- Konu Sahibi Nightingale
olmuyo öyle işte tatlım bi düşün bakalım onu diğerlerinden ayıran ne yani diğer erkek arkadaşlarından bu kadar sevmenin nedeni ilgisizliği seninde onu elde etme arzun olabilirmi. sen ilgisizleşirsen o seni arzular bunu unutma ne ayrılması pes mi edeceksin. herşey düzelir kendine hakim ol cok sevgini gösterme herşey kendilğinden olur zaten.
Çok düşündüm genel hattıyla benim istediğim hoşlandığım tip. Ben şimdi hep tek taraflı yazınca o havalı hiç ilgilenmiyor falan duruyor da o da ilişkimiz için mutlu olalım diye çiok şey yaptı. Onu elde etme gibi bir durum değil beni çok sevdiğini biliyorum bin kişi de sevmiyor dese ben tanıyorum onu biliyorum. Benim olduğunu zorda kaçıp gitmeyeceğini de biliyorum. Ki çok yaptı da bunu. Depresyon tedavim varken cinnet anlarımda da yanımdaydı ailem ayrılacak duruma geldiğinde de. Elde edeyim evleneyim değil de bana ben evlenmek istemiyorum demesi ağır geliyor. Evlenmeyi henüz düşünmüyorum demesi ağır geliyor. Sevdiğim adamın benimle evlenmek istediğini bilmeyi istemem çok mu aptalca