- 14 Nisan 2012
- 1.028
- 278
- 73
- Konu Sahibi Nightingale
Öyle valla, ego da gururda tavan. Asla taviz vermez. Ben ayrılmak istiyorum desem ikna etmeye çalışır ama kesin bitti istemiyorum desem ölüm döşeğine düşse bu yüzden asla benim peşimden gelmez. Karakteri böyle. Ben şunu sevmiyorum desem hiç yorum yapmaz ama o sevmediğim şeyi de bir daha yapmaz. Bir fedakarlık yapsam anlamamış gibi durur sonra daha fazlasını o yapar. Orta yolu bulalım demez orta yolu bulur. Evlenmek isteyen erkek evliliği sakız gibi sündürmezmiş, çıkarmış tanırmış evlenmeye karar verdiyse sorarmış sonra nişan düğün Allah ne verdiyse. Şu an karar vermiş padişah hazretleri. Benimle evlenmek istermiş, ben onun tam istediği insanmışım ama evlilik zamanı değilmiş. Ben sordukça üç sene de dermiş hiç düşünmüyorum da dermiş. Sevmiyormuş ben bahsetmeyecekmişim.
Bu akşam yazılanları okudum BEN SENİN ONDAN AYRILACAK GÜÇTE OLDUGUNU DÜŞÜNMÜYORUM.
Ben bir iki yazışmadan anladıysam SEN BU ADAMA NELER İFADE ETTİN ,NEYE GÜVENİYOR SEN VAR DÜŞÜN.
Olmaz ,o dediğin HUYLAR varya şimdi sana çekici-ulaşılmaz -karizma gelir ama evlenince HAYAT BURNUNDAN GELİR.
Sen sanıyor musun ki bu--- ben dersem o olur,istersem gel istemezsem git,
--bana tavır yaparsan tavrın büyügünü görürsün mantıgı her konuda karşına çıkmayacak--seni deli etmeyecek?
Şimdi genç kız olmanın ,ilk aşkın etkisiyle sen sanıyorsun ki başında hep bu aşk,gözlerinde onu düşündükçe yaş olacak.
Evlenip aynı evde yaşamaya başlayınca uyuz da olucaksın,çiğ çiğ yemek de isteyeceksin.
İşte zurnanın son deliği orada zırt diyecek...Ne yapıcaksın arkadaşım...
Bazı konularda böyle kuru inadı olan bir adamla evliydim...son anda hayat ona tersini düzüne getirene kadar neler yaşadım ,aştım,neler kaybettim hayatımdan anlatamam,anlayamazsın.
Düz duvar dile gelir eşim senin anlattıgın odun gibi EGER İSTEMİYORSA dinlemez-tartışmaz-anlamaz ve inadından vazgeçmezdi ...
Ben derim ki DEGMEZ.Meslek sahibi insansın,gençsin ...Biliyorum ki güzelsin :))
Koy tekmeyi rahvan gitsin...