanın hayatına yön vermek için sevgilisinin fikirlerini öğrenmek istemesinden doğal ne olabilir?

evlilik konularını bizde ilk olarak eşim açmıştı daha yeniydik o ara ben "ne alaka dün bir bugün iki" demiştim, sonrasında aradan yıllar geçti atandım falan dedim "ee biz ne zaman evleniyoruz?" verdiği cevap "ne zaman istemeye gelelim?" olmuştu.

olması gereken de budur bence, 28 yaşında işinde gücünde adam öyle olur mu olmaz mı takdiri ilahi falan çocuk oyalar gibi bence hem gurur kırıcı hem de oyalayıcı bir tavır sevgilinizdeki.

ya "hayır ben seninle düşünmüyorum" demeli ki siz yolunuza devam edin ya da "şunu şunu bekliyorum" ya da ne bileyim "daha bir yıldır sevgiliyiz -atıyorum burasını- biraz daha zaman verelim birbirimize" vs böyle şeyler söylemeli ki hiç değilse niyeti belli olsun siz de ona göre devam edin.

siz çalışıyor musunuz bu arada? erkek öğretmenler çok uyanık nedense hep gözleri çalışan bayanlarda siz çalışmıyorsanız belki bir öğretmen hemşire bi şey bulurum diyor olabilir mi?

canım sen neden üzülüyorsun ki bırak o üzülsün.. onu bu derece sevip , değer veren biriyle daha karşılaşamaz kaybeden o olur..:34:

Ben iyi olsun diye uğraştıkça ben üzülüyorum. Sen biliyorsun askerde onu nasıl bekliyorum. Üzülsün, pişman olsun, isterse ölsün ben ayrıldıktan sonra. İsterse peşimde sürünsün fayda sanki.

Back
X