kızlar acil yardım :((

sedaaaaaaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
1.406
597
73
kızlar mrb.ben 4 yıllık evliyim bu zamana kadar daha hiç başıma gelmemişti kimseye anlatamıyorum sizlere yazmak istedim dün eşimin telefonunu arıyorum sürekli meşgul neyse ewe geldi ben sormadan kendisi konu actı canım bizim iş yerinde bi arkadaş var eşi varken onu aldatıyor dedi sonra meydana çıkmış dedi eşiyle arası bozulmuş dedi eee dedim bende sevgilisi olacak olan kız beni aradı ağlayıp durdu dedi 6 dk kadar konuştum sen ewli olduğunu bile bile neden konuştun onla dedim dedi falan filan yani benmle bu durumu paylaştı kafama takıldı eşimde beni aldatır mı ki

ağzını arıyor olabilir, doğru da söylüyor olabilir
senin ne hissettiğin önemli?

eşin niye kızla muhatap oldu ki
:26:
ayrıca bu konunun içine mudahil olması hiç hoş değil
aklıma geleni söyliycem
demekkieşinin bu aldatma olayından haberi var
arkadaşları arasında böyle bir konuyu yadırgamadan bilgi sahibi olaydan
bence sen
takipe başla

ağzını arıyor olabilir, doğru da söylüyor olabilir
senin ne hissettiğin önemli?

kafam karştı benmde bak canım dedim eğer bana öyle bişey olsun yada aldatıldığımı hissedeyim asla geri dönüşü olmaz kesinlikle bitirim dedim onada kızdı sanada bişey anlatılmıyo diyo telefonuna baktım gerçekten bilmediğim bi numara 6 dk konuşmuş karışık durumlar içindeyim

bencede canım arkadaşları arasında konuşuluyomuş ve benm eşime sende yokmu diyolar mış ünv.çalışıyoruz eşimle ben

Tatlım acillik bir durumun yok.
İllaki arıza çıkarmak istiyorsan,elkızıyla böyle bir konuda muhattap olduğu için çıkar:)
Eşini nerden bulup aramış ki bu kız ? Ne alaka yani ?

Tatlım acillik bir durumun yok.
İllaki arıza çıkarmak istiyorsan,elkızıyla böyle bir konuda muhattap olduğu için çıkar:)
Eşini nerden bulup aramış ki bu kız ? Ne alaka yani ?

bende sordum arkadaşı geçen gün bu kızın telden eşimi araamış ben işe gelemiycem ordakilere söle demiş orda kalmış numarası

ya aslında bunu söylemek istemezdim, çünkü insan gerçekten paranoyak oluyor ve devamı geliyor ama şunu yapabilirsin,
Telefondan internet şifresini al, ve telefon dökümlerine bakabilirsin internetten,
bu numarayla daha önce konuşmuş mu diye....
ayrıca bu bayan, nerden bulmuş eşinin numarasını?

sorun çıkarmazdım.
uzun uzun telefonla konusmamış olmasaydı bile her erkegin aldatma ihtimali maalesef var, bu konuya o yuzden cok takılmayın.

fakat evli bir adamla beraber olan ve sonra terkedilen kız aglamak icin eşinizin numarasını nerden ve nasııl almış onu ogrenmek gerek.
kızın niyeti iyi olmayabilir (zaten daha onceden de benzer bir duruma sebep olmus...) bir daha gorusmemesini soyleyin geçin.

hemde ne paranoyak oldum yaa kaç ker aradı ama akşam gidince eve gene konuşcam bu durumu bende sordum arkadaşı geçen gün bu kızın telden eşimi araamış ben işe gelemiycem ordakilere söle demiş orda kalmış numarası

haklısın canım söyledim zaten durumu bi daha görmek istemiyorum böle bişey dedim anlamıştır herhalde

Eşin neden kızla muhattap oluyor ki 6 dk konuşması bile saçma,eşiniz bu kızı tanıyor olabilir mi?

hiç bilmiyorum canım tanımıyodur ama çünkü herşeyi konuşuruz biz paylaşmayı seviyoruz bu durumuda anlatınca kafamda soru işaretleri oluştu

Bilmiyorum canım tanımadığım bir insanla ben telefon da konuşmam neden konuşayım ki isterse arkadaşımın eşi olsun yüzyüze tanımam gerek konuşmam için bana biraz saçma geldi,içinizde şüphe kaldıysa netten eşinizin tel dökümlerine bakın tabi eşinizin online şifresini bilmen gerek ve hat detayına bakarken mesaj gider hat detaylarınız incelendi diye.

TAVRINI KOY , ARA O KIZI VE TESELLI DUVARI OLMADIĞINI HATIRLAT EŞİNİN !! MANYAKMI NE YA VALLA ELİME VERİN HEPSİNİN CEZASINI KESERİM, EŞİNLE ARANIZ NASIL PEKi? ÇOK ÜSTÜNE GDP TARTIŞMA

canım nasıl bakcam ben bilmiyorum

TAVRINI KOY , ARA O KIZI VE TESELLI DUVARI OLMADIĞINI HATIRLAT EŞİNİN !! MANYAKMI NE YA VALLA ELİME VERİN HEPSİNİN CEZASINI KESERİM, EŞİNLE ARANIZ NASIL PEKi? ÇOK ÜSTÜNE GDP TARTIŞMA

canım gerçekten cok mutluyuz bendeki salaklık neden almadım numarasını onun o anlattıklarına inandım bende

canım nasıl bakcam ben bilmiyorum

Kullanış oldugu hat ne ise netten onun sitesine giriyorsun online işlemlerden eşinin telini yazıyorsun ve şifresini yazıyorsun,sonra sayfa açılıyor oradan detayları inceleyebilirsin hangi numarayı aramış hangi numaraya sms göndermiş kaç dakika konuşmuş kaç dakikası kaldı,hat borcuna kadar görebilirsin tabi bunlara bakarken eşinin teline mesaj gider hat detayınız inceleniyor diye,eşinizin şifresini bilmiyorsanız kullandığı hat ne ise şifre yazıp belirtilen numaraya atıyorsun oradan bir şifre geliyor tabi bunlar için eşinin teli gerek.

tüh yaaa benm yanımda olsaydı eşim yapabilirdim şimdi şifre ona gider bende durumu nasıl açıklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…