- Konu Sahibi Nightingale
çok güzel yorumlar yapan arkadaşlar var.bunlardan faydalanırsın umarım.''seviyorsan ayrılmayı düşünme'' demiştim ben,bunun sebebi de senin yaşının genç olması.30lu yaşlarda olsan ayrıl derdim.ama dediğim gibi herşey sevgiye bakmıyor.aranızdaki kültür farkının sorun olmayacağını düşünüyorsun sanırım ama olur.bak daha şimdiden ''aileme yardım etmeliyim'' diyor.28 yaşına gelmiş daha yeni öğretmen olmuş.paşam askerden dönecek de para biriktirecek de(öğrt. maaşıyla çok zor.)bi de bu parayı ailesine harcicak.tamam harcasın da senin suçun ne?sen de bekle dur,o parasını aileye versin,sonra biriktirsin,sonra canı isterse senle evlenecek.niye onun canı isterse oluyor?sen necisin?dış kapının mandalı mı?senin hayallerinin bir önemi yok mu?bencilce düşünüyor bu konuda.bi de sana rest çekmiş.ben üslubunu beğenmedim şahsen.''gidersen git'' modunda.kaybetme korkusu olmayan adamdan bi cacık olmaz.seni çok sevse derdi ki;''hayatım ben seni seviyorum ama zamana ihtiyacım var.ama seni oyalamak da istemiyorum.istersen, beklerim dersen bu hoşuma gider,çok mutlu olurum ama zaman geçiyor dersen senin önünü tıkamak istemem''böyle dese senin hayatını da önemsiyor olduğunu düşünebilrdin.ama anladığım kadarıyla arkadaş kendine fazla güveniyor,keyfinin kahyasıyla bir olup seni sallamıyor.bi de ''ben bir önceki sevgilimden evlilik istediği için ayrıldım''demişsin.bu bana saçma geldi,eğer tek sebep buysa.madem evlilik istiyordun niye onunla evlenmedin?belki de gerçekten ahı tutmuştur.
Böyle daha önceden demişti. Bana evlenmek mi istiyorsun yoksa benimle mi evlenmek istiyorsun? Evlenmek istiyorsan sevdiğim insanı başkasıyla görmeye dayanamam ama çok üzüyor bu konu seni devamlı dert yapıyorsun senin mutluluğun için giderim de ben, ama benimle evlenmek istiyorsan beanim daha zamanım var. Rahatsız bir kardeşim var o tedavi olacak evlenecek, aileme bir şeyler yapmak istiyorum ama nasipte bir seneye vardır bakarsın evleniriz. üç sene beş sene de diyemem belki bir seneye olur ama şimdi hazır değilim demişti.
İlk başlarda şu evi tutalım, evlenince şöyle yapalım derdi , belki de adam anlayamadı ne bu evlilik derdim.